Electrolux Set posuda za kuhanje na pari, E9OOGC23

Brand: Electrolux Naš broj: 1126031

Electrolux Set posuda za kuhanje na pari, E9OOGC23

Sa setom dvije posude marke Electrolux kuhanje na pari će postati zdravo i brzo. Cijeli opis

471

471 Kn uključujući PDV
Trenutno nedostupno
Više informacija

Trenutno nedostupno

Artikli s oznakom Trenutno nedostupno nažalost trenutačno nisu dobavljivi. To znači da nema na zalihi ni u MALL.HR skladištu, ni kod dobavljača.

Predlažemo da pri takvom artiklu kliknete crveni gumb Zainteresiran/a sam, te ćemo vas odmah, kada artikl bude ponovo dobavljiv, o tome obavijestiti putem e-maila.

Opis

Opis artikla

Set posuda za kuhanje na pari Set posuda za kuhanje na pariKvalitetan osmodijelni set posuda za kuhanje na pari PKKS8 marke Electrolux izrađen je od nehrđajućeg čelika i omogućuje zdravo i brzo kuhanje, koje će od sastojaka izvući najbolje okuse i teksture. Dostupan je u različitim veličinama za različite vrste sastojaka, od ribe i mesa do riže i povrća. Rupice omogućavaju cirkulaciju pare oko hrane, odvajajući ju od suvišne vode, čineći pripravljena jela još sočnijima. Posude su dizajnirane za korištenje s parnim pećnicama i mogu se prati u perilici posuđa.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Visina: 75 mm
  • Širina: 400 mm
  • Dubina: 340 mm

Kvalitetan** set dvije posude E9OOGC23 marke Electrolux** izrađen je od nehrđajućeg čelika i omogućuje zdravo i brzo kuhanje, koje će od sastojaka izvući najbolje okuse i teksture. Možete ga koristiti za različite vrste namirnica, od ribe i mesa do riže i povrća, za kuhanje i zagrijavanja gotovih jela. Rupice omogućavaju cirkulaciju pare oko hrane, odvajajući ju od suvišne vode, čineći pripravljena jela još sočnijima. Posude su dizajnirane za korištenje s parnim pećnicama i mogu se prati u perilici posuđa.

western-digital

Tehnički detalji:

  • Visina: 55 mm
  • Visina: 325 mm
  • Dubina: 354 mm

Tehnički detalji

Parametri %1% %2% artikla

Materijal nehrđajući čelik
Broj komada u setu 2