Bestway bazen čamac
267 Kn

Bestway bazen u obliku čamca s dodatcima, osigurat će obilje zabave. Primjeren je za korištenje na dvorištu ili u vrtu.

Bestway Labud na napuhavanje MAXI
304 Kn

Labud na napuhavanje maxi bit će ukras svakom bazenu i djeca će ga voljeti! Labud ima praktične ručke na grlu kako bi djeci pružila veću stabilnost pri igranju. Ima držač za piće.

Bestway Maxi Flamingo na napuhavanje s ručkama, 173x170 cm
248 Kn

Posljednji komad!

  • Uživajte u zabavnom i ugodnom osvježenju tijekom vrućih ljetnih dana. Maxi Flamingo na napuhavanje ima blagi ljubičasti naglasak na ekstremitetima. – Ima dvije čvrste ručke za jednostavno rukovanje
Bestway 91007 bazen Mickey Mouse/Minnie
73 Kn

Posljednji komad!

Bestway dječji bazen na napuhavanje koji odgovara svakom vrtu. Ovaj raskošni manji bazen ukrašen je popularnim likovima Walta Disneyja. Bazen ima 3 zračne komore i sigurnosne ventile. Izrada od kvalitetnog i trajnog vinila.

Bestway 34120 Narval baby čamac na napuhavanje, 118 x 89 cm
42 Kn

Dječji čamac na napuhavanje Bestway u ukupnoj izvedbi Narvala će na prvi pogled oduševiti svakoga. Veseli osmijeh i rog u duginoj boji će sjajiti svaki dan u vodi. Priuštite svojoj djeci bajkovito bućkanje u vodi.

Bestway Kaktus madrac na napuhavanje
100 Kn

Mir, ljubav, uspomene, ljeto, sreća, sunce … Sve ove riječi sažimaju sve što ćete osjetiti kad plivate na ovom Bestway kaktusu na napuhavanje. Madrac ima čvrstu i stabilnu konstrukciju, a potisnut je zabavnim ljetnim citatima i motivima.

Bestway 36153 obroč na napuhavanje s motivom perja, 91 cm
48 Kn

S prekrasnim obručem na napuhavanje Bestway u šarenom duginom dizajnu plivanje će biti zabavno! Obruč na napuhavanje je izvrstan za svaku ljetnu zabavu. uklapa se u bazen, jezero ili more. Priuštite svojoj djeci bajkovito bućkanje u vodi.

Bestway 91081 Minnie fashion flamingo na napuhavanje, s držačima
243 Kn

Posljednji komad!

flamingo na napuhavanje izgledat će nevjerojatno u svakom bazenu, a istovremeno će zadiviti svakoga. – Uživajte u zabavnom i ugodnom osvježenju tijekom vrućih ljetnih dana. Jastuk je zeleno-ružičasti s originalnim printom Disney Minnie fashion. Na vratu falminga su dvije praktične ručke, koje osiguravaju veću stabilnost.

Bestway jastuk na napuhavanje 43159, motiv lubenice, 174 x 89 cm
74 Kn

Opustite se i zabavite se uz jastuk na napuhavanje Bestway u obliku polovice lubenice. Realističan otisnut dizajn jastuka u kojem nećete uživati samo u bazenu, već i na jezeru ili uz more – ukratko, idealan je za bilo koje ljetno druženje. Sada bi i ljeto trebalo biti ukusno.

Bestway jastuk na napuhavanje 43247, dragon fruit, 171 x 89 cm
74 Kn

Opustite se i zabavite se uz jastuk na napuhavanje Bestwayobliku polovice dragon fruit voća. Realističan otisnut dizajn jastuka u kojem nećete uživati samo u bazenu, već i na jezeru ili uz more – ukratko, idealan je za bilo koje ljetno druženje. Sada bi i ljeto trebalo biti ukusno.

