Gardena brus za sjekire i noževe (8712-20)

Gardena brus za sjekire i noževe (8712-20)

Broj: 2456643
Brus za sjekire i noževe GARDENA je svestrani dodatak za oštrenje noževa, oštrica i vrhova. Ima ergonomski oblikovanu ručku, podlogu koja ne klizi i dijamantom obložene površine za brušenje. Cijeli opis
Dostava MALL
93 Kn
S PDV-om

Kod dobavljača

28.1. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
31.1. dostava za Zagreb i okolicu
 
31.1. dostava za ostale županije

Broj: 2456643

Opis

 title=

Brus za sjekire i noževe

Brus za sjekire i noževe GARDENA je svestrani dodatak za oštrenje noževa, oštrica i vrhova. Postupak brušenja je učinkovit i pouzdan, budući da je utor za vodilicu konfiguriran za fokus u oba smjera. Ergonomski oblikovana robusna ručkapodloga koja ne klizi za jednostavno rukovanje i siguran rad. Dijamantom obložene površine za brušenje i dvostruki utori za jednostavan i udoban rad sa širokim rasponom.


 title=

Jednostavna uporaba i stabilnost – ErgoTec

Ergonomsko oblikovana ručka osigurava jednostavno rukovanje i siguran rad. Umetak ručke od nehrđajućeg čelika doprinosi visokoj kvaliteti izrade i trajnosti.

 title=

Svestranost i preciznost

Univerzalan brus, koji odgovara svakoj sjekiri i oštrici. Veći utor na brusilici koristi se za sjekire, manji utor za razne noževe i noževe. Utori sprečavaju da oštrice tijekom brušenja klize.

 title=

Najveća kvaliteta

Brusne površine su prekrivene dijamantom, pa opetovano brušene oštrice ponovno dolaze do željene oštrine i brzu obradu noževa.

 title=

Zaštita i sigurnost

Gumena obloga na donjoj strani ručke i jedinice za mljevenje osigurava stabilnu i sigurnu upotrebu. Zaštita za ruke sprječava moguće ozljede korisnika.


Jamstvo: 25 godina