Broj pronađenih artikala: 15

Za zadani raspon nisu pronađeni ponuđeni artikli.

Hagen krevet za mačke Catit Design Senses, Comfort Zone-15%
158,22 Kn

134 Kn

Posljednji komad!

Zabavno oblikovan krevet za mačke Design Senses, Comfort Zone je izrađen od kvalitetne plastike i opremljen s mekanim jastukom. Osim toga, također je postavljen stimulator za masažu.


Hagen Trávník Catit 2.0
96 Kn

78,35 Kn

Inovovaný design pro efektivnější pěstování trávy, která je pro kočky přirozeným zdrojem vlákniny.


Hagen staza za igranje Catit Design Senses
104,40 Kn

Staza za igranje Catit Design Senses interaktivna je igračka namijenjena svim aktivnim mačkama. Posebno je primjerena za mlade mačiće.


Hagen interaktivna igrača Kopač, Catit 2.0
78,35 Kn

Zabavna interaktivna igračka za mačke Kopač Catit 2.0 namijenjena je igri, kako bi vaš ljubimac morao s tacne pokupiti hranu ili dijelove iz rupe na njoj.


Hagen labirint za mačke Circuit Catit 2.0
92,30 Kn

78,35 Kn

Igračka za mačke Circuit Catit 2.0 je zabavan tunel s rupama u kojima kugle putuju. Je li vaš ljubimac dovoljno dobar lovac da ih uhvati?


Hagen planinska staza za igranje Catit Design Senses
114,90 Kn

Planinska staza za igranje Catit Design Senses je namijenjena je svim aktivnim mačkama, posebno za mladunce. Poseban oblik staze mačkama daje poseban doživljaj i potpunu zabavu.


Hagen staza za igranje C.D.Senses, Super-Roller
150,72 Kn
147,40 Kn

Trenutno nedostupno

Staza za igranje Catit Design Senses Super-Roller zabavna je interaktivna igračka koja je namijenjena svim aktivnim mačkama. Posebno je namijenjena mladim mačićima. Sastavljena je od osam dijelova koje lako postavite po svom izboru.