Brabantia zaštita za odjeću, 2 kom, XL
89 Kn

Posljednji komad!

Komplet od dvije zaštite za odjeću. Zaštite imaju patentni zatvarač po cijeloj duži te su prozirne za bolju preglednost. Idealne su za putovanja.

Brabantia koš za papir/smeće, 11 l, sjajni čelik
213 Kn

Posljednji komad!

Suvremeno proizveden koš za papir ili smeće, poznate marke Brabantia, je zahvaljujući svojem dizajnu, primjeren za uporabu u svakoj sobi u vašem domu. Visok je 31 cm i pruža 11 l volumena.

Brabantia Komplet za kupaonicu 3 komada, tamno sivi
281 Kn

Brabantia set za kupaonicu je elegantan trio u obliku dozatora sapuna, držača za četke za zube i vate. Svi sastavni dijelovi imaju neklizeću površinu i zato su veoma stabilni. Zato što je komplet izrađen od korozijski otpornih materijala, veoma je prikladan za vlažne prostore, kao kupaonice ili zahode.

Brabantia Presvlaka za ploču, D 135 × 45, 8 mm, pjena Titan Oval
258 Kn

Brabantia presvlaka za ploču D 135 × 45,8 mm Titan Oval je izrađena od kvalitetnog i čistog 100% pamuka Presvlaka je kompatibilna s daskama za peglanje Brabantia. Kod boje na pokrovu i daski za glačanje olakšava odabir zamjenskog pokrova – ako boja odgovara, ovitak savršeno pristaje

Brabantia Košara za rublje 55 l, Selector - bijela
822 Kn

Brabantia košara za rublje 55 l, Selector je jednostavan i diskretan način čišćenja i razvrstavanja prljavog rublja. Poklopac košare ima dvostruki otvor, zato pri pohranjivanju manjih komada odjeće ne teba otvarati cijelu košaru. Košara ima ventilacijske otvore što osigurava prozračnost.

Brabantia Touch Bin New koš za smeće, 30 L, crni
903 Kn

Moderan koš za smeće, marke Brabantia, osim lijepog izgleda, nudi i izvrstan rad mnogo godina. Tihi mehanizam na dodir, a nečujno zatvaranje poklopca samo pojačava osjećaj luksuza dok bacate otpad u kantu. Odvojivi spremnik olakšava naknadno uklanjanje otpada.

Brabantia Daska za glačanje C, 124 × 45 cm, Denim Blue
814 Kn

Brabantia daska za glačanje C, 124 × 45 cm, Denim Blule, vam nudi stabilnu radnu površinu za glačanje. Metalna površina za odlaganje je pogodna za sva uobičajena parna glačala. Ploča je ergonomska, jer ju možete prilagoditi na četiri različite visine (75–98 cm).

Brabantia Daska za glačanje D, 135 × 45 cm + odlagač, Spring Bubbles
1.140 Kn

Brabantia daska za glačanje D, 135 × 45 cm Spring Bubbles je apsolutni vrh na području glačanja. Daska skuplja paru i toplinu s željeza, koju zatim odbija natrag u odjeću koja se glača. Rezultat je dvostrano glačanje, zbog čega je cijeli postupak učinkovit i brz.

Brabantia Toaletni komplet 3 komada - mat crni
401 Kn

Brabantia WC set uključuje držač za toaletni papir, toaletnu četku s držačem i postolje za toaletni papir. Svi sastavni dijelovi imaju neklizeću površinu i zato su veoma stabilni. Zato što je komplet izrađen od korozijski otpornih materijala, veoma je prikladan za vlažne prostore, kao kupaonice ili zahode.

Brabantia Koš za smeće newicon, 3 l - Champagne
255 Kn

Brabantia koš za smeće newicon, 3 l – Champagne ima jedinstven sustav za upravljanje poklopcem, koji osigurava njegovo nečujno otvaranje i zatvaranje Košara ima pouzdanu brtvu koja sprječava izlazak neugodnih mirisa. Površina koša je od ispod protuklizna, što sprječava ogrebotine i osigurava njegovu stabilnost.

