Igračke za pse

Igračke za pse koriste se za zabavu, školovanje i uvježbavanje pamćenja vaših ljubimaca. Na tržištu je dostupan niz interaktivnih, zviždajućih, plišanih i izdržljivih igračaka za pse. Koja će biti prava za vašeg četveronožnog prijatelja?

Pokaži više

Interaktivne i vješte igračke za pse

 • Interaktivne igračke za pse za dresuru raznih vještina prikladne su za osjetljive četveronožne prijatelje, kojima su motivacija različite pseće poslastice, skrivene unutar igračke. Igračke - igračke s vještinama su često izrađene od drveta ili plastike. Uobičajeno imaju nekoliko razina težine, poželjno je započeti s najnižom razinom i pokazati psu kako igračka djeluje. Idealne su za pametne pse kao što su ovčari.

Plišane igračke za pse

 • Plišane igračke vrlo su popularne, prikladne su za pse koji nisu skloni uništavanju igračaka. Često se koriste plišane igračke, opremljene raznim užetima, grickalicama i čvorovimakoje psi obožavaju.

Zvižduče igračke za pse

 • Zvižduče igračke su popularne kod većine pasa, jer kad se pritisnu ispuštaju različite zvukove. Obično su izrađene od gume ili tekstila, mogu poslužiti i kao igračke za bacanje ili za vodu. Posebno su popularne kod malih pasmina.

Trajne i neuništive igračke za pse – tegljači i kongi

 • Izdržljive pseće igračke su prikladne za pse koji nakon nekog vremena unište plišane ili gumene igračke ili se vole boriti za igračku.. Kao pravilo su izrađene od trajne gume, čvrste tkanine ili užeta, mora se uzeti u obzir veća masa igračke. Među popularnim igračkama su tekstilne vuče. Idealno za pasmine „bull“ s jakim stiskom.

Igračke za pse za grickanje

 • Igračke su pogodne za aktivne i znatiželjne pse. Rade na principu motivacije uz pomoć poslastice. Najčešće su posebne loptice za igru napunjene poslasticama. Ove su igračke idealne ako se pas treba sam zabaviti. One također pomažu u prevladavanju tjeskobe zbog razdvajanja.

Stomatološke igračke za pse

 • Stomatološke igračke motiviraju psa da žvače i grize igračku. Obično su izrađene od prirodne gume. Izrasline gume na igrački masiraju pseće desni i uklanjaju naslage. Umjesto toga možemo koristiti i zubne štapiće za pse.

Vodene igračke za pse

 • Igračke dizajnirani prvenstveno za dohvaćanje i zabavu u vodi - plutaju na površini. Prikladne su za vodene pasmine pasa i retrivere. One također mogu poslužiti kao pomoć u obuci pasa.

Frizbi za pse

 • Leteći tanjurići izrađeni od gume ili plastike popularna su igračka koju treba donijeti. Mogu se koristiti za dresuru i njegu pasa s prekomjernom težinom.

Bacači loptica za pse

 • Bacači loptica su izvrsni za aktivne pse koji vole donijeti. Postoje ručni i automatski bacači loptica.

Pri odabiru pseće igračke pripazite na njezin integritet.

Više informacija:

Svaki pas trebao bi imati svoj prostor u kojem se može nesmetano igrati ili odmarati. Izaberite iz raznolike ponude psećih krevetića.


Igračke za štenad, odrasle pse i starije pse imaju različita svojstva

Igračka za pse se izabire po starosti vašeg četveronožnog prijatelja.

 • Igračke za štenad – mekane i lagane igračke od pliša ili igračke koje proizvode zvukove prikladne su za štenad s mliječnim zubima
 • Igračke za odrasle pse – odrasli psi s potpuno razvijenim zubima mogu koristiti meku i tvrđu gumenu i tekstilnu igračku, a najpopularnija je vuča
 • Igračke za starije pse – stariji psi ne bi trebali opterećivati zube grizući tvrde i teške igračke, prikladnije su igračke od gume ili tekstila

→ Pri odabiru igračke također uzmite u obzir pasminu i težinu psa. Za manje pse nisu preporučljive teške igračke, igračke za velike pse ne bi smjele sadržavati male sastojke koje bi pas mogao progutati.

Više informacija:

Mačke su također veliki ljubitelji igre. U kategoriji igračke za mačke možete birati između interaktivnih igračaka i igračaka za vještine, tunela i plišanih miševa.

KONG Puppy igračka za pse, S
2x

KONG Puppy igračka za pse, S

45 Kn

Kong Puppy igračka za pse veličine S impresionirat će vašeg četveronožnog prijatelja.

Dostava MALL
frizbi za pse, 16 cm, plava
11x

frizbi za pse, 16 cm

26 Kn
Posljednji komad!

Gumeni frizbi za zabavnu igru sa vašim psom.

Dostava MALL

Igračke za pse

Kako omesti psa ljubimca kada je sam kod kuće ili u šetnji parkom? Ponudite mu pseću igračku. Plišane ili gumene igračke za pse pogodne su za kućnu zabavu, interaktivne i vješte igračke ponekad mogu zabavljati psa satima.

Za izlete u prirodu nabavite si igračke za donošenje ili vodene igračke. Na putovanju psa možete dresirati uz pomoć uzice za dresuru pasa i druga pomagala za trening.