Scholl Velvet Smooth električna rašpica za nokte-37%
319 Kn

199 Kn

Odlična cijena

Električna rašpica za nokte Velvet Smooth Scholl, za prirodno sjajne i zdrave nokte. U setu su rašpica i 3 nastavka. Može se koristiti na noktima na nogama i rukama.


Scholl brusilnik za pete Velvet Smooth Diamond Crystals, roza-43%
314,21 Kn

179 Kn

Odlična cijena

Brusilnik za pete Scholl Velvet Smooth Diamond učinkovito će ukloniti tvrdu i zadebljalu kožu na petama stopala. Uređaj je opremljen brzim rotirajućim glavama, koje se također sastoje od fino usitnjenih dijamantnih čestica. Omogućuje brzo, sigurno i bezbolno uklanjanje tvrde kože.


Scholl strugalica za pete Velvet Smooth Wet&Dry
459 Kn

186,40 Kn

Strugalica za pete Scholl Velvet Smooth Wet&Dry učinkovito uklanja tvrdu i staru kožu sa stopala. Ima brzu rotirajuću glavu, za postizanje savršenih rezultata. Jamči brzo, sigurno i bezbolno uklanjanje tvrde kože. Primjerena je za suhu i mokru pedikuru.


Philips strugalo za stopala BCR430/00
409 Kn

Odlična cijena

Philips strugalo za stopala BCR430/00 nudi 2 brzine i ima izuzetno točan rub. Opremljeno je s ergonomskom ručkom i nudi mogućnost suhe i mokre uporabe.


Lanaform UV sušilo za nokte Pretty Nails
550 Kn
+ besplatna isporuka

Besplatna isporuka

UV sušilo za nokte Pretty Nails vaše nokte na rukama i stopalima uredit će i poljepšati kao u kozmetičkom salonu.


BaByliss set za pedikuru 8480E
381,42 Kn

360 Kn

BaByliss 8480E set za manikuru i pedikuru, može raditi bežično ili žičano, ima dvije brzine. Priloženo je 10 dodataka za potpunu njegu vaših noktiju na rukama i nogama. Odlikuje ga praktičan kovčeg za spremanje.


Scholl turpijica za tvrdu kožu-34%
44,43 Kn

29 Kn

Odlična cijena

Scholl turpijica za tvrdu kožu, idealan je način da se riješite stare i tvrde kože na stopalima. Ima dvije strane, tvrđu za grubu i staru kožu, te nježniju za zaglađivanje kože.