Hladnjaci Samsung

  • Brand
    Samsung
    ×
Samsung RS50N3513SA/EO hladnjak
6x

Samsung RS50N3513SA/EO hladnjak

8.065 Kn

Američki hladnjak Samsung RS50N3513SA/EO ima sustav visoke energetske učinkovitosti i spada u energetski razred A+. Volumen dijela za hlađenje iznosi 357 litara, a volumen zamrzivača je 144 litara. Odlikuje ga sustav No Frost i svestrano hlađenje rashladnog dijela. Omogućuje točenje hladne filtrirane vode i leda s vanjske strane.

Dostava MALL
Samsung hladnjak RS50N3413SA/EO
50x

Samsung hladnjak RS50N3413SA/EO

8.046 Kn

Kombinirani hladnjak Samsung RB-RS50N3413SA energetskog razreda F s 359 l volumena u hladnjaku i 175 l volumena u zamrzivaču radi s LED rasvjetom i LED zaslonom. Odlikuje ga digitalni inverterski motor koji brine za ekonomičan i tihi rad.

Dostava MALL
Samsung RB38T600DB1/EF hladnjak, kombinirani
23x

Samsung RB38T600DB1/EF hladnjak, kombinirani

5.122 Kn

Kombinirani hladnjak energetske klase D ima ukupnu zapreminu od 390 l. RB38T600DB1/EF hladnjak nudi velik kapacitet zahvaljujući tehnologiji SpaceMax. Ravnomjerno hlađenje omogućuje funkcija All-Around Cooling koja ravnomjerno hladi svaku ladicu. Funkcije Power CoolPower Freeze donose ekstra hladan zrak u hladnjak i zamrzivač.

Dostava MALL
-15%
Samsung RF65A967ESR/EO američki hladnjak
1x

Samsung RF65A967ESR/EO američki hladnjak

19.229 Kn
16.215 Kn
Besplatna dostava
Odlična cijena

Samsung američki hladnjak RF65A967ESR/EO spada u energetsku klasu E. Ima veliku zapreminu pa u hladnjaku i zamrzivaču ima dovoljno mjesta za hranu svih vrsta i oblika, te 4 vrata koja se širom otvaraju i omogućuju dobar pregled sadržaja. Elegantni hladnjak opremljen je s tri neovisna rashladna kruga, aparatom za led i dozatorom vode te centrom za napitke.

Dostava MALL
Samsung RB34T600FSA/EF hladnjak, srebrni

Samsung RB34T600FSA/EF hladnjak, srebrni

3.859 Kn
Besplatna dostava

Samsung RB34T600FSA/EF hladnjak srebrne boje ima izuzetno učinkovitu toplinsku izolaciju SpaceMax, koja povećava unutrašnjost, svestrano hlađenje i NoFrost tehnologiju.

Dostava MALL
Samsung RB38T675EB1/EF hladnjak, crna

Samsung RB38T675EB1/EF hladnjak, crna

5.475 Kn

Samsung RB38T675EB1 / EF hladnjak crne boje, koji ravnomjerno hladi od kuta do kuta, pa je hlađenje učinkovito, a hrana duže ostaje svježa.

Dostava MALL
Samsung RB38A7B63B1/EF hladnjak
1x

Samsung RB38A7B63B1/EF hladnjak

6.599 Kn

Samostojeći hladnjak iz linije Bespoke može se pohvaliti minimalističkim i elegantnim dizajnom te jedinstvenom bojom vrata koja odgovara vašem stilu života. Zapremina hladnjaka je 387 litre, a volumen zamrzivača, koji se nalazi u donjem dijelu, je 114 litara. Zbog svog ekonomičnog rada, hladnjak je klasificiran u energetski razred C.

Dostava MALL
Samsung RB38A7B63S9/EF hladnjak
7x

Samsung RB38A7B63S9/EF hladnjak

6.599 Kn

SAMSUNG RB38A7B63S9/EFhladnjak pripada energetskom razredu C. Zapremina hladnjaka je 344 litre, a zapremina zamrzivača smještenog u donjem dijelu je 114 litara.

Dostava MALL
Samsung RB34A7B5DS9/EF Bespoke hladnjak
5x

Samsung RB34A7B5DS9/EF Bespoke hladnjak

5.699 Kn

Samostojeći hladnjak iz Bespoke linije može se pohvaliti minimalističkim i elegantnim dizajnom te jedinstvenom bojom vrata koja odgovara vašem stilu života. Zapremina hladnjaka je 344 litre, a volumen zamrzivača, koji se nalazi u donjem dijelu, je 114 litara. Zbog svog ekonomičnog rada, hladnjak je klasificiran u energetski razred D.

Dostava MALL
-19%
Samsung RB34A7B5D48/EF Bespoke hladnjak

Samsung RB34A7B5D48/EF Bespoke hladnjak

6.780 Kn
5.439 Kn
Besplatna dostava
Posljednji komad!

Samostojeći hladnjak iz linije Bespoke može se pohvaliti minimalističkim i elegantnim dizajnom te jedinstvenom bojom vrata koja odgovara vašem stilu života. Zapremina hladnjaka je 344 litre, a volumen zamrzivača, koji se nalazi u donjem dijelu, je 114 litara. Zbog svog ekonomičnog rada, hladnjak je klasificiran u energetski razred D.

