Hladnjaci Beko

  • Brand
    Beko
    ×
Beko BCNA275E4SN ugradbeni hladnjak
5x

Beko BCNA275E4SN ugradbeni hladnjak

5.020 Kn
Posljednji komad!

Ugradbeni hladnjak Beko BCNA275E4SN pripada energetskoj klasi E. Volumen rashladnog dijela mjeri 166 litara, a zapremina zamrzivača 69 litara. Sadrži ladicu HygieneShield, LED osvjetljenje, automatsko odmrzavanje rashladnog dijela i NeoFrost sustav hlađenja.

Dostava MALL
Beko BU1103N hladnjak, ugradbeni
7x

Beko BU1103N hladnjak, ugradbeni

2.729 Kn
Posljednji komad!

Ugradbeni hladnjak Beko BU1103N impresionira automatskim odmrzavanjem rashladnog dijela, omogućavajući vam da više nikada ne morate odmrzavati hladnjak. Svojim ekonomičnim radom klasificiran je u energetski razred F.

Dostava MALL
Beko RCNA406E60LZXRN hladnjak, kombinirani
1x

Beko RCNA406E60LZXRN hladnjak, kombinirani

5.949 Kn
Besplatna dostava

Hladnjak Beko RCNA406E60LZXRN sa zamrzivačem ispod impresionirat će vas svojom tehnologijom hlađenja NeoFrost, koja doprinosi dvostruko bržem hlađenju, tehnologijom automatskog odmrzavanja No Frost i tehnologijom HarvestFresh, što će vam pomoći da duže održite svježinu vitamina C, a tehnologija Everfresh + produžuje životni vijek voća i povrća do 30 dana.

Dostava MALL
Beko BCNE400E40SN ugradbeni hladnjak

Beko BCNE400E40SN ugradbeni hladnjak

6.789 Kn
Posljednji komad!

Ugradbeni hladnjak Beko BCNE400E40SN sa zamrzivačem ispod ima No Frost sustav, s HarvestFresh ProSmart inverter kompresorskom tehnologijom.

Dostava MALL
Beko BDSA250K3SN ugradbeni hladnjak
2x

Beko BDSA250K3SN ugradbeni hladnjak

2.579 Kn
Besplatna dostava

Ugradbeni hladnjak sa zamrzivačem iznad Beko BDSA250K3SN spada u energetsku klasu F. Količina rashladnog dijela je 176 l, a zapremina zamrzivača 44 l. Opremljen je ladicom za voće i povrće i četiri staklene police.

Dostava MALL
Beko BSSA210K3SN hladnjak, ugradbeni
3x

Beko BSSA210K3SN hladnjak, ugradbeni

2.579 Kn
Besplatna dostava
Posljednji komad!

Ugradbeni hladnjak Beko BSSA210K3SN odlikuju tri staklene police, ladica za voće i povrće i manja ladica za zamrzavanje. Hladnjak je klasificiran u energetski razred A+, a radni volumen mu je samo 35 dB.

Dostava MALL
Beko RCNA366E40ZXBN kombinirani hladnjak
4x

Beko RCNA366E40ZXBN kombinirani hladnjak

3.699 Kn
Besplatna dostava

Samostojeći kombinirani hladnjak sa zamrzivačem ispod Beko RCNA366E40ZXBN pripada energetskom razredu E. Nudi veliki prostor za pohranu – 215 l za hlađenje i 109 l za zamrzavanje. Opremljen je HarvestFresh ladicom, NeoFrost sustavom hlađenja i štedljivom LED rasvjetom.

Dostava MALL
Beko RCHA305K30WN kombinirani hladnjak

Beko RCHA305K30WN kombinirani hladnjak

2.559 Kn
Besplatna dostava

Samostojeći hladnjak Beko RCHA305K30WN može se pohvaliti s automatskim odmrzavanjem rashladnog dijela, tri podesive staklene police, četiri police u području vrata, dvije ladice za voće i povrće i zamrzivač odozdo, koji će vašu hranu čuvati pažljivo i sigurno. Nalazi se u energetskom razredu F.

Dostava MALL
Beko B1803N ugradbeni hladnjak
1x

Beko B1803N ugradbeni hladnjak

2.419 Kn

Ugradbeni hladnjak Beko B1803N svrstan je u energetski razred F. Volumen rashladnog dijela iznosi 126 l. Opremljen je ladicom za voće i povrće i tri staklene police.

Dostava MALL
Beko RCSA340K30WN hladnjak

Beko RCSA340K30WN hladnjak

2.469 Kn

Kombinirani hladnjak Beko RCSA340K30WN sa zamrzivačem s donje strane impresionirat će vas automatskim odmrzavanjem rashladnog dijela, svojim tri staklene police podesive po visini, ladicom za voće i povrće koja omogućuje pažljivo čuvanje vašeg omiljenog voća i povrća, troja vrata na prednjim nosačima police u pretincu za zamrzavanje.

