Kis koš za smeće Chic Bin Coffee Menu, 50 l
252 Kn

Posljednji komad!

Koš Chic Bin Tomato je zanimljiv koš za smeće volumena 50 l. Unutarnji rub poklopac je obložen gumom kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa, a unutarnji spremnik se može ukloniti. Stabilnost koša osigurava guma na donjem dijelu. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Lamart LT8021 Senzor beskontaktni koš za otpad, 30 L
331 Kn

Posljednji komad!

30-litarski koš za smeće s otvaranjem bez dodira ima jednostavno upravljanje, ergonomski i moderno. Proizvedeni su od kvalitetnih materijala. Uporaba koša pomoću sustava fotoelektrične tehnike. Otvaranje koša senzorom kretanja samostalno i vrlo higijenski („contactless“ rad).

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 10 l
211 Kn

Posljednji komad!

Ugradbena kanta za smeće poznate marke Brabantia, je u cjelosti izrađena od nehrđajućeg materijala i proizvedena u crnoj boji. Kanta s volumenom od 10 l je idealna za uporabu u vlažnim prostorijama.

Meliconi koš za otpad SOFT-TOUCH, 60 L, crni
351 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad u crnoj boji od nehrđajućeg čelika s ergonomskim poklopcem. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu, otpornosti na vlagu i temperaturne promjene koristit ćete ga više godina. Poseban okvir za vrećice omogućuje jednostavno postavljanje.

Brabantia koš za papir/smeće, 11 l, sjajni čelik
213 Kn

Posljednji komad!

Suvremeno proizveden koš za papir ili smeće, poznate marke Brabantia, je zahvaljujući svojem dizajnu, primjeren za uporabu u svakoj sobi u vašem domu. Visok je 31 cm i pruža 11 l volumena.

Heidrun koš za smeće, 18 l
31 Kn

Posljednji komad!

Heidrun praktičan koš za smeće s dvostrukim poklopcem ima rupu za veći i manji otpad. Napravljen je od tvrde plastike.

Rotho koš za smeće Paso 1, 20 l
156 Kn

Koš za smeće volumena 20 litara. Rotho Trash Paso 20 l 1 je izrađen od reciklirane plastike. Blue Angel eko certifikat. Otvaranje pritiskom na pedalu, koju možete pritisnuti sa 3 strane koša.

Kis koš za smeće Dual Swing Steel, 10 l
48 Kn

Posljednji komad!

Kis praktičan koš za smeće s odvojivim poklopcem. Ima volumen 10 l i primjeren je za kupaonice ili wc-e. Napravljen je od tvrde plastike.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, crni, L
87 Kn

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 50 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Meliconi koš za sortiranje otpada 22 l ECOCUBES, zeleni
156 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad Meliconi ECOCUBES ostavlja dojam idealnog komada namještaja, što ga čini savršenim za svaku kuću. Može se koristiti kao redoviti koš za otpad, za razvrstavanje otpada ili koš za prljavo rublje. Unutarnji spremnik je moguće odstraniti i prikladno oprati.

Rotho Koš za smeće 6 L PASO 1
85 Kn

Posljednji komad!

Koš za smeće volumena 6 litara. Koš za smeće Rotho 6 l PASO 1 je izrađen od reciklirane plastike Blue Angel eko certifikat.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, crni, S
40 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad KIS Dual Swing Bin je praktičan pomoćnik ne samo u kućanstvu nego i uredu ili radionici. Napravljen je od tvrde plastike i koja osigurava dug životni vijek.

BRILANZ Eco koš za sortiranje otpada, 35 l, žuti
131 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad marke Brilanz za sortiranje otpada , posebno plastike, volumena 35 litara. Koš možete složiti s drugim bojama i veličinama kako biste uštedjeli prostor. Izrađen je od reciklirane plastike. Možete ga zaključati okretanjem ručke u prednjem dijelu i tako spriječite da ga npr. životinje otvaraju.

Heidrun Koš za smeće s pedalom, 16 l
62 Kn

Posljednji komad!

Koš za smeće Heidrun ima kapacitet 16 l. Zatvara se s poklopcem, a praktična pedala za otvaranje je na dnu.

Banquet TWIZZ, koš za otpad, 5 l
76 Kn

BANQUET TWIZZ pogodan je za sve kućanstva. Zbog svoje veličine, može se koristiti u kupaonicama, kuhinji ili sobi. Također je idealan za uredske prostore.

Simplehuman vreće za smeće 25 l, tipa F, 20 komada
45 Kn

Posljednji komad!

Oduševit će vas ekstra debele vreće za smeće, zapremine 25 l, od proizvođača Simplehuman. Izrađene su od izuzetno guste plastike i imaju dvostruke šavove otporne na kidanje.

MAX MTB40 automatski koš za otpadke, 40 l
299 Kn

Beskontaktni koš za smeće kapaciteta 40 litara i automatski senzor za higijensko odlaganje i skladištenje smeća. Ako želite otvoriti poklopac, jednostavno zamašite rukom ispred senzora.

Kis koš za smeće Chic Bin, 50 l
220 Kn

Koš Chic Bin je koš za smeće volumena 50l. Poklopac je obložen gumom kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa, a unutarnji spremnik se može ukloniti. Stabilnost osigurava guma na donjem dijelu. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

CURVER koš za smeće DECO BIN, 50 l
375 Kn

Curver kanta za otpad DECO BIN ima zapreminu 50 l i zbog korištenih materijala pogodna je za kupaonice i ostale prostorije s povećanom vlagom. Otvor rješavamo nožnom pedalom koja je pametno skrivena i ne remeti cijeli izgled.

Lamart LT8049 Sensor koš za smeće s otvaranjem bez dodira, 45 l
385 Kn

Koš za smeće s otvaranjem bez dodira Lamart LT8049 Sensor zapremine 45 litara odlikuje se jednostavnim, ergonomskim i modernim dizajnom. Izrađen je od nehrđajućeg čelika u kombinaciji sa crnom plastikom. Njegova upotreba je vrlo higijenska zbog otvaranja na senzor. Također ima senzor pokreta.

Rotho Twist koš za otpatke, 40 l 2
227 Kn

Koš za smeće volumena 40 litara. Rotho Trash Paso 40 l 2 je izrađen od reciklirane plastike. Blue Angel eko certifikat. Otvaranje pritiskom na pedalu, koju možete pritisnuti sa 3 strane koša.

Kis koš za smeće Chic Bin Coffee Menu, 35 l
208 Kn

Koš Chic Bin Coffee Menu je zanimljiv koš za smeće volumena 35 l. Unutarnji rub poklopac je obložen gumom kako bi se spriječilo širenje neugodnih mirisa, a unutarnji spremnik se može ukloniti. Stabilnost koša osigurava guma na donjem dijelu. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.

Rotho Koš za smeće Paso, 20 l
167 Kn

Koš za smeće Paso ima kapacitet 20 l. Zatvara se s poklopcem, a praktična pedala za otvaranje je na dnu.

Kis koš za smeće Duetto s dva prostora za odvajanje, 10 i 20 l
150 Kn

Koš za smeće Duetto sadrži dva prostora za odvajanje smeća ( jedan veličine 10 l, a drugi 20 l) što omogućava jednostavno odvajanje smeća unutar samog koša. Dijelovi su neovisni, tako da ih možete samostalno isprazniti. Poklopac se otvara s priručnom papučicom.