Blue Seven pulover za dječake
124,19 Kn

Posljednji komad!

Udoban pulover na poleđini ima elastične pletenice i savršeno se uklapa kako za školu, tako i za odlazak u grad.


Blue Seven pulover za dječake
170,10 Kn
167,22 Kn

Pletena vesta u plavoj boji. Odlična majica plave boje sa zatvaranjem na zatvarač i visokim ovratnikom osigurat će vašem djetetu udobnost. Košulja je prikladna za različite prigode i za povremenu upotrebu.


Blue Seven pulover za dječake
164,33 Kn
161,44 Kn

Pletena vesta u plavoj boji. Odlična majica s uzorkom i visokim ovratnikom, lako se zatvara patentnim zatvaračem i pruža toplinu djetetu tijekom hladnih dana.


Blue Seven pulover za djevojčice
152,78 Kn
149,89 Kn

Topli džemper s kopčanjem na gumbe i praktičnim prednjim džepovima bit će izuzetno ugodan. Pulover je izrađen od udobnog i toplog materijala, sa zaobljenim izrezom i gumbima za zatvaranje.


Blue Seven pulover za djevojčice
141,22 Kn

Pleteni pulover s crtama u bijelo-plavoj kombinaciji boja. Elegantni retro pulover s crtama i jednostavnim dizajnom će vašoj djeci osigurati toplinu i udobnost. Pulover je od laganog i udobnog materijala.


Blue Seven pulover za djevojčice
141,22 Kn

Pleteni pulover sa srcima. Ugodni sivi pulover s velikim rozim srcima, štitit će vaše dijete u svim vremenskim uvjetima. Pulover je izrađen od udobnog i toplog materijala, sa zaobljenim izrezom i duljim stražnjim dijelom.


Blue Seven pulover za djevojčice
141,22 Kn

Pleteni pulover sa srcima. Ugodni sivi pulover s velikim rozim srcem, štitit će vaše dijete u svim vremenskim uvjetima. Pulover je izrađen od udobnog i toplog materijala, sa zaobljenim izrezom i duljim stražnjim dijelom.


Blue Seven pulover za djevojčice
144 Kn

Elegantan džemper, koji zahvaljujući cvjetićima ima još savršeniji izgled – sigurno će pulover odlično stajati na traperice i suknje.


Carodel pončo za djevojčice
86,05 Kn

Prekrasan pončo roze boje zasigurno će se svidjeti vašoj djevojčici. Izrađene od udobnog materijala.


Carodel pulover za djevojčice
86,05 Kn

Pulover s modernim motivom i okruglim dekolteom te praktičnim kopčanjem na gumbe zasigurno će vam se svidjeti vašoj djevojčici. Pulover je napravljen od toplog i udobnog materijala.


Carodel pulover za djevojčice s motivom zvijezde
94,68 Kn

Prekrasni pulover za djevojčice s motivom zvijezde u sivoj boji zasigurno će se svidjeti vašoj djevojčici. Izrađen je od modernog i ugodnog materijala i ukrašen je velikom zvijezdom bijele boje na prednjoj strani.


Minoti pulover
161,56 Kn

155,78 Kn

Udoban pulover s točkicama u boji.