Dostava MALL
Beko RCSA330K30WN hladnjak sa zamrzivačem
2x

Beko RCSA330K30WN hladnjak sa zamrzivačem

2.770 Kn
Besplatna dostava

Kombinirani hladnjak Beko RCSA330K30WN sa zamrzivačem dolje impresionirat će vas automatskim odmrzavanjem rashladnog dijela, svojim tri staklene police podesive po visini, ladicom za voće i povrće koja omogućuje pažljivo čuvanje vašeg omiljenog voća i povrća, četvero vrata na prednjim nosačima police u pretincu za zamrzavanje. Kombinirani hladnjak nalazi se u energetskom razredu A +, a njegova radna glasnoća je 39 dB.

Dostava MALL
Beko CNA366E40XBRN kombinirani hladnjak
6x

Beko CNA366E40XBRN kombinirani hladnjak

3.789 Kn
Besplatna dostava

Samostojeći kombinirani hladnjak sa zamrzivačem Beko CNA366E40XBRN pripada energetskom razredu E. Nudi puno prostora za pohranu – 215 l za hlađenje i 109 l za zamrzavanje. Opremljen je NeoFrost sustavom hlađenja i štedljivom LED rasvjetom.

Dostava MALL

Hladnjaci

Još uvijek niste sigurni što uzeti u obzir pri odabiru hladnjaka? Koju marku odabrati i koje su tehnologije dostupne u modernim hladnjacima? Pomoći ćemo vam da se orijentirate na današnjem tržištu.

Hladnjaci Gorenje

Hladnjaci Gorenje kombiniraju atraktivan dizajn i razumnu cijenu. Ovi hladnjaci su opremljeni mnogim tehnologijama, kao na primjer SuperCool za brzo hlađenje ili FastFreeze za brzo zamrzavanje. Hladnjaci Gorenje su popularni i zbog svojih različitih oblika retro dizajna.

Hladnjaci Bosch

Hladnjaci Bosch su jedni od onih koji traju. Sada nude moderne tehnologije FreshSense za postizanje stalne temperature u odjeljku za hlađenje i zamrzavanje. Senzori hladnjaka stalno prate temperaturu okoline i tako postižu optimalne postavke temperature unutar hladnjaka i zamrzivača. U ladici VitaFresh hladnjaka Bosch će vaše voće i povrće dulje otati svježe.

Hladnjaci Electrolux

Hladnjaci Electrolux su dugoročno vrlo popularni. Imaju tehnologiju SpacePlus®, koja će vam dati više prostora u hladnjaku, ili tehnologiju protiv nakupljanja leda TwinTech® za dugotrajnu svježinu hrane.

Pokaži više

Hladnjaci Samsung

Hladnjaci Samsung su dugoročno među vodećim uređajima na tržištu. Samsung obično svake godine uvodi nove tehnologije, kao na primjer Triple Cooling™ ili Twin Cooling Plus™, koja brine za optimalnu temperaturu u hladnjaku.

Hladnjaci Whirlpool

Uređajima Whirlpool tradicionalno pripisujemo šesto čulo. Kod hladnjaka Whirlpool ćete otkriti tehnologiju Fresh/Freeze Lock, koja omogućuje stalnu kontrolu temperature u hladnjaku za maksimalnu svježinu hrane. Kod nekih hladnjaka ćete naići i na šesto čulo FreshControl, koje omogućuje samostalnu regulaciju unutarnje temperature i vlage. Ova funkcija održava hranu u hladnjaku svježomdo četiri puta dulje.

Hladnjaci Beko

Hladnjaci Beko koriste novu tehnologiju NeoFrost™, što znači dva neovisna kruga i dva ventilatora, tako da se hrana ne presuši. U kombinaciji s tehnologijom Active Fresh Blue Light™, koja koristi plavu svjetlost, vaše voće i povrće dulje će ostati svježe i zadržati svoju nutritivnu vrijednost.

Jeftiniji ili skuplji hladnjak

To je sada pitanje. Skuplji hladnjaci općenito nude bolja prostorna rješenja i mnoge tehnologije za dugotrajniju svježinu hrane. Također obično imaju bolji energetski razred A+++, što će vam uštedjeti dosta energije, pa će se veća originalna investicija isplatiti za nekoliko godina uštedom na računima za struju.

Potrošnja jeftinijih hladnjaka (energetski razredi A, A+ i A++) nešto je veća, dok je početna investicija manja. Tražite li hladnjak koji će se koristiti samo povremeno, primjerice u kući za odmor, svakako preporučamo odabir jeftinijeg modela, jer u slučaju povremenog korištenja ušteda sigurno ne može pokriti veće izvorno ulaganje. U online trgovini Mall.hr ćete pronaći široku ponudu cjenovno povoljnih hladnjaka na sniženju.

Prednosti američkih hladnjaka, zašto kupiti američki hladnjak?

Američki hladnjaci imaju dvokrilni otvor. Jedna polovica je za prostrani hladnjak, a druga za veliki zamrzivač. Na tržištu postoje i četverokrilni hladnjaci. Američki hladnjak je prikladan za velike obitelji, može pohraniti hranu za do 6 osoba. Nažalost, morat ćete se pomiriti s nešto većom potrošnjom energije i glasnoćom (obično iznad 40 dB). Američki hladnjaci imaju spremnik za vodu i ledomat na prednjoj strani vrata. Bolji modeli imaju čak i kućni minibar

^ Na vrhu

U kategorijama možete pronaći ponudu najjeftinijih proizvoda razvrstanih po cijeni ugodni hladnjaci.