Acra muške klizaljke Canadien
291 Kn

Posljednji komad!

Sofisticirane muške hokejaške klizaljke. Acra Canadien odlikuje čvrsta cipela, koja je pojačana na vrhu radi bolje zaštite od udara paka. Unutarnja oblogakvalitetna izrada osiguravaju udobnost. Zbog svoje tvrdoće, klizne oštrice omogućuju oštro klizanje.

Acra klizaljke Princess
231 Kn

Kvalitetne klizaljke, primjerne za klizanje. Acra Princess imaju cipelu izrađenu od umjetne kože. Udobnost osiguravaju meka oblogatoplinska izolacija. Klizaljke su opremljene čeličnim oštricama.

Acra klizaljke za dječake, meke, rastezljjive
208 Kn

Podesive klizaljke za dječake. Meke klizaljke za dječake imaju mogućnost prilagođavanja na 4 različite veličine. Klizaljke imaju čvrsti plastični skelet i unutarnju cipelu izrađenu od udobnog materijala koji pruža udobnost. Pričvršćivanje se osigurava kombinacijom remena i dvije kopče. Klizaljke imaju vodoodbojni završetak.

Acra klizaljke za dječake, plastična zaštita
172 Kn

Dječje klizaljke za dječake. Dječje rastezljive plastične klizaljke imaju jednostavan mehanizam za podešavanje veličine – 4 opcije. Klizaljke su izrađene od čvrstog plastičnog skeleta i tekstilnih cipela izrađenih od udobnog materijala. Prednost je što se klizaljke mogu lako zatvoriti kopčama.

Acra klizaljke za djevojčice, meke, rastezljjive
224 Kn

Podesive klizaljke za djevojčice. Meke klizaljke za djevojčice imaju mogućnost prilagođavanja na 4 različite veličine. Klizaljke imaju čvrsti plastični skelet i unutarnju cipelu izrađenu od udobnog materijala koji pruža udobnost. Pričvršćivanje se osigurava kombinacijom remena i dvije kopče. Klizaljke imaju vodoodbojni završetak.

Acra klizaljke za djevojčice, plastična zaštita
182 Kn

Dječje klizaljke za djevojčice. Dječje rastezljive plastične klizaljke imaju jednostavan mehanizam za podešavanje veličine – 4 opcije. Klizaljke su izrađene od čvrstog plastičnog skeleta i tekstilnih cipela izrađenih od udobnog materijala. Prednost je što se klizaljke mogu lako zatvoriti kopčama.

Acra klizaljke za djevojčice s izmjenjivim podvozjem, rolama
341 Kn

Univerzalne klizaljke za djevojčice za cjelogodišnju upotrebu. Acra klizaljke za djevojčice s izmjenjivim podvozjem, koji se lako zamjenjuje, pružaju zabavno klizanje i rolanje tijekom cijele godine. Cipela je meka i kombinirana s vezicama i remenima kako bi se osiguralo da klizaljke nude odgovarajuću udobnost i udobno pristaju. Nosivost klizaljki je 80 kg.

Acra muške klizaljke s izmjenjivim podvozjem, rolama
350 Kn

Univerzalne muške klizaljke za cjelogodišnju upotrebu. Acra muške klizaljke s izmjenjivim podvozjem, koji se lako zamjenjuje, pružaju zabavno klizanje i rolanje tijekom cijele godine. Cipela je meka i kombinirana s vezicama i remenima kako bi se osiguralo da klizaljke nude odgovarajuću udobnost i udobno pristaju. Nosivost klizaljki je 80 kg.

Acra muške klizaljke za hokej na ledu Guts
334 Kn

Muške klizaljke za hokej na ledu imaju vrh izrađen od posebne TST plastike koja štiti vaše prste od udaranja paka. Imaju mekanu pjenu od lateksa i velournu oblogu. Acra muške klizaljke za hokej na ledu odličan su izbor za aktivne sportaše.

Acra Ograda za saonice
61 Kn

Ograda za saonice ima montažni komplet kojega je vrlo jednostavno namjestiti. Dovoljno je pričvrstiti pričvrsnu kuku na okvir kliznika i zategnuti je. Izrađeno od bukovih traka. Acra sanjke odličan su dodatak za zimsku zabavu.

Acra ženske klizaljke Action
261 Kn

Ženski komplet za figurno klizanje ima meku podlogu koja štiti noge od smrzavanja tijekom dugog klizanja na ledu. Oštrice za klizanje napravljeni su od ugljičnog čelika, a površina je obložena niklom koji se jednostavno oštri. Akcijske ženske klizaljke Acra su idealan izbor za aktivne sportašice.

Acra ženske klizaljke s izmjenjivim podvozjem, rolama
355 Kn

Univerzalne ženske klizaljke za cjelogodišnju upotrebu. Acra ženske klizaljke s izmjenjivim podvozjem, koji se lako zamjenjuje, pružaju zabavno klizanje i rolanje tijekom cijele godine. Cipela je meka i kombinirana s vezicama i remenima kako bi se osiguralo da klizaljke nude odgovarajuću udobnost i udobno pristaju. Nosivost klizaljki je 80 kg.

Acra dječje klizaljke s izmjenjivim podvozjem, rolama
328 Kn

Univerzalne dječje klizaljke za cjelogodišnju upotrebu. Acra dječje klizaljke s izmjenjivim podvozjem, koji se lako zamjenjuje, pružaju zabavno klizanje i rolanje tijekom cijele godine. Cipela je meka i kombinirana s vezicama i remenima kako bi se osiguralo da klizaljke nude odgovarajuću udobnost i udobno pristaju. Nosivost klizaljki je 80 kg.