Dodatna oprema za kosilice

Svatko može birati između širokog asortimana proizvoda iz kategorije Dodatna oprema za kosilice na MALL.HR. Osim alata, opreme i ukrasa, pronaći ćete i profesionalne uređaje koji će vaš posao učiniti zabavnim.

Pokaži više
  • Vaše narudžbe dostavljamo na području cijele Hrvatske.
  • Robu iz kategorije Dodatna oprema za kosilice dostavit ćemo u vaš dom ili je možete preuzeti na jednom od naših mjesta za preuzimanje.
  • Naša služba za podršku je ovdje za Vas ako zatrebate pomoć.
  • Vašu narudžbu možete platiti online kreditnom karticom (jednokratno ili do 12 rata), ili prilikom preuzimanja (gotovina ili kartica) .
  • Ako vam se artikl ne sviđa, možete ga vratiti u roku od 14 dana.

Ne zaboravite pogledati proizvode na akciji. Njih također možete filtrirati po najnižoj cijeni ili najbolje ocijenjenim od strane drugih kupaca.

Na MALL.HR možete pronaći više od 107.000 proizvoda. Možda će vam se svidjeti i proizvodi iz sličnih kategorija kao što su Traktor kosilice, Vrtna spremišta, Al-ko easy flex, Razdjelnik, Al-ko energy flex.

Fieldmann MOL DynamicGarden 4T 10W-30, 0,6 L
82x

Fieldmann MOL DynamicGarden 4T 10W-30, 0,6 L

62 Kn

Ulje za 4-taktne motore MOL DynamicGarden4T10W-30 0,6L za kosilice, rezače pogodno je za korištenje tijekom cijele godine i ima izvrsnu fluidnost čak i pri niskim temperaturama.

Dostava MALL
Fieldmann MOL Dynamic GARDEN 2T, 0,6 l
30x

Fieldmann MOL Dynamic GARDEN 2T, 0,6 l

47 Kn

Ulje za dvotaktne motore MOL Dynamic GARDEN 2T 0,6L. MOL ulje sprječava oštećenje svjećica i smanjuje trošenje motora.

Dostava MALL
Kärcher rezervna zavojnica za nitnu kosilicu LTR 18 Battery (2.444-016.0)
7x

Kärcher rezervna zavojnica za nitnu kosilicu LTR 18 Battery (2.444-016.0)

129 Kn
Odlična cijena

Kabel za baterijsku kosilicu. Dizajn promjera 1,6 mm ima automatski dovodnik kabela. Njegova duljina je tako savršena u svim situacijama. Pogodno za sve baterijske kosilice 18 V Kärcher Battery Power. Duljina konopa u 1 glavi je 3,7 m. U pakiranju su 3 komada.

Dostava MALL