Body Sculpture BT 5850S4BPUSC trkaća staza
5.867 Kn

Trkaća staza Body Sculpture nudi mogućnost odabira između 19 programa vježbanja i mjerenje brojnih parametara vježbe. Maksimalna nosivost je 120 kg.

Body Sculpture 1720DBLH sobni bicikl-8%
1.262 Kn 1.158 Kn

Odlična cijena

Sklopivi sobni bicikl koristi magnetne kočnice za kućnu vježbu i ima računalo koje mjeri vaš puls, brzinu, vrijeme, udaljenost, potrošnju kalorija, puls i ukupnu udaljenost. Maksimalno opterećenje je 100 kg.

Body Sculpture Spinning BC 4734A sobni bicikl
2.780 Kn

Body Sculpture sobni bicikl izvrstan je za rekreaciju kod kuće. Ima sjedalo podesivo po dužini i visini te sigurnosni gumb za brzo kočenje. Ima ugrađene kotačiće za lakši transport.

Body Sculpture Potpora za koljeno
70 Kn

Potpora za koljeno Body Sculpture izrađena je od frotira i djeluje kompresijski Možete ju podesiti uz pomož čička na zatezanje. Univerzalne je veličine.

Body Sculpture Potkoljenična potpora
49 Kn

Potkoljenična potpora Body Sculpture pomaže vam stabilizirati donji dio noge i blagotvorno utječe na kretanje koljena za vrijeme aktivnosti. Univerzalne je veličine.

Body Sculpture Potpora za gležanj
56 Kn

Potpora za gležanj Body Sculpture izrađena je od frotira. Potpora djeluje kompresijski i odličan je alat za oporavak mišića ili tetiva od oštećenja. Univerzalne je veličine.

Body Sculpture Potpora za lakat, frotir
42 Kn

Potpora Body Sculpture vašem laktu nudi udobnost i djeluje kompresijski na njega. Unutarnja strana je izrađena od frotira, vanjska od neoprena. Univerzalne je veličine.

Body Sculpture Potpora za zapešće, frotir
35 Kn

Potpora Body Sculpture vašem zapešću nudi udobnost, a istovremeno omogućuje koži da diše. Odličan je alat za brži oporavak od oštećenja zgloba, jer djeluje kompresijski. Izrađena je od neoprena i frotira i univerzalne je veličine.