Acra muške klizaljke Canadien
264 Kn

Posljednji komad!

Sofisticirane muške hokejaške klizaljke. Acra Canadien odlikuje čvrsta cipela, koja je pojačana na vrhu radi bolje zaštite od udara paka. Unutarnja oblogakvalitetna izrada osiguravaju udobnost. Zbog svoje tvrdoće, klizne oštrice omogućuju oštro klizanje.

Acra klizaljke za djevojčice, meke, rastezljjive
237 Kn

Posljednji komad!

Podesive klizaljke za djevojčice. Meke klizaljke za djevojčice imaju mogućnost prilagođavanja na 4 različite veličine. Klizaljke imaju čvrsti plastični skelet i unutarnju cipelu izrađenu od udobnog materijala koji pruža udobnost. Pričvršćivanje se osigurava kombinacijom remena i dvije kopče. Klizaljke imaju vodoodbojni završetak.

Acra ženske klizaljke s izmjenjivim podvozjem, rolama
361 Kn

Posljednji komad!

Univerzalne ženske klizaljke za cjelogodišnju upotrebu. Acra ženske klizaljke s izmjenjivim podvozjem, koji se lako zamjenjuje, pružaju zabavno klizanje i rolanje tijekom cijele godine. Cipela je meka i kombinirana s vezicama i remenima kako bi se osiguralo da klizaljke nude odgovarajuću udobnost i udobno pristaju. Nosivost klizaljki je 80 kg.

Acra ženske klizaljke Action
262 Kn

Posljednji komad!

Ženski komplet za figurno klizanje ima meku podlogu koja štiti noge od smrzavanja tijekom dugog klizanja na ledu. Oštrice za klizanje napravljeni su od ugljičnog čelika, a površina je obložena niklom koji se jednostavno oštri. Akcijske ženske klizaljke Acra su idealan izbor za aktivne sportašice.

Acra klizaljke za djevojčice s izmjenjivim podvozjem, rolama
334 Kn

Univerzalne klizaljke za djevojčice za cjelogodišnju upotrebu. Acra klizaljke za djevojčice s izmjenjivim podvozjem, koji se lako zamjenjuje, pružaju zabavno klizanje i rolanje tijekom cijele godine. Cipela je meka i kombinirana s vezicama i remenima kako bi se osiguralo da klizaljke nude odgovarajuću udobnost i udobno pristaju. Nosivost klizaljki je 80 kg.

Acra klizaljke za dječake, meke, rastezljjive
212 Kn

Podesive klizaljke za dječake. Meke klizaljke za dječake imaju mogućnost prilagođavanja na 4 različite veličine. Klizaljke imaju čvrsti plastični skelet i unutarnju cipelu izrađenu od udobnog materijala koji pruža udobnost. Pričvršćivanje se osigurava kombinacijom remena i dvije kopče. Klizaljke imaju vodoodbojni završetak.

Acra klizaljke Princess-95%
5.296 Kn 254,15 Kn

Odlična cijena

Kvalitetne klizaljke, primjerne za klizanje. Acra Princess imaju cipelu izrađenu od umjetne kože. Udobnost osiguravaju meka oblogatoplinska izolacija. Klizaljke su opremljene čeličnim oštricama.

Acra klizaljke za djevojčice, plastična zaštita
175 Kn

Dječje klizaljke za djevojčice. Dječje rastezljive plastične klizaljke imaju jednostavan mehanizam za podešavanje veličine – 4 opcije. Klizaljke su izrađene od čvrstog plastičnog skeleta i tekstilnih cipela izrađenih od udobnog materijala. Prednost je što se klizaljke mogu lako zatvoriti kopčama.

Acra klizaljke za dječake, plastična zaštita
185 Kn

Dječje klizaljke za dječake. Dječje rastezljive plastične klizaljke imaju jednostavan mehanizam za podešavanje veličine – 4 opcije. Klizaljke su izrađene od čvrstog plastičnog skeleta i tekstilnih cipela izrađenih od udobnog materijala. Prednost je što se klizaljke mogu lako zatvoriti kopčama.

Acra muške klizaljke za hokej na ledu Guts
339 Kn

Muške klizaljke za hokej na ledu imaju vrh izrađen od posebne TST plastike koja štiti vaše prste od udaranja paka. Imaju mekanu pjenu od lateksa i velournu oblogu. Acra muške klizaljke za hokej na ledu odličan su izbor za aktivne sportaše.

Acra dječje klizaljke s izmjenjivim podvozjem, rolama
309 Kn

Univerzalne dječje klizaljke za cjelogodišnju upotrebu. Acra dječje klizaljke s izmjenjivim podvozjem, koji se lako zamjenjuje, pružaju zabavno klizanje i rolanje tijekom cijele godine. Cipela je meka i kombinirana s vezicama i remenima kako bi se osiguralo da klizaljke nude odgovarajuću udobnost i udobno pristaju. Nosivost klizaljki je 80 kg.