Dječji bazeni i program na napuhavanje

Dječji bazeni i programi na napuhavanje neophodni su za nezaboravno iskustvo kupanja na moru, jezeru ili u vašem vrtu. Međutim, to vrijedi samo ako su pravilno odabrani. Provjerite koji su najvažniji čimbenici na koje trebate obratiti posebnu pozornost.

Pokaži više

Kako odabrati dječji bazen?

Dječji bazeni su raznih oblika, veličina i dizajna. Kako biste zadovoljili dječje želje i sigurnost, pri odabiru obratite pozornost na sljedeće čimbenike:

Dizajn

Dječji bazeni razlikuju se već na prvi pogled, tako da možete birati između različitih dizajna bazena. Tu su klasični bazeni na napuhavanje, bazeni na napuhavanje s krovom, bazeni na napuhavanje s igračkama i pravi vodeni centri na napuhavanje. Izbor prvenstveno ovisi o dobi i preferencijama djece i gdje ćete koristiti bazen.

Oblik

Dječji bazeni mogu biti pravokutni ili okrugli. Izbor ovisi prvenstveno o tome gdje ćete ga stavili. Ako je bazen namijenjen terasi pravokutnog oblika, odaberite i bazen u pravokutnom obliku. U suprotnom su okrugli bazeni bolji izbor jer omogućuju malo više prostora za kretanje oko bazena.

Veličina

Bazeni mogu biti različitih veličina. Promjer okruglih modela kreće se od 90 sve do 170 cm, dok su bazeni pravokutnih oblika veličine 80 do 250 cm i još više. Prilikom odabira veličine uzmite u obzir koliko će djece koristiti bazen i njihovu dob ili visinu te provjerite odgovara li bazen raspoloživom prostoru.

Dubina

Dubina je važan sigurnosni aspekt koji se također ne smije zanemariti pri odabiru bazena:

  • za najmlađu djecu preporučuje se odabir nižih bazena dubine između 15 i 17 cm,
  • za djecu od 1,5 do 3 godine preporučuje se bazen dubine od 50 cm,
  • djeca, starija od 3 godine, mogu uživati u bazenima dubine između 50 i 70 cm.

Materijal

Materijal bazena na napuhavanje ima značajan utjecaj na životni vijek bazena. Izrađeni mogu biti od PVC-a, kaučuka ili vinila. Među najkvalitetnijim su bazeni od vinila, ali nisu svi vinili isti, zbog toga provjerite kvalitetu i pogotovo debljinu. Svakako dobro provjerite da materijal dječjeg bazena ne sadrži otrovne tvari.

Tijekom korištenja dječjeg bazena ne zaboravite na sigurnost.

Čak i ako je voda u bazenu niska, mala djeca se nikada ne bi trebala kupati bez nadzora odraslih. Idealna temperatura vode je između 22 i 24 °C, što omogućuje bezbrižno brčkanje.

Program na napuhavanje

Za potpunu zabavu u moru, jezeru ili u vašem vrtu možete odabrati i široku paletu pribora iz programa na napuhavanje, kao što su vodene igračke, madraci na napuhavanje i drugi pribor.

Odredi parametre
Intex 57154 centar za igru My Garden Little Tikes vodeni park, za vrt/unutrašnjost
Intex 57154 centar za igru My Garden

Zabavan centar za igru ​​na napuhavanje Vrt s cvjetnim motivom, toboganom i dugom zasigurno će očarati svako dijete. Djeca se mogu zabavljati u ovom centru za igru ​​u vrućim ljetnim danima. Mogućnost spajanja cijevi na vodu za još više zabave.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Intex vodena igraonica Little Tikes vodeni park, za vrt/unutrašnjost
Intex vodena igraonica

Vodena igraonica u bojama duge , dimenzija 297 × 193 X 135 cm, je idealna za zabavu u vrućim ljetnim danima. Maksimalno opterećenje klizne plohe je 50kg.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Little Tikes vodeni park, za vrt/unutrašnjost Little Tikes vodeni park, za vrt/unutrašnjost
Little Tikes vodeni park, za vrt/unutrašnjost

Što se tiče vodenih igračaka za djecu, Water Play Zone tako je uzbudljiva! Uzbudite vodeni park u svome vrtu – jednostavno priključite njegovo crijevo za vodu i pokrenite dvostruki slap za puno prskanja! Ali vrijeme nije baš lijepo? Nema problema. Možete uživati ​​i u ovoj zabavnoj aktivnosti. Napunite transportnu traku kuglicama da napunite gornju kantu, povucite kabel i … ne dižite pogled!