Dostava MALL
Samsung RB38T600ESA/EF hladnjak sa zamrzivačem ispod
10x

Samsung RB38T600ESA/EF hladnjak sa zamrzivačem ispod

5.800 Kn

Samostojeći kombinirani hladnjak RB38T600ESA/EF energetskog razrede E. Volumen rashladnog dijela je 276 l, a zapremina zamrzivača 114 l. Ponosi se internim zaslonom, invertnim motorom i tehnologijom NoFrost, kao i funkcijama brzog hlađenja i brzog zamrzavanja.

Dostava MALL
Samsung RS68A8840B1/EF američki hladnjak, s ledomatom, crni
6x

Samsung RS68A8840B1/EF američki hladnjak, s ledomatom, crni

11.999 Kn

Američki hladnjak Samsung RS68A8840B1/EF spada u energetsku klasu F. Količina rashladnog dijela je 409 l, a zapremina zamrzivača 225 l. Sadrži SpaceMax tehnologiju za više prostora, Twin Cooling Plus tehnologiju dvostrukog hlađenja, SmartConversion funkciju za fleksibilno skladištenje hrane i funkcije brzog hlađenja i zamrzavanja.

Dostava MALL

Hladnjaci

Još uvijek niste sigurni što uzeti u obzir pri odabiru hladnjaka? Koju marku odabrati i koje su tehnologije dostupne u modernim hladnjacima? Pomoći ćemo vam da se orijentirate na današnjem tržištu.

Hladnjaci Gorenje

Hladnjaci Gorenje kombiniraju atraktivan dizajn i razumnu cijenu. Ovi hladnjaci su opremljeni mnogim tehnologijama, kao na primjer SuperCool za brzo hlađenje ili FastFreeze za brzo zamrzavanje. Hladnjaci Gorenje su popularni i zbog svojih različitih oblika retro dizajna.

Hladnjaci Bosch

Hladnjaci Bosch su jedni od onih koji traju. Sada nude moderne tehnologije FreshSense za postizanje stalne temperature u odjeljku za hlađenje i zamrzavanje. Senzori hladnjaka stalno prate temperaturu okoline i tako postižu optimalne postavke temperature unutar hladnjaka i zamrzivača. U ladici VitaFresh hladnjaka Bosch će vaše voće i povrće dulje otati svježe.

Hladnjaci Electrolux

Hladnjaci Electrolux su dugoročno vrlo popularni. Imaju tehnologiju SpacePlus®, koja će vam dati više prostora u hladnjaku, ili tehnologiju protiv nakupljanja leda TwinTech® za dugotrajnu svježinu hrane.

Pokaži više

Hladnjaci Samsung

Hladnjaci Samsung su dugoročno među vodećim uređajima na tržištu. Samsung obično svake godine uvodi nove tehnologije, kao na primjer Triple Cooling™ ili Twin Cooling Plus™, koja brine za optimalnu temperaturu u hladnjaku.

Hladnjaci Whirlpool

Uređajima Whirlpool tradicionalno pripisujemo šesto čulo. Kod hladnjaka Whirlpool ćete otkriti tehnologiju Fresh/Freeze Lock, koja omogućuje stalnu kontrolu temperature u hladnjaku za maksimalnu svježinu hrane. Kod nekih hladnjaka ćete naići i na šesto čulo FreshControl, koje omogućuje samostalnu regulaciju unutarnje temperature i vlage. Ova funkcija održava hranu u hladnjaku svježomdo četiri puta dulje.

Hladnjaci Beko

Hladnjaci Beko koriste novu tehnologiju NeoFrost™, što znači dva neovisna kruga i dva ventilatora, tako da se hrana ne presuši. U kombinaciji s tehnologijom Active Fresh Blue Light™, koja koristi plavu svjetlost, vaše voće i povrće dulje će ostati svježe i zadržati svoju nutritivnu vrijednost.

Jeftiniji ili skuplji hladnjak

To je sada pitanje. Skuplji hladnjaci općenito nude bolja prostorna rješenja i mnoge tehnologije za dugotrajniju svježinu hrane. Također obično imaju bolji energetski razred A+++, što će vam uštedjeti dosta energije, pa će se veća originalna investicija isplatiti za nekoliko godina uštedom na računima za struju.

Potrošnja jeftinijih hladnjaka (energetski razredi A, A+ i A++) nešto je veća, dok je početna investicija manja. Tražite li hladnjak koji će se koristiti samo povremeno, primjerice u kući za odmor, svakako preporučamo odabir jeftinijeg modela, jer u slučaju povremenog korištenja ušteda sigurno ne može pokriti veće izvorno ulaganje. U online trgovini Mall.hr ćete pronaći široku ponudu cjenovno povoljnih hladnjaka na sniženju.

Prednosti američkih hladnjaka, zašto kupiti američki hladnjak?

Američki hladnjaci imaju dvokrilni otvor. Jedna polovica je za prostrani hladnjak, a druga za veliki zamrzivač. Na tržištu postoje i četverokrilni hladnjaci. Američki hladnjak je prikladan za velike obitelji, može pohraniti hranu za do 6 osoba. Nažalost, morat ćete se pomiriti s nešto većom potrošnjom energije i glasnoćom (obično iznad 40 dB). Američki hladnjaci imaju spremnik za vodu i ledomat na prednjoj strani vrata. Bolji modeli imaju čak i kućni minibar

^ Na vrhu

U kategorijama možete pronaći ponudu najjeftinijih proizvoda razvrstanih po cijeni ugodni hladnjaci.