Banquet Romantic Ride zviždajući čajnik, emajliran, 3 l
165 Kn

Emajlirani zviždajući čajnik volumena 3 l. Banquet Romantic Ride čajnik koji zviždi, emajliran, 3L ima plastičnu ručku koja odgovara dizajnu čajnika. Čajnik je izrađen od čelične ploče s dvoslojnim premazom emajla.

Banquet Granite Grey čajnik, nehrđajući čelik, 1, 7 l, sivi
77 Kn

Posljednji komad!

Čajnik od nehrđajućeg čelika za kuhanje vode. Banquet Granite Grey čajnik, nehrđajući čelik, 1, 7 l, sivi ima praktičnu preklopnu ručku u crnoj boji. Čajnik je pogodan za sve vrste štednjaka, uključujući i indukcijske ploče.

Kela čajnik Varus 3 l
327 Kn

Posljednji komad!

Čajnik je izrađen od nehrđajućeg čelika. Ima gumiranu dršku udobno rukovanje. Osim toga pištanjem nas obavještava da voda vrije.

Lamart čajnik Lumier - LT7003, 2 l
90 Kn

Elegnatan čajnik od nehrđajućeg čelika kapaciteta 2 l. Drška od gume omogućava udobno rukovanje. Primjeren je za sve vrste štednjaka, uključujući indukciju.

Banquet Rose zviždajući čajnik, emajliran, 2,2 l
129 Kn

Emajlirani zviždajući čajnik volumena 2,2 l. Rose čajnik koji zviždi, emajliran, 3L ima plastičnu ručku koja odgovara dizajnu čajnika. Čajnik je izrađen od čelične ploče s dvoslojnim premazom emajla.

Banquet čajnik sa zviždaljkom Poppy, krem, 2,2 l
129 Kn

Banketni emajlirani čajnik sa zviždaljkom Banquet s prekrasnim motivima, izrađen od čelične obrade s dva sloja emajliranog premaza. Idealno za pripremu tople vode za čaj, ova će posuda poslužiti i kao ukras u bilo kojoj kuhinji. Plastična ručka za sigurno prianjanje.

Banquet čajnik sa zviždaljkom Sun Flower, krema, 3 l
165 Kn

Banketni emajlirani čajnik sa zviždaljkom Banquet sa suncokretnim motivom, izrađen od čelične obrade s dva sloja emajliranog premaza. Idealno za pripremu tople vode za čaj, ova će posuda poslužiti i kao ukras u bilo kojoj kuhinji. Plastična ručka za sigurno prianjanje.

Lamart Argent čajnik LT7006, 3 l
138 Kn

Čajnik s funkcijom zviždanja marke Lamart je primjeren za sve vrste štednjaka pa tako i indukcijski. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a njegove ručke izrađene su od izdržljive plastike. Plastični uklonjivi poklopac omogućava lako čišćenje.

Banquet čajnik sa zviždaljkom Lavender, krem, 3 l
165 Kn

Banketni emajlirani čajnik sa zviždaljkom Banquet s motivom lavande, izrađen od čelične obrade s dva sloja emajliranog premaza. Idealno za pripremu tople vode za čaj, ova će posuda poslužiti i kao ukras u bilo kojoj kuhinji. Plastična ručka za sigurno prianjanje.

Banquet Čajnik od nehrđajućeg čelika ADVANTAGE 1,7 l
76 Kn

Banket čajnik od nehrđajućeg čelika GRANITE brown/smeđi od 1,7 litara vode postat će neizostavni dio svakog doma. Čajnik je izrađen od nehrđajućeg čelika sa sklopivim plastičnim ručkama. Pogodno za sve vrste kuhala, uključujući indukcijske.

Banquet Čajnik od nehrđajućeg čelika ADVANTAGE 2,7 l
132 Kn

Banket čajnik od nehrđajućeg čelika ADVANTAGE za 2,7 litara vode postat će neizostavni dio svakog doma. Ručka je izrađena od nehrđajućeg čelika. Pogodno za sve vrste kuhala, uključujući indukcijske.

Banquet Čajnik od nehrđajućeg čelika HOME Coll. 2 l
100 Kn

Banket Čajnik od nehrđajućeg čelika HOME Coll. Čajnik od 2 litre postat će sastavni dio svakog doma. Čajnik je izrađen od nehrđajućeg čelika s bakelitnom ručkom. Pogodno za sve vrste kuhala, uključujući indukcijske.

Ariete AR2867 čajnik
1.082 Kn

Ariete čajnik AR2867 omogućava odabir temperature i ima funkciju očuvanja topline.

Banquet čajnik Corso, 2,6 l
92 Kn

Čajnik od nehrđajućeg čelika s sjajnom površinom kapacitete 2,6 litre. Primjeren je i za moderne i za tradicionalne kuhinje. Možemo ga koristiti na različitim štednjacima, čak i na indukcijskim.