BABY ONO ručnik od bambusa s kapuljačom, 100 x 100 cm
139 Kn 133,90 Kn

Dječji ručnik izvrsno upija vodu. Izrađen je od hipoalergenih materijala stoga je primjeren i za problematičnu kožu. Termoregulacijske značajke omogućuju da preko ljeta osvježi, a preko zime grije. BabyOno ručnik od bambusa s kapuljačom, 100 × 100 cm ima petlju za vješanje.

BABY ONO Bear Suzie plišana spirala
109 Kn

Plišana spirala Bear Suzie marke Baby Ono je dio kolekcije Suzie & Tony, koja je razvijena za razvoj najmlađe djece. Oblik spirale omogućuje vam da slatki privjesak pričvrstite na krevetić, autosjedalicu ili kolica.

BABY ONO Bear Tony plišana spirala
109 Kn

Plišana spirala Tony marke Baby Ono je dio kolekcije Suzie & Tony, koja je razvijena za razvoj najmlađe djece. Oblik spirale omogućuje vam da slatki privjesak pričvrstite na krevetić, autosjedalicu ili kolica.

BABY ONO Koala Jules igračka sa zvukom
49 Kn

Igračka sa zvukom koala Jules, marke BabyOno, postat će blizak prijatelj vašem djetetu. Igračka podržava kognitivne sposobnosti i potiče dijete da otkrije što se događa tijekom igre.

BABY ONO obostrani dječji pokrivač - ninica, roza-19%
109 Kn 88,10 Kn

Odlična cijena

Dječji pokrivač izrađena od mekanog i nježnog minky materijala koji je ugodan i topao. Pogodno za novorođenčad. Prekrivač je također atraktivna ninica. BabyOno obostrani dječji pokrivač – ninica, roza je primjerena za automobil ili dječju sobu

BABY ONO obostrani minky dječji pokrivač - ninica, mint-19%
109 Kn 88,10 Kn

Odlična cijena

Dječji pokrivač izrađena od mekanog i nježnog minky materijala koji je ugodan i topao. Pogodno za novorođenčad. Prekrivač je također atraktivna ninica. BabyOno obostrani dječji pokrivač – ninica je primjerena za kolica ili dječju sobu

BABY ONO plišana igračka Fox Vincent
79 Kn

Igračka sa zvukom Fox Vincent, marke BabyOno, postat će blizak prijatelj vašem djetetu. Igračka ima mnogo poticajnih tekstura, oblika i zvukova koji razvijaju djetetove kognitivne sposobnosti. Igračka Vincent pratit će vašu bebu na svakom koraku. Igračke su napravljene od visokokvalitetnih i trajnih materijala.

BABY ONO Plišana igračka Tjulen Lucy
129 Kn

Plišana igračka Tjulen, marke BabyOno, pratit će vašu bebu od rođenja. U početnom razdoblju možete ju koristiti kao jastuk za hranjenje, a s vremenom kao igračku. Tjulen je opremljen nizom poticajnih tekstura, oblika i zvukova koji razvijaju djetetove kognitivne sposobnosti.

BABY ONO poučna plišana igračka Cube, mat
109 Kn

Plišana igračka Cube, marke BabyOno, stvorena je za malene ljubitelje sporta. Zahvaljujući ovoj kocki vaša djeca će od djetinjstva graditi ljubav prema sportu. Igračka dolazi iz kolekcije TINY YOGA.

BABY ONO poučna plišana igračka Cube, roza
109 Kn

Plišana igračka Cube, marke BabyOno, stvorena je za malene ljubitelje sporta. Zahvaljujući ovoj kocki vaša djeca će od djetinjstva graditi ljubav prema sportu. Igračka dolazi iz kolekcije TINY YOGA.

BABY ONO poučni valjak, 9m+
89 Kn

Valjak je sjajan interaktivni i edukativni alat za djecu. Pomaže u razvoju primanja predmeta, prebacivanja s dlana u dlan, spuštanja i podizanja. Prikladno za djecu od 9 mjeseci BabyOno poučni valjak (9m+) opremljen je zveckanjem koje privlači igru.

BABY ONO Samorog Lucky igračka sa zvukom
109 Kn

Igračka sa zvukom Samoroga Lucky, marke BabyOno, postat će blizak prijatelj vašem djetetu. Igračka ima mnogo poticajnih tekstura, oblika i zvukova koji razvijaju djetetove kognitivne sposobnosti. Samorog Lucky pratit će vašu bebu na svakom koraku.

BABY ONO Viseća mekana igračka s melodijom Happy Moon
79 Kn

Viseća igračka Happy Moon, marke BabyOno, mami svako dijete svojom ugodnom melodijom koja umiruje dijete i sprema ga na nesmetan san. Samo potegnite zvjezdicu i melodija će početi svirati. Veća djeca mogu sama upravljati njome.

BABY ONO zvukovna igračka Zeko
49 Kn

Igračka sa zvukom, marke BabyOno, postat će blizak prijatelj vašem djetetu. Igračka podržava kognitivne sposobnosti i potiče dijete da otkrije što se događa tijekom igre.

BABY ONO Hare Jimmie plišana igračka
69 Kn

BabyOno plišana igračka Hare Jimmie je savršena za maženje – primjerena je od prvih mjeseci nadalje. Napravljena je od mekanih i potpuno sigurnih materijala, raznih struktura i boja, koji pomažu djeci da razviju svoja čula – pokret i vizualne sposobnosti.