Brabantia cjedilo za posuđe, siva
194 Kn

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 0,9 × 32,5 × 43,8 cm.

Brabantia posude za hranu, 4 komada
285 Kn

Posude Brabantia pogodne su za čuvanje raznih namirnica poput šećera, tjestenine, brašna, orašastih plodova, suhog voća itd. Set sadrži 2 posude volumena 0,7 litara i 2 posude volumena 1,6 litara.

Brabantia dozator za sapun, mat crna
139 Kn

Elegantan i kvalitetan dozator tekućeg sapuna obogatit će vašu kupaonicu. Svojim jednostavnim dizajnom uklapa se u bilo koji stil kupaonice. Spremnik omogućuje jednostavno punjenje.

Brabantia stalak za odjeću, crni
1.164 Kn

Kvalitetan stalak za odjeću pogodan je za sve kojima nedostaje prostora za pohranu ili sušenje odjeće. Stalak je elegantan i modernog dizajna. Ima dvije police podesive po visini.

Brabantia cjedilo za posuđe, mint
189 Kn

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 1,2 × 32,5 × 29 cm.

Brabantia kuhinjska vaga, crna
239 Kn

Moderna i vrlo precizna kuhinjska vaga proizvođača Brabantia. Vaga mjeri sve od 1g do 5kg. LCD zaslon pruža prikaz težine i ima pravo osvjetljenje za više i manje svijetle kuhinje.

Brabantia stalak za odjeću, bijeli
1.164 Kn

Kvalitetan stalak za odjeću pogodan je za sve kojima nedostaje prostora za pohranu ili sušenje odjeće. Stalak je elegantan i modernog dizajna. Ima dvije police podesive po visini.

Brabantia vješalice, aluminijske, srebrne
123 Kn

Kvalitetne vješalice za sve vrste odjeće. Dizajnirane su tako da ne razvlače obješenu odjeću, a na taj način ju štite i produžuju životni vijek. Vješalice su izrađene od aluminija i srebrne su boje.

Brabantia cjedilo za posuđe, svijetlo siva
189 Kn

Cjedilo za posuđe Brabantia modernog izgleda i kvalitetne izrade. Izrađeno je od kvalitetnog i mekanog silikona. Dimenzije: 1,2 × 32,5 × 29 cm.

Brabantia koš za rublje, 40 l, sklopiv
281 Kn

Brabantia sklopivi koš za rublje kapaciteta 40 litara je kvalitetan i praktičan dodatak za spremanje rublja, ali možete ga koristiti i za druge stvari, kao što su igračke ili papir.

Brabantia Otirač za kupaonicu Dark Grey
161 Kn

Brabantia otirač za kupaonice je pogodan za brisanje mokrog stakla, pločica i drugih glatkih površina. Otirač olakšava čišćenje i sušenje, potpuno bez mrlja i ogrebotina. Ima jednu četkastu stranu za uklanjanje ostataka sapuna Druga strana je glatka za sušenje.

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 10 l
211 Kn

Ugradbena kanta za smeće poznate marke Brabantia, je u cjelosti izrađena od nehrđajućeg materijala i proizvedena u crnoj boji. Kanta s volumenom od 10 l je idealna za uporabu u vlažnim prostorijama.

Brabantia ugradbena kanta za smeće, 15 l
494 Kn

Ugradbena kanta za smeće, poznate marke Brabantia, je idealna za objesiti na vrata ormarića te će u vašem domu uštediti dragocijeni prostor. Primjeren je za instalaciju na lijevoj ili desnoj strani otvora. Opremljena je s uklonjivom plastičnom posudom i sadrži 15 l volumena.

Brabantia koš za otpad Bo Touch Bin, 11 + 23 L
1.008 Kn

Koš za otpad Brabantia Bo Touch Bin omogućava razvrstavanje s djeljivom posudom. Otpad možete razvrstati u dvije komore s volumenom od 23 i 11 l. Dodirnite poklopac na dodir laganim dodirom i otvorit će se na dodir. Noge su mogu vrlo lako montirati, samo ih pričvrstite na njihovo mjesto.