Dodaci i alat za roštilj

Vrsta dodatne opreme - žari: roštilj na ugljen

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Dodaci za roštilj na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Dodaci za roštilj dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje u Zagrebu.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Plinski plamenik, Vrtna spremišta, Kamini i peći, Oprema za dom, Termostat.

  • Vrsta dodatne opreme - žari
    roštilj na ugljen
    ×
Landmann posuda za pripremu ugljena 15021
6x

Landmann posuda za pripremu ugljena 15021

124 Kn

Dorađena posuda za ljubitelje uspješne pripreme ugljena za roštilj. Ručka zajedno sa štitom čuva vas sigurnim od opeklina. Za približno 10 minuta, ugljen je spreman za vruću žeravicu. Landmann posuda za pripremu ugljena 15201 teži samo 1,4 kg. Tako nećete trebati posebne dodatke.

Dostava MALL