Jastuci

Dimenzije posteljine: bez určení

Odredi parametre
  • Dimenzije posteljine
    bez určení
    ×
ENIE BABY Jastuk za trudnice ENIE BABY Jastuk za dojenje SATINA , izrađen od memorijske pjene
ENIE BABY Jastuk za trudnice

ENIE BABY jastuk od memorijske pjene za trudnice/bebe lako se prilagođava tijelu majke i djeteta. Prilagođava se obliku majčinog trbuha i rasterećuje sve točke pritiska koji djeluju na tijelo tijekom dojenja i spavanja tijekom trudnoće. 

Predviđeni datum otpreme: 24.4.

Dostava MALL
ENIE BABY Jastuk za dojenje SATINA , izrađen od memorijske pjene ENIE BABY Jastuk za dojenje SATINA , izrađen od memorijske pjene
ENIE BABY Jastuk za dojenje SATINA , izrađen od memorijske pjene

SATINE jastuk za dojenje, marke ENIE BABY, praktičan je dodatak ne samo za dojilje, već i za trudnice. Jastuk od pametne pjene lako se prilagođava tijelu majke i djeteta. Ublažava sve točke pritiska koje djeluju na tijelo tijekom dojenja i spavanja tijekom trudnoće.

Predviđeni datum otpreme: 24.4.

Dostava MALL
ENIE BABY SATINE jastuk za dojenje, od memorijske pjene ENIE BABY Jastuk za dojenje SATINA , izrađen od memorijske pjene
ENIE BABY SATINE jastuk za dojenje, od memorijske pjene

Enie Baby jastuk za dojenje od memorijske pjene lako se prilagođava tijelu majke i djeteta. Prilagođava se obliku majčinog trbuha i rasterećuje sve točke pritiska na tijelu tijekom dojenja. Jastuk je prikladan i kao gnijezdo za spavanje.

Trenutno nedostupno

Dostava MALL
Jastuk cilindra Anita 1, Ø 15 x 40 cm Jastuk cilindra Anita 2, Ø 25 x 60 cm, zeleni
Jastuk cilindra Anita 1, Ø 15 x 40 cm

Visokokvalitetni ukrasni jastuk u obliku cilindra izrađen je od visoko kvalitetnog velur materijala. Jastuk je pogodan za osobe koje spavaju na boku ili leđima.

Trenutno nedostupno

Dostava MALL
Jastuk cilindra Anita 2, Ø 25 x 60 cm, zeleni Jastuk cilindra Anita 2, Ø 25 x 60 cm, zeleni
Jastuk cilindra Anita 2, Ø 25 x 60 cm, zeleni

Visokokvalitetni ukrasni jastuk u obliku cilindra izrađen je od velur materijala ugodnog na dodir. Unutarnji dio jastuka sadrži termoelastičnu memorijsku pjenu i pogodan je za osobe koje spavaju na boku ili leđima.

Trenutno nedostupno

Dostava MALL