Vileda komplet za čišćenje podova Turbo (163422)

Vileda komplet za čišćenje podova Turbo (163422)

Broj: 913732
Vileda Turbo komplet omogućuje brzo i temeljito čišćenje. Sadrži kvalitetnu tkaninu od 2u1 i mikrovlakana i kantu s uređajem za pranje. Cijeli opis
41,99 € (316,37 Kn)
Dostava MALL

Na zalihi 5+ artikala

Dostupno odmah u MEGA SHOPu King Cross
 
12.12. dostava za Zagreb i okolicu
 
12.12. dostava za ostale županije
Broj: 913732

Opis

Brzo i učinkovito čišćenje

Komplet sadrži držač s krpom za čišćenje, koja je pogodna za parket i za laminat. Brzo i temeljito uklanja sve mrlje i prljavštinu. Tkanina je izrađena od ** kombinacija mikro i „power“ vlakana . Crvena jaka vlakna izvrsna apsorbiraju kosu, mrvice i druge čestice prljavštine. Time je 20% je učinkovitije od običnih vlakana. Mekana mikro vlakna mogu lagano očistiti tvrdokorne mrlje ulja ili osušenu prljavštinu. Držač je namijenjen da dostigne teže pristupne točke, a na dnu donosi ** deltoidni oblik daje visoki sjajni završetak poda.

western-digital

Praktična i udobna uporaba

Kanta za čišćenje ima priključeni spin, stoga nije potrebno ukloniti krpu tijekom čišćenja. Snaga držača kontrolira se pomoću praktične pedale. Držač radi po načelu centrifuge i može se podesiti čvrsto na krpu. Vlažna krpa može se podesiti točno u skladu s potrebama čišćenja. Za pravilno držanje brine teleskopski držač sa krpom. Jednostavno se može podesiti po duljini kako bi odgovarao potrebama pojedinca. Jasno je ergonomski oblikovana ručka za nošenje i prikladan lijevak za odvod vode koji sprječava prolijevanje. Krpa za čišćenje jednostavno se može skinuti s držača i oprati u perilici za pranje rublja.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Sastav krpe: 64% poliester od mikro vlakana, 21% poliester, 15% poliamid
  • Duljina teleskopskog držača: 85 – 130 cm
  • Pakiranje: 1× krpa, 1× držač, 1× kanta

Vileda Turbo Mop