Na Mall.hr pronaći ćete široku ponudu artikala iz kategorije šalice. Možete filtrirati artikle prema cijeni ili ocjenama ostalih kupaca i tako se lakše odlučiti za kupnju.

Pokaži više
  • Narudžbe dostavljamo na vašu adresu na području cijele Hrvatske.
  • Narudžbe možete osobno preuzeti u našim mjestima za preuzimanje u Zagrebu.
  • Imate li pitanje o artiklu iz kategorije set šalica ili vašoj narudžbi? Obratite se našoj Službi za pomoć korisnicima.
  • Ako niste zadovoljni artiklom, možete ga vratiti u roku od 14 dana.
  • Vaše artikle možete platiti karticom ili gotovinom, online ili prilikom preuzimanja te karticom do 12 rata.
Orion Pika Belly lonac , emajliran, 10 cm
1x

Orion Pika Belly lonac , emajliran, 10 cm

57 Kn

Emajlirano posuđe ponovno su moderna. Nemojte zaostajati i nabavite lonac Pika Belly marke Orion koji će vas vratiti u djetinjstvo. Osim što je vrlo lagan, također je gotovo neraskidiv. Oduševit će sve izviđače, ljubitelje prirode, ali i djecu.

Dostava MALL
Metalac vrč s lijevkom, Ø 10 cm, 0,8 l, capuccino

Metalac vrč s lijevkom, Ø 10 cm, 0,8 l, capuccino

90 Kn

Uživajte u svom omiljenom piću s lončićem s lijevkom promjera 10 cm i volumenom od 0,8 l u boji capuccina proizvođača Metalac. Lončić je izrađen od otpornog emajla jednostavnog klasičnog dizajna. Emajlirana posuda klasificirana je kao zdravlju neštetan proizvod. Pranje prepustite perilici posuđa

Dostava MALL
Orion Louka Belly emajlirana šalica, ružičasta, 10 cm

Orion Louka Belly emajlirana šalica, ružičasta, 10 cm

57 Kn

Emajlirana šalica, marke Orion, unijet će dašak retro stila u vašu kuhinju, a vi ćete se osjećati kao u kuhinji svoje bake. Ne samo da je vrlo lagana, već je i gotovo nesalomljiva. Idealan je za sve ljubitelje kampiranja i kave, kao i za dječja kampiranja.

Dostava MALL