Vileda stalak za sušenje odjeće King
228,40 Kn

Izvrstan stalak za sušenje rublja King može se pohvaliti visokom izdržljivošću i 20 m površine za sušenje. Ima kotače za jednostavno pomicanje i poseban nastavak za sušenje manjih komada rublja.

Vileda stalak za sušenje odjeće Mixer 4
246,90 Kn

Miješalica 4 ima četiri sklopive razine sušenja i veliku površinu sušenja od 40 m. Ima kotače za jednostavno pomicanje i poseban nastavak za sušenje malih komada rublja te nastavak za vješanje.

Vileda stalak za sušenje odjeće Doble
338,90 Kn

Stalak za sušenje odjeće dobro je opremljen s dva neovisna krila za sušenje i površinom za sušenje od 22 m. Ima kotače za jednostavno pomicanje i poseban nastavak za sušenje manjih komada rublja.

Vileda sušilo za rublje Viva Air Protect
940 Kn

Vileda sušilo za rublje Viva Air Protect ima ugrađen prekrivač koji zaštiti sušilo kada ga ne koristite. Nudi 51 metar užadi za sušenje veće količine rublja.

Vileda stalak za sušenje odjeće Premium 2 in 1
244,40 Kn

Izvrstan stalak za sušenje rublja Premium 2 in 1 može se pohvaliti visokom izdržljivošću i 18 m površine za sušenje. Ima dva uklonjiva bočna krila i poseban nastavak za sušenje manjih komada rublja.

Vileda ultramax čistač 1-2-Spray s drškom
159,40 Kn

Čistač koji će vas iznenaditi svojom lakoćom i snagom. Tekućinu za čišćenje samo nalijete u rezervoar na vrhu čistača i već ste spremni za čišćenje.

Vileda čistač poda s držačem Ultramax
208,90 Kn

Iznimno učinkovit čistač poda s drškom Vileda Ultramax će vam olakšati čišćenje poda. Aktivna mikrovlakna navlake omogućuju temeljito uklanjanje tvrdokornih mrlja, čak i masnoće. Idealan je dodatak za čišćenje svih vrsta podova.

Vileda daska za glačanje Bravo Plus, plava
316,40 Kn

Daska za glačanje Bravo Plus plave je boje i stabilna, lagana te prilagodljiva u visini. Pogodna je za ljevake i dešnjake. Opremljena je s električnom utičnicom i nosačem kabela pa će vaš posao biti dodatno olakšan.

Vileda deblja spužvica PurActive, 2/1
19,90 Kn 9,95 Kn/komad

Odlična cijena

Spužvica PurActive uklanja tvrdokornu prljavštinu bez nastanka ogrebotina. U paketu su dvije spužvice.

Vileda prevlaka za mokro čišćenje Ultramax
84,79 Kn

Zamjenska prevlaka za mokro čišćenje je primjerna za korištenje s čistačem podloga Ultramax. Aktivna mikrovlakna učinkovito odstranjuju najtvrdokornije mrlje. Primjerna je za sve vrste podloga, kao što su PVC podne obloge, laminate, parkete, pločice itd.

Vileda robot za čišćenje VR 102
1.299 Kn 973 Kn

Vileda robot za čišćenje VR 102 ima iznimno tih rad. Ima veliki usisni otvor za iznimne rezultate čišćenja i veliku posudu za otpatke.

Vileda robotski usisavač VR201 PetPro
1.579 Kn

Odlična cijena

VR201 PetPro Vileda Purifying Robot odlikuje se, između ostalog, patentiranom četkom za kućne ljubimce, snažnom baterijom koja može puniti do 90 minuta rada s jednim punjenjem, senzorima za otkrivanje stubišta i namještaja te za određivanje vremena.

Vileda sobna metla DuActiva 2v1
88,70 Kn

Sobna metla Vileda DuActiva 2u1 ima na jednoj strani vlakna, a na drugoj pjenasti poliuretanski dodatak.

Vileda stalak za sušenje odjeće Solar
227,40 Kn

Stalak za sušenje Solar ima površinu za sušenje od 20 m. Sadrži kotače za lakše kretanje, a također je prikladna za sušenje na otvorenom.

Vileda Ultramax Color komplet
302,90 Kn

Komplet za čišćenje svih podnih površina uključuje Ultramax mop i kantu. S prevlakom od 3D mikrovlakana i „Power“ predjelom na ploči za čišćenje.

Vileda VR 302 robotski usisavač
1.999 Kn 1.662 Kn

Robotski usisavač Vileda VR 302 ima snažan sustav čišćenja te neovisno i učinkovito čisti prljavštinu na tvrdim površinama i tankim tepisima.

Vileda set za čišćenje Ultramax box
179,90 Kn

Praktičan Ultramax set sadrži čistač s drškom i krpu te kantu s cjedilom. Učinkovit set vam omogućava čišćenje bez da bi smočili ruke i odlično upija masnoće i tvrdokorne mrlje.

Vileda kanta s cjedilom Ultramax
105,40 Kn

Kanta s nastavkom za cijeđenje Vileda Ultramax je namijenjena korištenju s Vileda ravnim čistačem poda Ultramax. Nastavak za cijeđenje cijedi do 30% više vode. Veća učinkovitost s manje napora.

Vileda krpa Microfibre Color 4/1
37,65 Kn 9,41 Kn/komad

Krpa Microfibre Color Vileda jamči savršeno čišćenje po povoljnoj cijeni. Jedan paket sadrži 4 krpe.

U 60 godina postojanja marka Vileda razvila je široku paletu proizvoda, od proizvoda za čišćenje posuđa, podnih površina, osjetljivih područja pa sve do proizvoda za njegu rublja.

U 60 godina postojanja marka Vileda razvila je široku paletu proizvoda, od proizvoda za čišćenje posuđa, podnih površina, osjetljivih područja pa sve do proizvoda za njegu rublja.