Kako bi ljetno izležavanje u ležaljci bilo savršeno, potrebno ju je opremiti udobnim jastukom. Prilikom odabira jastuka za vrtnu ležaljku, glavni i odlučujući faktor je njegova veličina, ali važni su i materijal, visina punjenja i zahtjevi za održavanje.

Pokaži više

Veliku ulogu kod jastuka za vrtne ležaljke igraju dimenzije i kroj

Prije kupnje jastuka za vrtnu ležaljku prvo pažljivo izmjerite samu ležaljku. U odnosu na izmjerene vrijednosti, odaberite najprikladniju vrstu jastuka. Ne zaboravite također uzeti u obzir konstrukciju ležaljke na koju ide jastuk (najčešće u području naslona za glavu i nogu) – na tim mjestima na jastuku treba biti prošav ili preklop koji omogućuju njegovo savijanje po potrebi.

Neki jastuci za vrtni namještaj su univerzalni, drugi su namijenjeni upravo za određeni model vrtne ležaljke ili drugog vrtnog namještaja.

Jastuk za ležaljku s naslonom za glavu osigurat će maksimalnu udobnost

Ako provodite više vremena na ležaljci i volite odrijemati ili čitati knjigu, razmislite o nabavci jastuka s naslonom za glavu koji se može skinuti, što će vaš odmor učiniti još ugodnijim.

Savjet!

Kako bi i sjedenje u vrtnoj stolici bilo što ugodnije, opremite ih mekim jastucima za sjedenje.

Kako odabrati jastuk za vrtnu ležaljku?

Materijal

Budući da će jastuci većinu vremena biti vani, trebali bi biti dovoljno izdržljivi da dugo opstanu u dobrom stanju. Stoga se pri odabiru usredotočite na materijal kojim su izrađeni ispuna i navlaka.

Ispuna jastuka:

  • Molitan – udoban mekani materijal koji dobro podnosi mehanička oštećenja.
  • Molitanova pjena – zdrobljena pjena koja se ističe svojim dobrim svojstvima punjenja, čak i u jastucima zamršenih oblika.
  • Poliuretanska pjena ili runo – dimenzijski stabilan materijal, izdržljiviji od pjene, dobre elastičnosti za udobno sjedenje.

Navlake za jastuke:

Pamuk i njegove mješavine – prozračan materijal ugodan na dodir, ali nedostatak mu je visoka moć upijanja i sporije sušenje u slučaju da se pomoči.

Poliester – ima dobru otpornost i vrlo brzo će se osušiti ako se smoči, ali nije baš prozračan.

Visina jastuka najčešće može varirati u rasponu 2-10 cm. Obično vrijedi da što je viši jastuk to je on udobniji za duži odmor.

Jastuke birajte tako da se navlaka može lako skinuti i oprati.

Savjet!

Želite li se prepustiti maksimalnom luksuzu dok se opuštate? Odaberite neki od vrtnih kreveta ili neki drugi udoban vrtni namještaj.

Odredi parametre
Doppler visoki naslonjač Spot D-2660 Doppler visoki naslonjač Spot D-2660
Doppler visoki naslonjač Spot D-2660

Visoko naslonjač Spot D-2660, marke Doppler. Navlaka je izrađena od pamučne mješavine. Punjenje od pjene i poliesterskog flisa. Zatvara se kliznom kopčom. Dizajn koji se ne može ukloniti. Dimenzije su 119 × 48 × 5 cm. Dimenzije sjedala 47 × 48 cm. Dimenzije naslona 72 × 48 cm.

Predviđeni datum otpreme: ODMAH

Dostava MALL
Doppler niski naslon Hit Uni D-7846 Doppler visoki naslonjač Spot D-2660
Doppler niski naslon Hit Uni D-7846

Niski naslon Hit Uni D-7846, marke Doppler. Navlaka je izrađena od 100% poliestera. Punjenje od pjene i poliesterskog flisa. Zatvara se kliznom kopčom. Pričvršćivanje jastuka sa 2 užeta. Nezamjenjiva presvlaka. Dimenzije su 100 × 48 × 6 cm. Dimenzije sjedala 47 × 48 cm. Dimenzije naslona 53 × 48 cm.

Predviđeni datum otpreme: SUTRA

Dostava MALL
Doppler niski naslonjač Spot D-3104 Doppler visoki naslonjač Spot D-2660
Doppler niski naslonjač Spot D-3104

Niski naslonjač Spot D-3104, marke Doppler. Navlaka je izrađena od pamučne mješavine. Punjenje od pjene i poliesterskog flisa. Zatvara se kliznom kopčom. Pričvršćivanje jastuka sjedala s 2 vezice. Nezamjenjiva presvlaka. Dimenzije su 100 × 48 × 6 cm. Dimenzije sjedala 47 × 48 cm. Dimenzije naslona 53 × 48 cm.

Predviđeni datum otpreme: 25.7.

Dostava MALL
Doppler visoki naslonjač Hit Uni D-8833 Doppler visoki naslonjač Hit Uni D-8833
Doppler visoki naslonjač Hit Uni D-8833

Visoki naslonjač Hit Uni D-8833, marke Doppler. Presvlaka od 100% poliestera. Punjenje od pjene i poliesterskog flisa. Zatvara se kliznom kopčom. Dizajn koji se ne može ukloniti. Dimenzije su 119 × 48 × 5 cm. Dimenzije sjedala 47 × 48 cm. Dimenzije naslona 72 × 48 cm.

Predviđeni datum otpreme: 25.7.

Dostava MALL
Doppler visoki naslon Hit Uni D-7846 Doppler visoki naslonjač Hit Uni D-8833
Doppler visoki naslon Hit Uni D-7846

Visoki naslon Hit Uni D-7846, marke Doppler. Navlaka je izrađena od 100% poliestera. Punjenje od pjene i poliesterskog flisa. Zatvara se kliznom kopčom. Dizajn koji se ne može ukloniti. Dimenzije su 119 × 48 × 5 cm. Dimenzije sjedala 47 × 48 cm. Dimenzije naslona 72 × 48 cm.

Trenutno nedostupno

Dostava MALL