AquaWave dvodijelni kupaći kostim Aniba
121,59 Kn

Posljednji komad!

Dvodijelni kupaći kostim Aquawave Aniba pogodan je za plažu i bazen. Gornji dio kupaćeg kostima je uklonjiv zajedno s jastučićima i veže se iza vrata, pa je odličan za sunčanje. Donji dio kupaćeg kostima ojačan je u struku kako bi se spriječilo klizanje s kukova.

AquaWave muška majica Ocean-35%
139 Kn 89 Kn

Odlična cijena

Muška pamučna majica Aquawave Ocean. Majica je izrađena od 100% pamuka i ugodna je za nošenje. Na prednjoj strani majica se može pohvaliti dovršenim ljetnim dizajnom.

AquaWave muške kupaće hlače Apeli-32%
86,77 Kn 59 Kn

Odlična cijena

Muške kupaće hlače Aquawave Apels oduševit će svakog plivača. Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure.

AquaWave muške kupaće kratke hlače Campis-41%
204,35 Kn 119 Kn

Odlična cijena

  • muške kupaće kratke hlače Aquawave Campis modernog dizajna Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure. Hlače za kupanje imaju unutarnju podstavu.
AquaWave muške kupaće kratke hlače Consel
221,65 Kn

  • muške kupaće kratke hlače Aquawave Consel modernog dizajna Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure. Hlače za kupanje imaju unutarnju podstavu.
AquaWave muške kupaće kratke hlače Shadow Stripes
138,06 Kn

Muške kratke hlače za kupanje Aquawave Shadow Stripes modernog dizajna. Upotrijebljeni materijal je jak i otporan na habanje. Savršeno odgovaraju tijelu i pružaju udobnost. Elastični materijal ne ometa kretanje i savršeno poboljšava izgled figure. Hlače za kupanje imaju unutarnju podstavu.

AquaWave ženske cipele Medila-39%
262 Kn 159 Kn

Odlična cijena

Ženska urbana obuća Aquawave Medil model je savršen za svakodnevno nošenje. Za njihovu izradu koriste se visokokvalitetni materijali koji su sigurni za kožu.

AquaWave ženske japanke Abuna-28%
68,89 Kn 49 Kn

Odlična cijena

Ženske japanke Aquawave Abuna su idealne za ljeto. Pružaju optimalnu toplinsku udobnost i štite od pregrijavanja. Izuzetno su lagane – teško da ćete osjetiti da ih nosite, čak i na dugoj šetnji uz obalu ili na plaži.

AquaWave ženske kratke hlače Rossy-32%
86,77 Kn 59 Kn

Odlična cijena

Ženske kratke hlače Aquawave Rossy idealne su za ljetne aktivnosti. Hlače su vrlo udobne i zbog svog oblika vrlo su ugodne za nošenje.

AquaWave ženske sportske cipele Aridea-42%
223,16 Kn 129 Kn

Odlična cijena

Ženska urbana obuća Aquawave Aridea model je savršen za svakodnevno nošenje. Kvalitetni materijali se koriste u njihovoj izradi,sigurni su za kožu i štite od štetnog djelovanja vanjskih čimbenika.

AquaWave dvodijelni kupaći kostim Faridi
104,18 Kn

Dvodijelni kupaći kostim Aquawave Faridi pogodan je za plažu i bazen. Gornji dio kupaćeg kostima je uklonjiv zajedno s jastučićima i veže se iza vrata, pa je odličan za sunčanje. Donji dio kupaćeg kostima ojačan je u struku kako bi se spriječilo klizanje s kukova.

AquaWave muške natikače Peles
169,77 Kn

Muške natikače Aquawave Peles izrađene su od ugodnog materijala koji je potpuno siguran za kožu – ne oštećuju i ne uzrokuju iritaciju čak i tijekom dugih šetnji na vrući dan. Široki remen čvrsto drži nogu na mjestu, fleksibilan potplat ublažava nepravilnosti tla.