Camelbak boca Eddy+ 0,75l
110 Kn

Univerzalna boca s karakterističnim ventilom Bite Valve koji učinkovito sprječava prolijevanje. Na poklopcu je uz praktičnu ručku i traka od silikonske gume zbog koje bocu ne treba naginjati. Tijelo Camelbak Eddy+ 0,75l je izrađeno od BPA-Free materijala koji je siguran za zdravlje.

Camelbak bočica Quick Grip Chill, crna
218 Kn

Camelbak bočica za vodu s priručnom torbicom, u koju je moguće spremiti ključeve, novce, telefon ili druge manje potrepštine. Idealna za korištenje u svim sportovima.

Camelbak 20 Octane Dart ruksak, 1,5 L
759 Kn

Ruksak je podijeljen u dva glavna džepa – za 1,5 L mjeh i malo dodatne prtljage. Ponosi se ergonomskom ručkom, antimikrobnom tehnologijom i usnikom za lako pijenje.

Camelbak 21 Mule ruksak, 3 L meh, 12 L, crveni
866 Kn

Ruksak s vrećicom od 3 l i kapacitetom od 9 l za pribor. Može se pohvaliti s 3 glavna džepa i manjim unutarnjim džepom. Ruksak je namijenjen duljim biciklističkim putovanjima, korištenju u bike parku ili trail parku.

Camelbak Pivot Roll Top ruksak, crni
519 Kn

Ruksak kapaciteta 20 L koji se lako smota i zatvori magnetnom kopčom. Omogućuje dobru organizaciju s unutarnjim džepovima, a na bočnim stranama nudi prostor za bocu s vodom. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu.

Camelbak staklenka Hot Cap Vacuum Stainless 0,4l
163 Kn

Staklenka za tekućinu za dugotrajno održavanje temperature pića. Manje staklenke su odličan izbora na putovanjima. Odgovara standardima BPA, BP ** i BPF koji su ključni za zdravlje. Camelbak Hot Cap Vacuum Stainless 0,4l se preporuča za tople napitke s temperaturom do **90 °C.

Camelbak staklenka Hot Cap Vacuum Stainless 0,6l
224 Kn

Staklenka za tekućinu za dugotrajno održavanje temperature pića. Zbog simetričnog poklopca možete piti s bilo koje strane. Odgovara standardima BPA, BP ** i BPF koji su ključni za zdravlje. Camelbak Hot Cap Vacuum Stainless 0,6l se preporuča za tople napitke s temperaturom do **90 °C.

Marka Camelbak nastala je iz nužne potrebe.

Camelbak je jedna od vodećih tvrtki na području proizvodnje bidona, biciklističkih ruksaka, torbica za oko struka, bočica za vodu.

Marka Camelbak nastala je iz nužne potrebe.

Camelbak je jedna od vodećih tvrtki na području proizvodnje bidona, biciklističkih ruksaka, torbica za oko struka, bočica za vodu.