Predviđeni datum otpreme: 29.5.

Dostava MALL
Intex 57149 bazen na napuhavanje Slastičarnica Intex 57149 bazen na napuhavanje Slastičarnica
Intex 57149 bazen na napuhavanje Slastičarnica

Dječji bazen s temom slastičarnice je odličan izbor za igranje u vrtu. Napravljen je od čvrstog i unaprijed testiranog vinila Za zabavnije kupanje, brinu lizalice, kuglice i tobogani. Uživajte u ljetu na zabavan način.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Intex 57158 Fruity igralište, 244x190x92 cm Intex 57149 bazen na napuhavanje Slastičarnica
Intex 57158 Fruity igralište, 244x190x92 cm

Igralište na napuhavanje sa voćnim motivima opremljeno je toboganom, tušem, 6 lopti i jagodom na napuhavanje. Staza ima dva bazena u jednom. Dječji bazen opremljen je skakaonicom a veliki bazen ima kontrolni ventil za podešavanje količine vode.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Intex dječji bazen gljiva, 102 x 89 cm Intex 57149 bazen na napuhavanje Slastičarnica
Intex dječji bazen gljiva, 102 x 89 cm

Dječji bazen gljiva dimenzija 102×89 cm.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Intex bazen dinosaura, 61x22 cm (57106) Intex 57440 Dječji bazen s prskanjem Kit
Intex bazen dinosaura, 61x22 cm (57106)

Dječji bazen Intex, dimenzija 61×22 cm, odlična je zabava za vašeg mališana. Proizvod je primjeren za djecu od 1–3 godine i mora se koristiti pod nadzorom odrasle osobe. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 1 godine.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Intex bazen s krovom Ocean 57470 Intex 57440 Dječji bazen s prskanjem Kit
Intex bazen s krovom Ocean 57470

Intex bazen na napuhavanje s krovom. Idealan je za zabavu prvi vrućim ljetnim danima. Primjeren je za djecu od 3 godine.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Intex 57440 Dječji bazen s prskanjem Kit Intex 57440 Dječji bazen s prskanjem Kit
Intex 57440 Dječji bazen s prskanjem Kit

Bazen na napuhavanje u obliku kita s prskanjem. Osvježenje u vrtu nikada nije bilo lakše. Sve što trebate učiniti je napuhati bazen, napuniti ga vodom i zabava može početi. Uživajte u ljetnom stilu.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Intex dječji bazen Lubenica 58448 Intex prsluk za plivanje Pool School (58660)
Intex dječji bazen Lubenica 58448

Bazen na napuhavanje s tri kruga i motivom ukusne lubenice sigurno će ugodno osvježiti vaš vrt. Ljetna vrućina za vas i vašu djecu više neće biti problem. Napušite i uživajte u ljetu prepunom osvježenja.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Intex prsluk za plivanje Pool School (58660) Intex prsluk za plivanje Pool School (58660)
Intex prsluk za plivanje Pool School (58660)

Umjesto rukava ili koluta za plivanje radije izaberite prsluk za plivanje. Primjeren za djecu od 3 do 6 godina.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Bestway dječji bazen na napuhavanje 51116 Intex prsluk za plivanje Pool School (58660)
Bestway dječji bazen na napuhavanje 51116

Putni bazen na napuhavanje služi kao dječji bazen po toplom vremenu. Bazen je sastavljen od 2 samostalna kruga na napuhavanje, a svaki ima sigurnosni ventil. Oblikovana podloga sprečava nekontrolirano klizanje djeteta.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL