Interaktivne igračke koje će vaša mačka apsolutno obožavati


Samouvjereno stvorenje koje ne dopušta nikome da mu naređuje, mora biti pravilno zaigrano. Redovito mijenjajte igračke za mačke, da zadržite pažnju ljubimca. Najzabavnije su interaktivne igračke za mačke, koje pomažu u razvoju vještina, u mački probude lovački nagon i zabave ju na dulje vrijeme.

Mačke ne mogu sakriti svoje lovačke instinkte. One su znatiželjne i ako su u stanu, treba im pružiti dovoljno stimulacije i puno zabave. Zaboravite papirnate kutije i opasne plastične vrećice i ponudite svojoj mački poticajnu zabavu, koja podupire razvoj njezinih sposobnosti i vještina. Mačka je pametno stvorenje, u to nema sumnje. Sve ju zanima novo i nepoznato, dok uživa u puno zabave. Ako svoju mačku odvratite igračkama, nećete morati brinuti o tome da li će vaša mačka tijekom vaše odsutnosti paziti na unutrašnjost vašeg stana i neće se uhvatiti u koštac s njegovim nekontroliranim uništavanjem.

Interaktivne igrače, ki jih bo vaša mačka naravnost oboževala
Više informacija: Mački, koja živi u zatvorenom prostoru, možete nabaviti mačju travu. To je biljka kojoj mačka ne može odoljeti. Postoje također velike igračke za mačke, punjene mačjom travom (mačja trava).

Osnovne igračke za mačke

Jednostavne i popularne igračke za mačke su različite vrste loptica za mačke. Odlično rješenje su loptice u koje mačka može zabiti kandže ili zagristi. Ako igračka ispušta bilo kakav zvuk, mačka će biti više motivirana za igru. Odlične su zvečke, zviždaljke ili zvona.

Za grupnu igru su prikladne igračke s perjem ili u obliku miša. Možete ih povući za konop ili štap i zajedno uživati u zabavi sa svojom mačkom. Odlično rješenje za mačke su i razne plišane životinje. Pazite da najdraža igračka ne bude ista vašoj mački i vašem djetetu.

Što su interaktivne igračke?

Interaktivne igračke za mačke uključuju određenu prepreku, zadatak vaše mačke ili mačka je prevladati ju ili riješiti zagonetku. Za nagradu mačka obično dobije poslasticu ili nešto slično, zbog čega su takve igračke posebno popularne.

Kako odabrati interaktivnu igračku za mačke?

Kako se ono kaže, ne isplati se kupovati mačka u vreći, ali s pravom igračkom za mačku sigurno nećete kupiti mačka u vreći. I kao rezultat toga, pružit ćete zabavu ne samo za mačku, već i za cijelu obitelj. Interaktivna igra može biti jako zabavna za mačku u vrijeme kad je sama kod kuće. Mački kojo je dosadno se lako može početi igrati s bilo kojom stvari u stanu ili s vašim omiljenim komadom odjeće. Uz interaktivnu igračku će se zabavljati bez vaše pomoći, biti fizički aktivna i razvijati lovački instinkt.

Prilikom odabira igračke uvijek provjerite njezinu sigurnost. Igračka ne smije sadržavati premale predmete koje mačka može se otkinuti ili odgristi. Ako je igračka pokretna, šarena i podsjeća na prirodni plijen mačaka, svakako će privući pažnju vašeg ljubimca. Neke interaktivne igračke mogu čak i vibrirati

PAMETNI SAVJET

Interaktivne igračke i igračke za hranjenje ne ostavljajte u prostoriji cijelo vrijeme. Koristite ih samo povremeno i pažljivo provjeravajte količinu hrane za mačke.

Hranite mačku na interaktivan način

Mačka će morati svoj plijen uhvatiti, uz pomoć interaktivnih igračaka. Njezin dnevni obrok možete sakriti u interaktivnoj hranilici. Mačka mora pronaći hranu u labirintu, u piramidi ili u raznim mačjim tunelima ili valjcima.. Interaktivne hranilice su prikladne i za mačke kod kojih želite postići gubitak tjelesne težine.

Elektroničke interaktivne igračke za mačke

Elektronska interaktivna igračka se napaja baterijom i rotira u zadanom intervalu, ispušta loptu ili miša ili projicira svjetla na zidu, vrti viseće pero itd. Elektronska igračka za mačke može biti zabavna satima i satima pogotovo ako može promijeniti brzinu ili način stimulacije. Za elektroničke igračke obično možete postaviti interval uključivanja i isključivanja.

Interaktivne lopte i prostirke

Jednostavan oblik interaktivne igračke koja je vrlo učinkovita je loptica s rupama. U loptu stavite mačju hranu i mačka treba lopticu okrenuti na odgovarajuću stranu kako bi došla do hrane. Zabavan način hranjenja je osiguran i podlogama za hranjenje, koje su opremljeni s ladicama i džepovima u koje možete sakriti ukusne poslastice.

SAVJET ZA KRAJ: Pitate se kako drugačije odvratiti pažnju svojoj mački? Dajte joj običnu papirnatu kutiju. Vjerujte nam, mačke vole kutije!