ARENA dječje naočale za plivanje Spider Jr
89 Kn

Naočale za plivanje za djecu imaju polikarbonatska stakla i Antifog zaštitu protiv zamagljivanja. Zadnja kopča omogućava podešavanje dužine silikonske trake. Djeca ih mogu koristiti za treninge i natjecanja. ARENA Spider Jr mogu se koristiti u unutarnjim i vanjskim bazenima.

ARENA daska za plivanje Kickboard
162 Kn

Daska za plivanje ima 2 otvora, što omogućuje lakše držanje. Izrađena je od materija od pjene, koja pliva na vodi. Ovo je odličan odabir za jačanje nogu, sredine tijela, stopala i tehnike plivanja. ARENA Kickboard mogu koristiti djeca i odrasli.

ARENA dodatak za plivanje Freeflow Pullbuoy Acid Lime-Black
126 Kn

Dodatak za plivanjeARENA Freeflow Pullbuoy Acid Lime-Black je izvrstan za poboljšanje tehnike plivanja i izdržljivosti gornjih ekstremiteta. „Piškot” je izrađen od laganog materijala i oblikovan je tako da stane točno između bedara. Odgovarajuće za napredne/ zahtjevne plivače.

ARENA naočale za plivanje Tracks
119 Kn

Naočale za plivanje za djecu imaju polikarbonatska stakla i Antifog zaštitu protiv zamagljivanja. Zadnja kopča omogućava podešavanje dužine silikonske trake. Idealno za rekreativno plivanje Primjerene za muškarce i žene.

ARENA daska za plivanje Elite Hand Paddle
137 Kn

Daska za plivanje ima otvore na sredini i na stranama, što povećava protok vode. Ima gumene remen, koji se lako podese. Pogodna je za jačanje ruku i poboljšanje tehnike plivanja. ARENA Elite Hand Paddle je odličan alat za napredne plivače, natjecatelje i fitness plivače.