Bestway jastuk na napuhavanje Candy, 190x105 cm
126 Kn

Jastuk na napuhavanje u pastelnim bojama Candy prave je veličine i osigurat će ugodno opuštanje. Jastuk je udoban lagan i vrlo jedinstven za pohranu. Idealno za piknike, plažu, kampiranje ili odmor.

Bestway ležaljka na napuhavanje, 185x69 cm
72 Kn

Posljednji komad!

Opuštajuća ležaljka na napuhavanje od prozirnog vinila u kombinaciji s obojenim elementima. Ležaljka za plažu na napuhavanje može se prati i omogućuje jednostavno održavanje. Ležaljka je udobna, lagana i vrlo jednostavna za pohranu. Idealno za piknike, plažu, kampiranje ili odmor.

Bestway Lubanja madrac na napuhavanje
135 Kn

Posljednji komad!

Madrac na napuhavanje u obliku lubanje, iz serije Bestway Art colection. Madrac se odlikuje svojim šarenim dizajnom i savršen je za popodnevnu zabavu na bazenu. Madrac je izrađen od izdržljivog vinila, ima dvije zračne komore.

Bestway obruč na napuhavanje Lama 36158, 113 x 109 cm
54 Kn

Fantastičan obruč na napuhavanje u dizajnu nevjerojatne ljame, ukrasit će bilo koji bazen – sigurno će se djeci odmah svidjeti! Na prvi pogled posebno je atraktivan šareni dizajn. Idealan za bazene, jezera ili more – idealan je za svaku ljetnu zabavu. Djeci omogućite lijepo ležanje i uživanje na vodi.

Bestway prsten na napuhavanje s držačem 41405, motiv morskog psa, 183 x 102 cm
60 Kn

Posljednji komad!

Veliki morski pas na napuhavanje za u vodu je primjeren za more, jezero i bazen – ukratko, idealan je za bilo koji ljetni party. Izgleda gotovo živo zahvaljujući realističnom printu. Ima stabilnu konstrukciju i robusne plastične ručke koje će vam pomoći da održite više stabilnosti na vašem jastuku.

Bestway Set za ronjenje - maska + dihalica - crveno
171 Kn

Posljednji komad!

Set za ronjenje – naočale i dihalica su bitan dodatak za ljetni odmor! Leće su obložene kaljenim staklom. Remen Naočala je potpuno prilagodljiv, a silikonska brtva sprječava prodor vode u oči.

Bestway 36163 Obruč na napuhavanje u duginim bojama, 115 cm
45 Kn

S prekrasnim obručem na napuhavanje Bestway u šarenom duginom dizajnu plivanje će biti zabavno! Obruč na napuhavanje je odličan za ljetnu zabavu. Pogodan je i za bazen i za more. Priuštite svojoj djeci bajkovito bućkanje u vodi.

Bestway 41128 Plesiosaur, jastuk na napuhavanje s držačima
114 Kn

Uronite u vodu na leđima divovskog Plesiosaura za koji nije potreban vremeplov! Dinosaur na napuhavanje je idealne veličine za 1 osobu. Sigurnosni ventili omogućuju jednostavno napuhivanje i ispuštanje zraka. Otporni, plastični držači vam pomažu bolje održati stabilnost.

Bestway 41136 Ljama, jastuk na napuhavanje s držačima
199 Kn

POP Ljama na napuhavanje iz serije Bestway Art collection ukrasit će vaš bazen i odmah će se svidjeti svima! Šarena ljama ima praktične plastične ručke na svom dugom vratu koje pomažu u održavanju stabilnosti. Izrađen je od izdržljivog vinila.

Bestway 43252 prsten na napuhavanje s LED svjetlom
145 Kn

S ovim Bestway prstenom na napuhavanje s LED svjetijkom koja mijenja boje osvijetlit ćete bilo koji party na bazenu. Možete koristiti ovaj prsten na napuhavanje po danu, noći, na bazenu, jezeru ili moru. Uz LED svjetlo koje se mijenja, koje možete uključiti ili isključiti jednim pritiskom gumba, ljetno kupanje uvijek će biti izvrsna zabava.

