Brabantia stalak za odjeću, crni
1.151 Kn

Posljednji komad!

Kvalitetan stalak za odjeću pogodan je za sve kojima nedostaje prostora za pohranu ili sušenje odjeće. Stalak je elegantan i modernog dizajna. Ima dvije police podesive po visini.

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 15 l
488 Kn

Posljednji komad!

Ugradbena kanta za smeće, poznate marke Brabantia, je idealna za objesiti na vrata ormarića te će u vašem domu uštediti dragocijeni prostor. Primjeren je za instalaciju na lijevoj ili desnoj strani otvora. Opremljena je s uklonjivom plastičnom posudom i sadrži 15 l volumena.

Brabantia cjedilo za posuđe, svijetlo siva
187 Kn

Posljednji komad!

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 1,2 × 32,5 × 29 cm.

Brabantia koš za papir/smeće, 11 l, sjajni čelik
219 Kn

Posljednji komad!

Suvremeno proizveden koš za papir ili smeće, poznate marke Brabantia, je zahvaljujući svojem dizajnu, primjeren za uporabu u svakoj sobi u vašem domu. Visok je 31 cm i pruža 11 l volumena.

Brabantia zaštita za odjeću, 2 kom, XL
111 Kn 55,50 Kn/komad

Komplet od dvije zaštite za odjeću. Zaštite imaju patentni zatvarač po cijeloj duži te su prozirne za bolju preglednost. Idealne su za putovanja.

Brabantia posude za hranu, 4 komada
281 Kn

Posude Brabantia pogodne su za čuvanje raznih namirnica poput šećera, tjestenine, brašna, orašastih plodova, suhog voća itd. Set sadrži 2 posude volumena 0,7 litara i 2 posude volumena 1,6 litara.

Brabantia vješalice, aluminijske, srebrne
122 Kn

Kvalitetne vješalice za sve vrste odjeće. Dizajnirane su tako da ne razvlače obješenu odjeću, a na taj način ju štite i produžuju životni vijek. Vješalice su izrađene od aluminija i srebrne su boje.

Brabantia kuhinjska vaga, crna
236 Kn

Moderna i vrlo precizna kuhinjska vaga proizvođača Brabantia. Vaga mjeri sve od 1g do 5kg. LCD zaslon pruža prikaz težine i ima pravo osvjetljenje za više i manje svijetle kuhinje.

Brabantia vanjska sušilica Lift-O-Matic Advance, 60 m + dodaci
1.177 Kn

Brabantia rotirajuća vanjska sušilica s jednostavnim podešavanjem uz Easy-Lift sustav, s velikom površinom za sušenje, jakim konopcima i posebnim petljicama za vješanje, idealna je za sušenje deka, posteljine i teže odjeće, kao i za sušenje osjetljivog rublja.

Brabantia dozator za sapun, mat crna
138 Kn

Elegantan i kvalitetan dozator tekućeg sapuna obogatit će vašu kupaonicu. Svojim jednostavnim dizajnom uklapa se u bilo koji stil kupaonice. Spremnik omogućuje jednostavno punjenje.

Brabantia set kuhinjskih noževa s držačem (123061)
575 Kn

Set kuhinjskih noževa od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika sa postoljem. U setu je pet noževa: nož za kruh, ’’chef’’, veliki nož za meso i dva manja noža. Noževi pružaju dobro prianjanje i dobru stabilnost.

Brabantia stalak za odjeću, bijeli
1.151 Kn

Kvalitetan stalak za odjeću pogodan je za sve kojima nedostaje prostora za pohranu ili sušenje odjeće. Stalak je elegantan i modernog dizajna. Ima dvije police podesive po visini.

Brabantia cjedilo za posuđe, siva
192 Kn

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 0,9 × 32,5 × 43,8 cm.

Brabantia cjedilo za posuđe, mint
187 Kn

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 1,2 × 32,5 × 29 cm.

Brabantia koš za rublje, 40 l, sklopiv
278 Kn

Brabantia sklopivi koš za rublje kapaciteta 40 litara je kvalitetan i praktičan dodatak za spremanje rublja, ali možete ga koristiti i za druge stvari, kao što su igračke ili papir.

Brabantia Newlcom koš za smeće, 3 L, mineralno siva
295 Kn

Newlcom koš za smeće izrađen je od visokokvalitetnog materijala otpornog na koroziju. Posuda je volumena 3 L i ima unutarnji spremnik koji se može ukloniti. Svojim elegantnim dizajnom i bojom obogatit će svaku kupaonicu.

Brabantia Touch Bin New koš za smeće, 30 L, crni
891 Kn

Moderan koš za smeće, marke Brabantia, osim lijepog izgleda, nudi i izvrstan rad mnogo godina. Tihi mehanizam na dodir, a nečujno zatvaranje poklopca samo pojačava osjećaj luksuza dok bacate otpad u kantu. Odvojivi spremnik olakšava naknadno uklanjanje otpada.

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 10 l
208 Kn

Ugradbena kanta za smeće poznate marke Brabantia, je u cjelosti izrađena od nehrđajućeg materijala i proizvedena u crnoj boji. Kanta s volumenom od 10 l je idealna za uporabu u vlažnim prostorijama.

Brabantia koš za otpad Bo Touch Bin, 11 + 23 L
996 Kn

Koš za otpad Brabantia Bo Touch Bin omogućava razvrstavanje s djeljivom posudom. Otpad možete razvrstati u dvije komore s volumenom od 23 i 11 l. Dodirnite poklopac na dodir laganim dodirom i otvorit će se na dodir. Noge su mogu vrlo lako montirati, samo ih pričvrstite na njihovo mjesto.