Meliconi koš za otpad, 14 L, srebrni
114 Kn

Koš za otpad s pedalom Meliconi Silver Brushed i volumenom od 14 litara je izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika u jedinstvenoj srebrnoj boji. Unutarnja odvojiva posuda lako se čisti zbog polipropilenskog sloja.

Westside Koš za smeće s pepeljarom, 25 L, od nehrđajućeg čelika
170 Kn

Posljednji komad!

Koš za smeće s pepeljarom napravljen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ne ostavlja tragove na tlu. Prikladan je za korištenje u zatvorenom prostoru ,te posebice na vanjskom prostoru s obzirom na pepeljaru na vrhu koša. – Volumen koša iznosi 25 l.

Simplehuman koš za otpad, 30 L, mat čelik
728 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad s pedalom za lako otvaranje ima tihi mehanizampolagano zatvaranje. Simplehuman koš je opremljen tehnologijom nano srebra, koja štiti površinu od otisaka prstiju i patogenih organizama. Praktičan i otporan.

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 15 l
488 Kn

Posljednji komad!

Ugradbena kanta za smeće, poznate marke Brabantia, je idealna za objesiti na vrata ormarića te će u vašem domu uštediti dragocijeni prostor. Primjeren je za instalaciju na lijevoj ili desnoj strani otvora. Opremljena je s uklonjivom plastičnom posudom i sadrži 15 l volumena.

Meliconi koš za otpad 5 l PEDAL BIN, brušeni čelik
72 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad s pedalom kapaciteta 5l je izrađen od kvalitetnog brušenog čelika. Talijanski dizajn brine za ugodan izgled i funkcionalnost. Izdržljiv i dugotrajan dizajn.

Simplehuman vreće za smeće 50-60 l, tipa P, 3 x 20 komada
181 Kn

Posljednji komad!

Iznimno snažne vreće za smeće za koševe Simplehuman su izrađene od kvalitetne i izdržljive plastikedvostrukim šavovima, tako da se ne morate bojati da će puknuti. Osmišljene su za koševe kapaciteta 50 – 60 l. Sadržaj stisnete vrpcom i tako si olakšate put do kontejnera bez slučajnih nesreća. Paket sadrži 60 komada

Meliconi koš za smeće s 2 komore MULTISPACE DUO, 25 l
135 Kn

Ergonomski oblikovan koš za smeće Meliconi zauzet će malo prostora i odlično će se uklopiti u svaku kuhinju. Inovativni sustav otvaranja pomoću mekane tipke omogućuje otvaranje opružnog pokrova pritiskom na tipku. Dvije komore savršene su za one koji si ne mogu priuštiti razvrstavanje otpada.

Banquet TWIZZ, koš za otpad, 3 l
49 Kn

BANQUET TWIZZ je koš za otpad od nehrđajućeg čelika pogodan za uporabu u bilo kojem kućanstvu. Svojom veličinom pogodan je za kupaonicu, kuhinju ili sobu.

Banquet TWIZZ, koš za otpad, 5 l
74 Kn

Posljednji komad!

BANQUET TWIZZ pogodan je za sve kućanstva. Zbog svoje veličine, može se koristiti u kupaonicama, kuhinji ili sobi. Također je idealan za uredske prostore.

Meliconi koš za sortiranje otpada 22 l ECOCUBES, plavi
151 Kn

Koš za otpad Meliconi ECOCUBES ostavlja dojam idealnog komada namještaja, što ga čini savršenim za svaku kuću. Može se koristiti kao redoviti koš za otpad, za razvrstavanje otpada ili koš za prljavo rublje. Unutarnji spremnik je moguće odstraniti i prikladno oprati.

Meliconi stiskalica limenki i boca - zelena
76 Kn

Posljednji komad!

Ova stiskalica limenki i boca marke Meliconi drobi recikliranu plastiku i lim, kako bi ih lakše reciklirali i ne zauzimali puno prostora. Upotreba ovog gadgeta više je učinkovita, od pritiskanja boce s vlastitom nogom.