Bestway 51145 Jagoda bazen na napuhavanje
103 Kn

Lijepi bazen na napuhavanje ukusnog dizajna jagode. Bazen je idealan za malu djecu. Sastavljen je od 3 jednaka kruga koji su prikladni i kao podrška za djecu. Izrađen je od tvrdog i prethodno testiranog vinila. Dimenzije bazena su 160 × 38 cm.

Bestway 98018 Spider-Man bazen na napuhavanje, 122 cm
79 Kn

Dječji bazen na napuhavanje Spider-Man sastoji se od 3 jednaka obruča. OD otpornog i testiranog vinila, s printom popularnog lika, akcijskog junaka Spidermana. Dimenzije su 122 × 30 cm.

Bestway Candy obruč na napuhavanje s držačima, 118x117 cm
80 Kn

Obruč na napuhavanje s ugodnim printom izvrstan za otpuštanje na vodi. Udoban prsten s naslonom pruža vam veliku opuštenost kada ste na moru ili u bazenu. Naslon za leđa i dvije ručke za maksimalnu udobnost i jednostavnost pri nošenju.

Bestway jastuk na napuhavanje 43241, motiv pera, 189 x 79 cm
83 Kn

S prekrasnim jastukom na napuhavanje Bestwaydizajnu pera i jarko obojenim dizajnom, s realističnim izgledom perja, plivanje će biti pravo zadovoljstvo! Jastuk na napuhavanje odličan je za bilo koju ljetnu zabavu. Uklapa se u bazen, jezero ili more. Uživajte u prekrasnom nezaboravnom ležanju na vodi.

Bestway jastuk na napuhavanje 43246, motiv limete, 171 x 89 cm
72 Kn

Opustite se i zabavite se uz jastuk na napuhavanje Bestwayobliku polovice limete. Realističan otisnut dizajn jastuka u kojem nećete uživati samo u bazenu, već i na jezeru ili uz more – ukratko, idealan je za bilo koje ljetno druženje. Sada bi i ljeto trebalo biti ukusno.

Bestway jastuk na napuhavanje POP Island, 188cm
241 Kn

Jastuk na napuhavanje s atraktivnim dizajnom idealan je izbor kada želite neizmjernu zabavu u vodi. Izuzetno je ugodan, trajan i siguran. U idealnom slučaju možete se potpuno opustiti na vodi.

Bestway kolut na napuhavanje - oči, promjer 91 cm, rozi
44 Kn

Kolut za napuhavanje s očima ostavit će dojam i na malim i na velikim ljubiteljima vode! Imajte oči posvuda! Ljeti nećete propustiti ništa. Proizvodi se u tri boje – ružičastoj, žutoj i plavoj.

Bestway paun na napuhavanje, 1,98 m × 1,64 m
325 Kn

Paun na napuhavanje ukrasit će vaš bazen, a djeca će ga jako voljeti! Paun ima praktične ručke na vratu kako bi djeci pružilo veću stabilnost pri igranju. Ima držač za piće.

Bestway prsten na napuhavanje 43310, motiv ananasa, 174 x 96 cm
69 Kn

Opustite se i uživajte u stilu s prstenom na napuhavanje Bestway u obliku ananasa. Realističan otisnut dizajn jastuka u kojem nećete uživati samo u bazenu, već i na jezeru ili uz more – ukratko, idealan je za bilo koje ljetno druženje. Sada bi i ljeto trebalo biti ukusno.

Bestway prsten na napuhavanje sa šljokicama 36141, motiv srca, 91 cm
52 Kn

Fantastičan prsten na napuhavanje sa šljokicama krasit će svaki bazen, jezero ili more – ukratko, idealan je za sve ljetne zabave. Šarene šljokice u krugu svijetle na suncu, stvarajući atraktivne efekte. Djeci omogućite lijepo ležanje i uživanje na vodi.