BABY ONO Samorog Lucky igračka sa zvukom
117 Kn

Posljednji komad!

Igračka sa zvukom Samoroga Lucky, marke BabyOno, postat će blizak prijatelj vašem djetetu. Igračka ima mnogo poticajnih tekstura, oblika i zvukova koji razvijaju djetetove kognitivne sposobnosti. Samorog Lucky pratit će vašu bebu na svakom koraku.

BABY ONO Jež Hugo projektor s melodijom, sivi
169 Kn

Projektor s melodijom Jež Hugo marke Baby Ono stvara jedinstveni ugođaj u dječjoj sobi. Čarobne zvjedice, nježno osvjetljenje u boji i umirujuća glazba vode dijete u slatki san.

BABY ONO bambusove pelene, 3 komada
58 Kn 19,33 Kn/komad

Bambusove pelene Baby Ono napravljene su od izuzetno mekih i ugodnih bambusovih vlakana, koja su obnovljiva i ekološka sirovina. Pronaći ćete ukupno 3 pelene u originalnom dizajna. Primjereno za djecu od rođenja

BABY ONO ručnik od bambusa s kapuljačom, 100 x 100 cm
126 Kn

Dječji ručnik izvrsno upija vodu. Izrađen je od hipoalergenih materijala stoga je primjeren i za problematičnu kožu. Termoregulacijske značajke omogućuju da preko ljeta osvježi, a preko zime grije. BabyOno ručnik od bambusa s kapuljačom, 100 × 100 cm ima petlju za vješanje.

BABY ONO Bear Suzie plišana spirala
114 Kn

Plišana spirala Bear Suzie marke Baby Ono je dio kolekcije Suzie & Tony, koja je razvijena za razvoj najmlađe djece. Oblik spirale omogućuje vam da slatki privjesak pričvrstite na krevetić, autosjedalicu ili kolica.

BABY ONO Hare Jimmie plišana igračka
68 Kn

BabyOno plišana igračka Hare Jimmie je savršena za maženje – primjerena je od prvih mjeseci nadalje. Napravljena je od mekanih i potpuno sigurnih materijala, raznih struktura i boja, koji pomažu djeci da razviju svoja čula – pokret i vizualne sposobnosti.

BABY ONO Koala Jules igračka sa zvukom
44 Kn

Igračka sa zvukom koala Jules, marke BabyOno, postat će blizak prijatelj vašem djetetu. Igračka podržava kognitivne sposobnosti i potiče dijete da otkrije što se događa tijekom igre.

BABY ONO plišana igračka Fox Vincent
76 Kn

Igračka sa zvukom Fox Vincent, marke BabyOno, postat će blizak prijatelj vašem djetetu. Igračka ima mnogo poticajnih tekstura, oblika i zvukova koji razvijaju djetetove kognitivne sposobnosti. Igračka Vincent pratit će vašu bebu na svakom koraku. Igračke su napravljene od visokokvalitetnih i trajnih materijala.

BABY ONO Plišana igračka Tjulen Lucy
136 Kn

Plišana igračka Tjulen, marke BabyOno, pratit će vašu bebu od rođenja. U početnom razdoblju možete ju koristiti kao jastuk za hranjenje, a s vremenom kao igračku. Tjulen je opremljen nizom poticajnih tekstura, oblika i zvukova koji razvijaju djetetove kognitivne sposobnosti.

BABY ONO poučni valjak, 9m+
103 Kn

Valjak je sjajan interaktivni i edukativni alat za djecu. Pomaže u razvoju primanja predmeta, prebacivanja s dlana u dlan, spuštanja i podizanja. Prikladno za djecu od 9 mjeseci BabyOno poučni valjak (9m+) opremljen je zveckanjem koje privlači igru.