Brabantia koš za otpad na pedalu newIcon 30 l, crni
528 Kn

Pogodan koš za odlaganje otpada s pedalom ima izdržljivu konstrukciju i priložen mehanizam i odgovarati će u svaku kuhinju. Koš za smeće sadrži odstranjivu unutarnju posudu – ipak, poklopac će se pravilno zatvoriti.

Brabantia pecivo Roll Top, mat
315 Kn

Posljednji komad!

Odličan kuhinjski pribor za spremanje kruha i drugih kolača. U kuhinji nema mnogo mjesta.

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 15 l
499 Kn

Posljednji komad!

Ugradbena kanta za smeće, poznate marke Brabantia, je idealna za objesiti na vrata ormarića te će u vašem domu uštediti dragocijeni prostor. Primjeren je za instalaciju na lijevoj ili desnoj strani otvora. Opremljena je s uklonjivom plastičnom posudom i sadrži 15 l volumena.

Brabantia Touch Bin New koš za smeće, 30 L, crni
937 Kn 766 Kn

Posljednji komad!

Moderan koš za smeće, marke Brabantia, osim lijepog izgleda, nudi i izvrstan rad mnogo godina. Tihi mehanizam na dodir, a nečujno zatvaranje poklopca samo pojačava osjećaj luksuza dok bacate otpad u kantu. Odvojivi spremnik olakšava naknadno uklanjanje otpada.

Brabantia koš za papir/smeće, 11 l, sjajni čelik
249,47 Kn 226,40 Kn

Posljednji komad!

Suvremeno proizveden koš za papir ili smeće, poznate marke Brabantia, je zahvaljujući svojem dizajnu, primjeren za uporabu u svakoj sobi u vašem domu. Visok je 31 cm i pruža 11 l volumena.

Brabantia košara za rublje, mat čelik, 60 l
849,58 Kn 751 Kn

Posljednji komad!

Košara za rublje od matiranog čelika koja će vas oduševiti svojom praktičnošću. Ima poseban poklopac s otvorom za umetanje manjih komada prljavog rublja. Sa strane ima rupice koje omogućuju učinkovitu ventilaciju. Zapremnina košare je 60 l.

Brabantia cjedilo za posuđe, siva
164,44 Kn

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 0,9 × 32,5 × 43,8 cm.

Brabantia zaštita za odjeću, 2 kom, XL
108,90 Kn 54,45 Kn/komad

Komplet od dvije zaštite za odjeću. Zaštite imaju patentni zatvarač po cijeloj duži te su prozirne za bolju preglednost. Idealne su za putovanja.

Brabantia dozator za sapun, mat crna
136,40 Kn 133,40 Kn

Elegantan i kvalitetan dozator tekućeg sapuna obogatit će vašu kupaonicu. Svojim jednostavnim dizajnom uklapa se u bilo koji stil kupaonice. Spremnik omogućuje jednostavno punjenje.

Brabantia koš za rublje, 40 l, sklopiv
270,40 Kn

Brabantia sklopivi koš za rublje kapaciteta 40 litara je kvalitetan i praktičan dodatak za spremanje rublja, ali možete ga koristiti i za druge stvari, kao što su igračke ili papir.

Brabantia kuhinjska vaga, crna
238,40 Kn

Moderna i vrlo precizna kuhinjska vaga proizvođača Brabantia. Vaga mjeri sve od 1g do 5kg. LCD zaslon pruža prikaz težine i ima pravo osvjetljenje za više i manje svijetle kuhinje.

Brabantia Newlcom koš za smeće, 3 L, mineralno siva
300,90 Kn

Newlcom koš za smeće izrađen je od visokokvalitetnog materijala otpornog na koroziju. Posuda je volumena 3 L i ima unutarnji spremnik koji se može ukloniti. Svojim elegantnim dizajnom i bojom obogatit će svaku kupaonicu.

Brabantia posude za hranu, 4 komada
265,90 Kn 241,19 Kn

Posude Brabantia pogodne su za čuvanje raznih namirnica poput šećera, tjestenine, brašna, orašastih plodova, suhog voća itd. Set sadrži 2 posude volumena 0,7 litara i 2 posude volumena 1,6 litara.

Brabantia set kuhinjskih noževa s držačem (123061)
565 Kn

Set kuhinjskih noževa od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika sa postoljem. U setu je pet noževa: nož za kruh, ’’chef’’, veliki nož za meso i dva manja noža. Noževi pružaju dobro prianjanje i dobru stabilnost.

Brabantia stalak za odjeću, bijeli
1.130 Kn

Kvalitetan stalak za odjeću pogodan je za sve kojima nedostaje prostora za pohranu ili sušenje odjeće. Stalak je elegantan i modernog dizajna. Ima dvije police podesive po visini.

Brabantia stalak za odjeću, crni
1.130 Kn

Kvalitetan stalak za odjeću pogodan je za sve kojima nedostaje prostora za pohranu ili sušenje odjeće. Stalak je elegantan i modernog dizajna. Ima dvije police podesive po visini.

Brabantia vješalice, aluminijske, srebrne
126,40 Kn 119,40 Kn

Kvalitetne vješalice za sve vrste odjeće. Dizajnirane su tako da ne razvlače obješenu odjeću, a na taj način ju štite i produžuju životni vijek. Vješalice su izrađene od aluminija i srebrne su boje.

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 10 l
203,90 Kn

Ugradbena kanta za smeće poznate marke Brabantia, je u cjelosti izrađena od nehrđajućeg materijala i proizvedena u crnoj boji. Kanta s volumenom od 10 l je idealna za uporabu u vlažnim prostorijama.

Brabantia koš za otpad Bo Touch Bin, 11 + 23 L
1.108,81 Kn 1.018 Kn

Koš za otpad Brabantia Bo Touch Bin omogućava razvrstavanje s djeljivom posudom. Otpad možete razvrstati u dvije komore s volumenom od 23 i 11 l. Dodirnite poklopac na dodir laganim dodirom i otvorit će se na dodir. Noge su mogu vrlo lako montirati, samo ih pričvrstite na njihovo mjesto.