Acra muške klizaljke Canadien
285 Kn

Posljednji komad!

Sofisticirane muške hokejaške klizaljke. Acra Canadien odlikuje čvrsta cipela, koja je pojačana na vrhu radi bolje zaštite od udara paka. Unutarnja oblogakvalitetna izrada osiguravaju udobnost. Zbog svoje tvrdoće, klizne oštrice omogućuju oštro klizanje.

Acra klizaljke za dječake, plastična zaštita
184 Kn

Posljednji komad!

Dječje klizaljke za dječake. Dječje rastezljive plastične klizaljke imaju jednostavan mehanizam za podešavanje veličine – 4 opcije. Klizaljke su izrađene od čvrstog plastičnog skeleta i tekstilnih cipela izrađenih od udobnog materijala. Prednost je što se klizaljke mogu lako zatvoriti kopčama.

Acra klizaljke za dječake, meke, rastezljjive
240 Kn

Posljednji komad!

Podesive klizaljke za dječake. Meke klizaljke za dječake imaju mogućnost prilagođavanja na 4 različite veličine. Klizaljke imaju čvrsti plastični skelet i unutarnju cipelu izrađenu od udobnog materijala koji pruža udobnost. Pričvršćivanje se osigurava kombinacijom remena i dvije kopče. Klizaljke imaju vodoodbojni završetak.

Acra klizaljke Princess-95%
5.296 Kn 254,15 Kn

Odlična cijena

Kvalitetne klizaljke, primjerne za klizanje. Acra Princess imaju cipelu izrađenu od umjetne kože. Udobnost osiguravaju meka oblogatoplinska izolacija. Klizaljke su opremljene čeličnim oštricama.

Acra ženske klizaljke Action
268 Kn

Ženski komplet za figurno klizanje ima meku podlogu koja štiti noge od smrzavanja tijekom dugog klizanja na ledu. Oštrice za klizanje napravljeni su od ugljičnog čelika, a površina je obložena niklom koji se jednostavno oštri. Akcijske ženske klizaljke Acra su idealan izbor za aktivne sportašice.

Acra košarkaška ploča
315 Kn

Daska za košarku Acra s košarkaškim obručem pogodna je za sve ljubitelje košarke koji žele u slobodno vrijeme trenirati sami ili igrati s prijateljima. Izrađen je od recikliranog materijala, a uključuje čelični prsten promjera 45 cm i košarkašku mrežu.

Acra Obruč za košarku Korb, 45 cm
242 Kn

Obruč za košarku Acra pogodan je za svakog ljubitelja košarke koji u slobodno vrijeme želi trenirati sam ili igrati s prijateljima. Okvir je izrađen od čelika, promjer mu je 45 cm, a debljina 16 mm.

Acra klizaljke za djevojčice, meke, rastezljjive
230 Kn

Podesive klizaljke za djevojčice. Meke klizaljke za djevojčice imaju mogućnost prilagođavanja na 4 različite veličine. Klizaljke imaju čvrsti plastični skelet i unutarnju cipelu izrađenu od udobnog materijala koji pruža udobnost. Pričvršćivanje se osigurava kombinacijom remena i dvije kopče. Klizaljke imaju vodoodbojni završetak.

Acra Bob Bambi Rider

Acra Bob Bambi Rider

Ocjena: 4,6
167 Kn

Kvalitetan plastični grah. Acra Bob Bambi Rider izrađen je od trajne plastike. Opremljen je toplinskim izolacijskim slojem na sjedalu i naslonu za bolju toplinsku izolaciju. Bob ima sigurnosne pojaseve i nosivost 25 kg.

Acra dječje klizaljke s izmjenjivim podvozjem, rolama
338 Kn

Univerzalne dječje klizaljke za cjelogodišnju upotrebu. Acra dječje klizaljke s izmjenjivim podvozjem, koji se lako zamjenjuje, pružaju zabavno klizanje i rolanje tijekom cijele godine. Cipela je meka i kombinirana s vezicama i remenima kako bi se osiguralo da klizaljke nude odgovarajuću udobnost i udobno pristaju. Nosivost klizaljki je 80 kg.

Acra klizaljke za djevojčice, plastična zaštita
177 Kn

Dječje klizaljke za djevojčice. Dječje rastezljive plastične klizaljke imaju jednostavan mehanizam za podešavanje veličine – 4 opcije. Klizaljke su izrađene od čvrstog plastičnog skeleta i tekstilnih cipela izrađenih od udobnog materijala. Prednost je što se klizaljke mogu lako zatvoriti kopčama.

Acra muške klizaljke za hokej na ledu Guts
343 Kn

Muške klizaljke za hokej na ledu imaju vrh izrađen od posebne TST plastike koja štiti vaše prste od udaranja paka. Imaju mekanu pjenu od lateksa i velournu oblogu. Acra muške klizaljke za hokej na ledu odličan su izbor za aktivne sportaše.

Acra ženske klizaljke s izmjenjivim podvozjem, rolama
365 Kn

Univerzalne ženske klizaljke za cjelogodišnju upotrebu. Acra ženske klizaljke s izmjenjivim podvozjem, koji se lako zamjenjuje, pružaju zabavno klizanje i rolanje tijekom cijele godine. Cipela je meka i kombinirana s vezicama i remenima kako bi se osiguralo da klizaljke nude odgovarajuću udobnost i udobno pristaju. Nosivost klizaljki je 80 kg.