BIG pješčanik, školjka
172 Kn

Posljednji komad!

Pješčanik Big Školjka plave boje je napravljen od plastike visoke kvalitete, otporne na vremenske uvjete. Velika površina za igranje omogućava djetetovo kreiranje u pijesku.

BIG zaštita za cipele, crna
51 Kn

Zaštita za cipele crne boje obavezno je pomoćno sredstvo za svakog vozača. Pogodne su za vožnju motorom ili autom. Ne ostavljaju tragove na podu i ne klize.

BIG motor BIG Sport Bike
322,60 Kn

Posljednji komad!

Robusno vozilo u obliku motora oduševit će svakog malog motorista. Motor ima zvučne efekte tijekom vožnje i ubrzavanja. Široki kotači nude veću stabilnost i brzinu.

BIG dječji romobil na 4 kotača BIG Rider + štitnici
344 Kn

Dječji romobil na 4 kotača u veselom, šarenom dizajnu. Romobil ima podesivo mekano sjedalo, ergonomske ručke, volan s okretnom osi i mekane plastične kotače. Štitnici za cipele su crne boje.

BIG zaštita za cipele, roza
51 Kn

Zaštita za cipele roze boje obavezno je pomoćno sredstvo za svakog vozača. Pogodne su za vožnju motorom ili autom. Ne ostavljaju tragove na podu i ne klize.

BIG bicikl bez pedala Bobby Car Racer, zeleni
258 Kn

Bicikl bez pedala Bobby Car Racer, marke Big, izrađen je od visokokvalitetne plastike i dizajniran je u obliku automobila. Ima četiri stabilna kotača, a volan upravljača opremljen je radnom sirenom. Najveća nosivost je 50 kg.

BIG autić Boby Car klasik
244 Kn

Vozilo Big Bobby Car je stabilno vozilo s niskim težištem. Sjedalo je prilagođeno tako da dijete može kleknuti. Ima funkcionalni volan s trubom i prednjim rotirajućim kotačima. Maksimalno opterećenje je do 50 kg.

BIG komplet prometnih znakova
277 Kn

Komplet od šest prometnih znakova, marke Big, sadrži sve osnovne, bitne prometne znakove. Postoje različita značenja na prednjoj i stražnjoj strani znakova. Visina svakog znaka je 69 cm.

BIG Big semafor

BIG Big semafor

Ocjena: 4,1
192 Kn

Semafor Big je izuzetno zabavan dodatak za vaše igralište ako se dijete igra s biciklom, automobilom na pedale, skuterom ili ostalim vozilima. Možete jednostavno napuniti bazu vodom ili pijeskom i spremni ste za zabavu. Svjetlo na semaforu automatski mijenja svjetla, što će zabaviti vaše dijete, a također će moći naučiti osnove na cesti samo u dvorištu.

BIG bager Power Maxi Bagr
297 Kn

Veliki bager je izrađen od visokokvalitetne robusne plastike i lako se okreće za 360°. Pokretni bager zadivit će svakog graditelja. Ukupna duljina iznosi cca 74/82 cm. Maksimalno opterećenje je 50 kg.

BIG igračka auto BOBBY CAR Next
793 Kn

Automobil Big Bobby Car može se pohvaliti novim, izuzetno luksuznim dizajnom. Funkcionalno svjetlo na prednjem dijelu automobila, praktičan upravljač, tajna ladica na prednjoj strani ispod poklopca, može biti prikladno za spremanje omiljenih plišanih igračaka. Poklopac sjedala može se skinuti i jednostavno očistiti. Mogućnost pričvršćivanja pribora na prednju ili stražnju stranu.

BIG Power Worker Maxi vatrogasno vozilo
329 Kn

Veliko vatrogasno vozilo iz serije Power Worker sa sjedalima i realističkom funkcijom prskanja vode će razveseliti sve male vatrogsce. Vodenim mlazom možete upravljati gumbom crpke i okretati na drugu stranu. Dijete se u automobilu može voziti oko kuće ili na otvorenom.

BIG građevinski set s futrolom PlayBig BLOXX
168 Kn

Zgrade iz serije PlayBig BLOXX u kompletu Graditelj. Set sadrži 35 dijelova. Velika plava futrola kompatibilna je s drugim poznatim kockicama. Igračka razvija dobre motoričke sposobnosti i maštu kod djece.

Tvrtka Big jedan je od vodećih njemačkih proizvođača igračaka. Izrađuje visokokvalitetne plastične igračke uvažene na međunarodnoj razini. Drži i licencu za izradu licenciranih igračaka, kao što su Mercedes SLK, traktori CLAAS, Hello Kitty i mnoge druge. Igračke marke Big napravljene su od kvalitetnih materijala i popularne su u cijelom svijetu.

Tvrtka Big jedan je od vodećih njemačkih proizvođača igračaka. Izrađuje visokokvalitetne plastične igračke uvažene na međunarodnoj razini. Drži i licencu za izradu licenciranih igračaka, kao što su Mercedes SLK, traktori CLAAS, Hello Kitty i mnoge druge. Igračke marke Big napravljene su od kvalitetnih materijala i popularne su u cijelom svijetu.