Rotho Koš za smeće Paso, 20 l
155 Kn

Posljednji komad!

Koš za smeće Paso ima kapacitet 20 l. Zatvara se s poklopcem, a praktična pedala za otvaranje je na dnu.

Heidrun koš za smeće, 35 l
42 Kn

Posljednji komad!

Heidrun praktičan koš za smeće s dvostrukim poklopcem ima rupu za veći i manji otpad. Napravljen je od tvrde plastike.

Kis koš za smeće Dual Swing Steel, 50 l
141 Kn

Posljednji komad!

Kis praktičan koš za smeće s odvojivim poklopcem. Ima volumen 50 l i primjeren je za sve prostorije u kući. Napravljen je od tvrde plastike.

Kis koš za smeće Dual Swing Steel, 10 l
47 Kn

Posljednji komad!

Kis praktičan koš za smeće s odvojivim poklopcem. Ima volumen 10 l i primjeren je za kupaonice ili wc-e. Napravljen je od tvrde plastike.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, crni, L
94 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 50 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Brabantia koš za papir/smeće, 11 l, sjajni čelik
219 Kn

Posljednji komad!

Suvremeno proizveden koš za papir ili smeće, poznate marke Brabantia, je zahvaljujući svojem dizajnu, primjeren za uporabu u svakoj sobi u vašem domu. Visok je 31 cm i pruža 11 l volumena.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, sivi, M
71 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 25 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, crni, S
48 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad KIS Dual Swing Bin je praktičan pomoćnik ne samo u kućanstvu nego i uredu ili radionici. Napravljen je od tvrde plastike i koja osigurava dug životni vijek.

Kis Dual Swing Bin, koš za otpad, sivi, L
90 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpatke s poklopcem, izrađenim od otporne plastike. KIS Dual Swing Bin s kapacitetom 50 litara možete koristiti kod kuće, u radionici ili garaži. Prednosti su niska masajednostavno održavanje.

Kis Kanta za smeće Dual Swing 10 l
48 Kn

Posljednji komad!

Kis Dual Swing je praktična je kanta za smeće sa odvoljivim poklopcem. Ima kapacitet od 10 litara pa je posebno prikladna za kupaonice, ali i za zahode. Izrađena je od trajne plastike.

Meliconi koš za otpad New Line, 14 L, tamno crveni
113 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad s pedalom Meliconi New Line i volumenom od 14 litara je izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika u jedinstvenoj tamno crvenoj boji. Unutarnja odvojiva posuda lako se čisti zbog polipropilenskog sloja.

Meliconi koš za otpad SOFT-TOUCH, 40 L, crni sjaj
353 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad u elegantnoj crnoj boji s ergonomski dizajniranim poklopcem. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu prikladan je za vlažne prostore i promjene temperature, zbog čega ga možete koristiti dugi niz godina. Okvir za jednostavno postavljanje vrećice omogućava jednostavno rukovanje.

Meliconi koš za otpad Opera, 5 L, crni
116 Kn

Posljednji komad!

Ovaj koš za otpad Meliconi u mat crnoj boji sigurno će biti više nego prikladan koš s kapacitetom od 5 litara te uklonjivim unutarnjim odjeljkom i koji omogućava posve jednostavno i praktično čišćenje. S ovim košem više nije potrebno koristiti vreće za otpad.

Meliconi koš za otpad 5 l PEDAL BIN, bijeli
72 Kn

Posljednji komad!

Papučicabijeloj boji za dašak talijanske elegancije. Meliconi PEDAL BIN izrađena je od laganog i izdržljivog materijala, jednostavnog za održavanje i obradu od materijala koji nisu podložni koroziji.

Meliconi koš za otpad 5 l PEDAL BIN MARBLE
71 Kn

Posljednji komad!

Koš za otpad u luksuznoj mramornoj obradi. Elegantan oblik košare Meliconi PEDAL BIN od kvalitetnih i laganih materijala. Izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, kojeg odlikuje otpornost na koroziju.