IR Power IR panel INFRAPOWER, 350 W

IR Power IR panel INFRAPOWER, 350 W

Broj: 971452
Infracrveni panel IR Power jedinstveno je dizajniran tako da se toplina koju proizvodi ravnomjerno raspoređuje po sobi, stvarajući ugodan i ugodan osjećaj topline. Ploče su izrađene od naprednih ugljičnih vlakana kroz koja toplina učinkovitije putuje, a da se u sobi ne diže prašina. IR Power 350 W ploča izvrsna je investicija za grijanje koja će vas održati toplom, učinkovitom i nadasve ekonomičnom. Cijeli opis
1.516 Kn (201,21 €)
S PDV-om
Dostava MALL

Kod dobavljača

13.12. predviđeno osobno preuzimanje u poslovnici u Zagrebu
Mjesta za preuzimanje
 
14.12. dostava za Zagreb i okolicu
 
14.12. dostava za ostale županije
Broj: 971452

Opis

Prednost upotrebe IR ploča

Infracrveni panel INFRAPOWER 350 W savršen je izbor za grijanje, pružajući ugodno, sigurno i ekonomično grijanje. Tijelo grijača ploče izrađeno je od naprednog ugljičnog vlakna koji pretvara toplinu u prostorije, zidove i strop sa blizu nulte snage ili energije pomoću dugovalnog infracrvenog zračenja.

Montaža IR ploče izuzetno je jednostavna zahvaljujući posebnim vodilicama na stražnjoj strani. Bez dodatnih troškova za ugradnju, održavanje ili popravak, čak i nakon višegodišnje uporabe.

Grijanje IR ploča dizajnirano je s obzirom na zdravlje i dobrobit korisnika. Ove imaju pozitivan učinak na vaše zdravlje, jer održavaju optimalnu razinu vlage, koja je prozračna. Oni također pozitivno utječu na pravilnu cirkulaciju krvi i neizravno jačaju imunološki sustav. Međutim, ne uzrokuju porast ili cirkulaciju prašine po sobi i ne isušuju zrak.

western-digital

Upotreba i sigurnost

INFRAPOWER ploče najbolje su prilagođene ugradnji na strop jer su tanke, izuzetno lagane i iznad svega estetske. Zbog njihove učinkovitosti, možete zimi pojedinačno grijati, ili im možete dodavati toplinu samo tijekom prijelaznih razdoblja. Prikladni su za sve vrste podloga kao što su klasični zidovi, keramika, drvo, gips ploče itd. Svi standardni paneli su gotovi proizvodi spremni za upotrebu čim se uključe.

IR ploče su izuzetno sigurne za upotrebu, nakon što su položili sve sigurnosne testove istraživačkog centra Seibersdort Laboratories, koji su potvrdili da je stopa zračenja IR panela znatno niža od međunarodno utvrđene vrijednosti, koja prijeti opasnosti od oštećenja kože i očiju. Ploče su CE certificirane i imaju europske certifikate najvišeg standarda (TUV GS, IP44). Ploče su integrirale 5 senzora sigurnosne temperature za zaštitu ploče od pregrijavanja. Na raspolaganju je i odvojeni termostat za osjetnik temperature za učinkovitiju kontrolu temperature. Ploča dolazi s nosačima za montažu koji nakon instalacije ne dolaze u dodir sa zidom. Tu su i dodatna postolja, koja se mogu dokupiti.

western-digital

InfraPower efekt

INFRAPOWER infracrveni grijači rade na principu sunčevog zračenja, pružajući toplinu u bilo kojoj prostoriji. Toplina se prenosi infracrvenim zračenjem koje se, kada je izloženo površini, mijenja u toplinu, a ne u zrak. To također ravnomjernije raspoređuje prostor, predmete i zidove. Zahvaljujući InfraPower efektu nećete osjećati kao da vam je toplo u glavi dok su vam stopala hladna, već će toplina biti ugodna i ujednačena.

western-digital

Svrha korištenja IR ploča

Infracrveni paneli su izuzetno korisni kućni dodaci zbog svoje funkcionalnosti i pozitivnih osobina. Pogodni su za: – svi koji žele uštedjeti puno na grijanju, – svi koji se žele maksimalno okoristiti sustavom grijanja, – svi koji se žele riješiti vlage i plijesni, – svi koji pate od respiratornih bolesti, – svi koji žele dodati stanu modu stanu, – sve u skladu s vremenom i tehnologijom – djeca i novorođenčad, – starije osobe.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Snaga: 350 W
  • Prednja ploča: aluminij, bijela mat
  • Okvir: aluminij
  • Dimenzije: 60×60×2,5 cm
  • Težina: 3,5 kg
  • Sigurnost: 5 senzora za pregrijavanje
  • Preporučena ugradnja: zid/strop
  • Certifikati: CE, TUV GS, IP44, Seibersdorf Laboratories

Jamstvo: 2 godine