DOLU velika vrtna kuća City
690,14 Kn 605 Kn

Posljednji komad!

Velika vrtna kuća City je spremna za vašu djecu! Prikladna je za korištenje u zatvorenom i otvorenom prostoru. Ima velike stabilne zidove i spremna je za igru svakog djeteta.

Smoby kućica Neo Floralia
2.484,80 Kn 1.709,20 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prostorna plastična dječja kućica SMOBY Neo Floralia odličan je način za igru u vrtu, koji će djeci pružiti puno zabave. Sadrži čvrste zidove, a prozori i vrata mogu se otvarati. Primjerena je za djecu od 3 godine naviše.

Smoby kuća s toboganom
3.077,69 Kn 2.720 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Dvoetažna vrtna kuća sa stepenicama i toboganom u bijeloj, crvenoj i zelenoj boji. Ima čvrste strane, vrata koja se otvaraju i klizna rolete. Zaštićena je UV zaštitom, što osigurava stabilnost boja.

Marian Plast kućica s radionicom
897 Kn

Posljednji komad!

Kućica s radionicom je izuzetno živih boja. Odlikuje se prozorima i vratima. Kućica će biti idealno mjesto za vašeg malog majstora. Također dobijete sve dodatke. Pogodna je za dječju sobu ili vrt.

Marian Plast kućica Benetton
752,90 Kn 524 Kn

Posljednji komad!

Dječja kućica Benetton izrađena je od izdržljive plastike. Ima vrata, dva otvorena prozora i prozor sa griljama. Zbog svoje udobne visine od 95 cm pogodna je za dječje sobe, manji vrt ili dvorište.

Smoby kućica Friends House
3.011,92 Kn 2.596 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Plastična dječja kućica SMOBY Friends House odlična je vrtna igračka koja će djeci pružiti duge sate zabave. Ima zvono, a prozori i vrata se mogu otvarati. Primjerena je za djecu od 3 godine naviše, a nudi prostor dovoljan za igru 5 djece.

DOLU dječja vrtna kućica, plastična, plava
885,86 Kn 760 Kn

Posljednji komad!

Velika vrtna kućica je spremna za vašu djecu! Opremljena je prozorima i vratima. Prikladna je za korištenje u zatvorenom i otvorenom prostoru. Visokokvalitetni plastični zidovi nude dugotrajnu uporabu.

Let's play drvena kuća za igru
943 Kn
+ besplatna isporuka

Posljednji komad!

Šarena, drvena kućica za igru odlično je mjesto za vašu djecu i njihove prijatelje, gdje mogu uživati u zabavi. Djeca također mogu koristiti kuću kao kazalište i izvoditi kazališne predstave.

Buddy Toys kućica Magic
518 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Plastična čarobna kućica BuddyToys Magic je idealan dječji dodatak za vaš vrt. Djeca će se u njoj zabavljati i koristiti ju u svakom trenutku koji će provesti na otvorenom. Ima UV zaštitu koja osigurava dugi vijek trajanja boje. Primjerno za djecu stariju od 2 godine.

Dohany vrtna kućica

Dohany vrtna kućica

Ocjena: 4,5
869 Kn 496 Kn

Plastična vrtna kućica za djecu vrlo je jednostavna za sastavljanje i otporna je na sve vremenske uvjete.

KETER dječja vrtna kućica FOLDABLE PLAYHOUSE, zelena
550,51 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Prostor za igranje u koji će se vaši najdraži zaljubiti. Keter sklopiva PlayHouse, vrtna kućica za igranje, napravljena je od trajne plastike i dostupna je u šarenim inačicama u zelenoj i crvenoj boji, a ima i UV zaštitu, pa neće izblijedjeti. Možete ju koristiti i u zatvorenom prostoru i na otvorenom i sastaviti ju potpuno bez alata. Prikladna za djecu od 2. do 6. godina.

KETER dječja vrtna kućica RANCHO PLAYHOUSE, zelena
798,62 Kn

Prostor za igranje napravljen je od trajne plastike. Dječja vrtna kućica dostupna je u ugodnim živim bojama, koje neće izblijedjeti zbog UV zaštite. Također se može koristiti u zatvorenom i na otvorenom prostoru, ali vam neće biti potreban alat za montažu. Prikladna za djecu od 2. do 6. godina.

Buddy Toys kućica Fun
776 Kn

Plastična čarobna kućica BuddyToys Fun je idealan dječji dodatak za vaš vrt. Djeca će se u njoj zabavljati i koristiti ju u svakom trenutku koji će provesti na otvorenom. Ima UV zaštitu koja osigurava dugi životni vijek, zvono i poštanski sandučić na vratima. Primjerno za djecu stariju od 2 godine.

Marian Plast Vrtna kućica s ogradom
699 Kn

Zabavna vrtna kućica koja će zasigurno osigurati zabavu vašoj djeci. Može se pohvaliti šarenim bojama i ogradom koja pruža prekrasan pogled iz kućice.

Pilsan kućica Princess Castle
1.893 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Pilsan kućica Princess Castle pružit će bezbroj mogućnosti zabave.

Smoby kućica My House
1.644 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

Kućica Smoby My House je idealan dječji dodatak za vaš vrt. Djeca će se u njoj zabavljati i koristiti ju u svakom trenutku koji će provesti na otvorenom. Ima UV zaštitu koja osigurava dugi životni vijek, zvono i poštanski sandučić na vratima. Primjerno za djecu stariju od 1 godine.