Topo haljina za djevojčice
139 Kn

Posljednji komad!

Lijepa haljina za male princeze. Haljina je izrađena od ugodnog materijala, ima trendi dizajn i može se koristiti za svakodnevno nošenje i povremene prigode.

Blue Seven haljina za djevojčice
120 Kn

Djevojačka haljina s mekom suknjom i tamnim profinjenim otiskom savršen je izbor za zabavu i odmor, kao i za hladnije dane.

Blue Seven haljina za djevojčice
139 Kn

Lijepa haljina marke Blue Seven je izrađena od udobnog pamuka. Može se koristiti svaki dan. Medvjeđa glava na prednjem dijelu privlači svaku mladu damu. Udoban materijal daje osjećaj ugode tijekom nošenja.

Blue Seven haljina za djevojčice
149 Kn

Slatka haljina za djevojčice, tvrtke Blue Seven, napravljena je od udobnog pamuka. Ukrašena je cjelovitim otiskom srca i svjetlucavim natpisom, a korisna je i za svakodnevno nošenje. Zatvarači na remenima predviđeni su za lakše odijevanje.

Blue Seven haljina za djevojčice
139 Kn

Lijepa haljina marke Blue Seven je izrađena od udobnog pamuka. Može se koristiti za svakodnevno nošenje, djeca će cijeniti prišivenu sliku sprijeda. Udoban materijal daje osjećaj ugode tijekom nošenja.

Nini Haljina za djevojčice od organskog pamuka
79 Kn

Novo

Haljina za djevojčice s dugim rukavima NINI odgovarati će svakoj djevojčici. Zahvaljujući organskom pamuku materijal je veoma ugodan na dodir i tako osigurava udobnost za vrijeme nošenja. Za lakše oblačenje je opremljena s patentima na lijevom ramenu.

PINOKIO haljina za djevojčice
159 Kn

Haljina za djevojčice pričvršćuje se na ramenima, što olakšava odijevanje. Izrađena je od udobnog pamuka i ima duge rukave. PINOKIO haljina za djevojčice pogodna je za svakodnevno nošenje.

Blue Seven haljina za djevojčice
179 Kn

Novo

Prekrasna haljina za djevojčice s dugim rukavima je idealan izbor za hladne dane. Od ugodnog pamučnog materijala koji dodaje osjećaj ugode tijekom nošenja. Veseli prugasti dizajn definitivno će se svidjeti vašoj maloj junakinji. Haljina je prikladna za svaki dan.

PINOKIO dječja haljina Nice Day
119 Kn

Haljina za djevojčice izrađena je od mekanog i udobnog pamučnog materijala s elastanom. Zatvaranje je na gumbe. Uključen je praktični džep sa strane. PINOKIO dječje hlače Nice Day su savršeni komad odjeće za svu djecu.

Dirkje haljina za djevojčice
144 Kn

Vaša će se djevojka osjećati kao prava princeza u ovoj haljini s motivom mačke. Izrađena je od kvalitetnog i udobnog materijala koji će pružati udobnosti tijekom čitavog dana.

Jacky Classic Girls haljina za djevojčice
189 Kn

Prekrasna haljina za djevojčice Classic Girls, marke Jacky, odličan je odabir za bilo koja obiteljska okupljanja. Haljina je izrađena od udobnog materijala s pamučnim oblogama, tako da će se vaša djevojčica osjećati ugodno. Svaku djevojčicu preobražava u simpatičnu princezu.

Hatley haljina za djevojčice
309 Kn

Udobna haljina za djevojčice marke Hatley za sve male princeze. U ovoj haljini duginih boja, vaša će se djevojčica osjećati kao vila koja šarmira sve. Haljina je izrađena od udobnog i laganog materijala, idealna je za vruće ljetne dane.

Jacky haljina za djevojčice
138 Kn

Prekrasna haljina namijenjena svakoj maloj princezi. Haljina je sastavljena od prošivenog donjeg dijela koji se može jednostavno otkopčati kako biste previli svoju djevojčicu. Uklapa se u svaku priliku i u kombinaciji s dugim čarapama dobivate savršenu odjeću za hladnije dane.

PINOKIO haljina Petit Lou
173 Kn

Trendi zelena haljina koja će se svidjeti vama i vašem djetetu. Napravljen je od udobnog pamučnog materijala. Ima okrugli izrez oko vrata, duge rukave i dobro pristaje.

PINOKIO Spring Light haljina za djevojčice
117 Kn

Haljina za djevojčice Spring Light s dugim rukavima, marke Pinokio, je izrađena od udobnog materijala i ima pričvršćenu suknju. 100% pamuk nudi maksimalnu udobnost pri svakodnevnom nošenju. Udobna haljina je odlična u kombinaciji s drugim dodacima iz kolekcije Spring LIght.

PINOKIO Tiny Flowers haljina za djevojčice
159 Kn

Haljina za djevojčice ima na stražnjoj strani pričvrsne elemente. Izrađena je od udobnog 100% pamuka PINOKIO haljina Tiny Flowers je pogodna za svaki dan i ima na prednjoj strani 2 modna džepa.