Friskies hrana za pse junior, 15 kg
173 Kn

Potpuna hrana za štence starije od 6 tjedana. Puna i uravnotežena hrana sa 100% hranjivih tvari koje vaše štene treba svaki dan

Eukanuba hrana za odrasle pse manjih pasmina, 15 kg
339 Kn

Uravnotežena suha hrana za aktivne pse malih pasmina u dobi od 1–8 godina s prilagođenim receptom koji podržava zdravu probavu i snažan imunološki sustav. Pakiranje: 15 kg.

Royal Canin hrana za odrasle pse Maxi Adult, 15 kg
461 Kn

Briketi su posebno oblikovani za velike pasmine i lako se jedu. Sadrže visokokvalitetne proteine i vlakna za optimalnu probavljivost. Royal Canin Maxi Adult 15 kg je hrana za odrasle pse, briga o zdravlju kostiju i zglobova.

Bosch Adult Menue 12,5kg
225 Kn

Bosch hrana za pse je hrana za pse naklonjene prekomjernoj težini. Odlikuje ju smanjena energetska vrijednost uz visoki udio prehrambenih vlakana. Ne sadrži pšenicu. Bogata je izabranim mineralima, elementima u tragovima te vitaminima.

Bosch Adult Menue 15kg
235 Kn

Premium hrana za odrasle pse, s 12 kvalitetnih trava, s imunološkim kompleksom od beta glukana i manana za obranu od stresa, blaga za želudac i lako probavljiva, s ekstraktom zelenousne školjke.

Royal Canin briketi za pse Yorkshire Adult 7,5, kg
269 Kn

Odlična cijena

Briketi za pse yorkshire dizajnirani su za ovu pasminu i lako se jedu. Sadrže omega-3 masne kiseline i boražino ulje za promicanje zdravu i lijepu dlaku. Royal Canin Yorkshire Adult (7,5 kg) je hrana za pse koja smanjuje nastanak zubnog kamenca.

Essential foods Beginning Large Breed hrana za štence, 12,5 kg
529 Kn

Posljednji komad!

Essential Foods The Beginning suha hrana za štence i mlade pse velikih pasmina (čiji odrasli imaju više od 15 kg). Odlikuju ju sastojci najviše kvalitete. Sastav prati načela BOF koji brine za prirodne prehrambene navike pasa. Količina 12,5 kg.

Bosch Adult Lamb & Rice 15 kg
259 Kn

Bosch hrana za odrasle pse s janjetinom i rižom idealna je za pse koji su osjetljivi na hrano. Karakterizira je optimalna koncentracija energije i proteina.

Bosch Maxi Adult 15kg

Bosch Maxi Adult 15kg

Ocjena: 4,7
245 Kn

Premium hrana za odrasle pse velikih pasmina (od 30 kg), bez pšenice, s imunološkim kompleksom iz beta glukana i manana za obranu od stresa, s ekstraktom zelenousne školjke.

Bosch Sensitive Lamb&Rice 15kg
320 Kn

Hrana za pse koja sadrži imunski kompleks beta-glukan i manan koji smanjuju stres. Hrana je primjerena za pse s osjetljivim želucem jer se vrlo lako probavlja. Sadrži ekstrakt ljuske zelene školjke.

Bosch Senior 12,5 kg

Bosch Senior 12,5 kg

Ocjena: 4,7
225 Kn

Bosch Senior hrana je namijenjena je za pse starije od 7 godina, sadrži smanjenu energetsku vrijednost i povećan sadržaj balastnih tvari. Ne sadrži pšenicu.

Bosch Adult Fish&Potato 15kg
249 Kn

Idealna hrana za odrasle i aktivne pse koja sadrži riblje bjelančevine te je bez pšenice. Za potpunu izdržljivost vašeg psa.

Bosch Mini Adult Lamb&Rice 15kg
269 Kn

Premium hrana za odrasle pse malih pasmina, najmanje 25% svježe peradi, bez glutena, s imuno kompleksom iz beta glukana i manana za obranu od stresa, sadrži zelenousnu školjku.

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin hrana za pse, 12 kg
349 Kn

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin je savršena prehrana za pse sa osjetljivom kožom. Obogaćena je prirodnim ribljim uljima za zdravu i sjajnu dlaku, sa Vital Health-recepturom i probioticima/FOS.

Eukanuba hrana za odrasle pse manjih pasmina, 3 kg
99 Kn

Uravnotežena suha hrana za aktivne pse malih pasmina u dobi od 1–8 godina s prilagođenim receptom koji podržava zdravu probavu i snažan imunološki sustav. Pakiranje: 3 kg.

Bosch Maxi Junior 15kg
285 Kn

Idealna hrana za štence srednje velikih pasmina. Sadrži umjerenu količinu bjelančevina (24 %), imunski kompleks beta-glukan i manan te ekstrakt zelene dagnje.

Fitmin hrana za pse Dog Purity GF Senior & Light Lamb, janjetina, 2 kg
132 Kn

Posljednji komad!

MALL DANI – 20 % popusta na odabrane artikle marke Fitmin s promo kodom MDL2HR20 (vrijedi od 15. 2. do 21. 2. 2021. ili do isteka zaliha)!
iKompletna hrana sa smanjenim sadržajem energije, pogodna za starije pse i prekomjerno tjelesno teške pse. 67% proteina je životinjskog porijekla. Svježa janjetina s umakom od šipka, shiitake gljivama na bundevinim kriškama i okruglice od crnog ribizla.
Fitmin hrana za pse Dog Purity Rice Puppy Lamb & Salmon, 2 kg
138 Kn

Posljednji komad!

MALL DANI – 20 % popusta na odabrane artikle marke Fitmin s promo kodom MDL2HR20 (vrijedi od 15. 2. do 21. 2. 2021. ili do isteka zaliha)!
Potpuna hrana za štence i skotne pse svih pasmina. 73% proteina je životinjskog porijekla. Svježa janjetina i losos sa shiitake gljivama u kriškama jabuka.

Briketi za pse

U kategoriji briketa za pse pronaći ćete premium i super premium brikete za pse štence, brikete za odrasle pse i brikete za starije pse.

U ponudi imamo također brikete s obzirom na pasminu psa. Nudimo brikete za manje pasmine, brikete za srednje pasmine i brikete za veće pasmine. Izvrstan dodatak prehrani s konzerve za pse.