Canpol babies dječja podloga za igranje Pirati
493 Kn

Posljednji komad!

Ukrasna deka u Pirati stilu je opremljena raznim elementima, ovisno o modelu – šarene igračke, imitacija ogledala, zvečka i drugi zveckajući elementi. Igračke se mogu koristiti kao odvojene zvečke. Podignut rub sprječava prevrtanje djeteta s deke na pod.

Canpol babies Wild Nature silikonski slinček s džepom
34 Kn

Praktični slinček, od mekog silikona, je idealan za putovanja. Canpol babies silikonski slinček, s printom Wild Nature, velikim džepompodesivim zatvaranjem, zaštitit će vaše dijete od prljanja. Prikladno za djecu stariju od 4 mjeseca.

Canpol babies silikonski slinček, rozi
32 Kn

Posljednji komad!

Simpatični silikonski slinček marke Canpol babies pouzdano zadržava ostatke hrane. Slinček u ružičastoj boji je tako divan pomoćnik pri svakom glavnom obroku i užini.

Canpol babies glazbeni vrtuljak sa projektorom Zvijezde
351 Kn

Posljednji komad!

Glazbeni vrtuljak će pomoći vašem djetetu da zaspe. Pogodan je za najmanju djecu koja se još ne kreću sama. Vrtuljak je opremljen s projektorom, glazbenim uređajemplišanim zvijezdama. Zbog brojnih funkcija ima pozitivan učinak na vizualnu i slušnu koordinaciju djeteta. Projektor se prikazuje u različitim bojama, ima 25 melodija prirode i daljinskim upravljačem.

Canpol babies torba za previjanje LADY MUM
275 Kn

Torba za previjanje iz serije „Lady Mum“ dizajnirana je posebno za aktivne mame koje se vole osjećati elegantno. Torba je dovoljno velika za sve potrebne stvari koje trebate u hodu ili putovanju. Mame će sigurno biti impresionirane svestranim prostorom u torbi. Elegantna, praktična i priručna torba na preklapanje poznate marke Canpol babies za aktivne mame. Idealno za šetnje u kojima morate imati sve na dohvat ruke. Možete ju i pričvrstiti na kolica.

Canpol babies bambus pribor za jelo, 5-dijelni
97 Kn

Izrađen od vlakana bambusa i biološki razgradiv. Prikladna za djecu od 1. godine. Sadrži 200 ml šalicu, 300 ml posudu, 300 ml dvodijelni tanjur te vilicu i žlicu. Canpol babies bambus pribor za jelo od 5 dijelova siguran je za pranje u perilici.

Canpol babies Fish termometar za kupku
29 Kn

Termometar za kupku za nadzor temperature vode u kupki za bebe. Canpol babies termometar za kupku FISH je precizan, pouzdan i ima lako čitljivu skalu. Cijev termometra ugrađena je u tijelo ribe kako je dijete ne bi doseglo. Izuzetno je siguran jer ne sadrži živu.

Canpol babies portikla s džepom WILD NATURE
21 Kn

Imate li mladog kuhara ili kuharicu koji voli eksperimentirati s hranom? U ovom slučaju, ova portikla s džepom iz kolekcije WILD NATURE savršen je izbor za vas! Mekana plastična portikla s velikim praktičnim džepom za hvatanje mrvica i hrane. Mekan i jednostavan materijal za pranje – zaštitite odjeću od prljavštine tijekom hranjenja.

Canpol babies silikonska žličica
26 Kn

Dječja žličica Canpol babies, napravljen od mekog silikona, nježna za dječje desne. Dugačka ručka praktična je za hranjenje beba. Silikoni su vrlo čisti u svom dizajnu. Ergonomsko oblikovanje žlice vam daje pogodnu hranjenje. – Prikladno za djecu, stariju od 4 mjeseca.

Canpol babies podloga za igru s ogradom Coutry
352 Kn

Ukrasna deka u country stilu je opremljena raznim elementima, ovisno o modelu – šarene igračke, imitacija ogledala, zvečka i drugi zveckajući elementi. Igračke se mogu koristiti kao odvojene zvečke. Podignut rub sprječava prevrtanje djeteta s deke na pod.

Canpol babies nazalni aspirator s uključenom cijevi
62 Kn

Jednostavan nazalni aspirator s cijevi u kućištu je namijenjen za djecu mlađu od tri godine koja još ne mogu puhati nos. Koristi se za prekomjernu količine sluzi iz djetetovih nosnica koja može uzrokovati kašalj ili upalu ušiju.

Canpol babies SENSORY kontrastni pokrivač za igru
692 Kn

Pokrivač za igru ima interaktivne elemente za potporu razvoja djeteta. Ima zvečku, dudu, ogledalo, šarene kuglice i zveckave elemente. Canpol babies SENSORY kontrastni pokrivač za igru pogodan je za djecu od rođenja.

Canpol babies električni parni sterilizator
419 Kn

Električni parni sterilizator čisti 6 boca odjednom u 8 minuta sa samo 75 ml vode. Para uklanja bakterije i osigurava čistoću. Canpol babies Električni parni sterilizator radi sa samo 1 gumbom.

Canpol babies SENSORY kontrastni plišani vrtuljak s melodijama
352 Kn

Plišani vrtuljak ima 12 melodija, koje pridonose mirnom spavanju. Senzorne boje potiču senzorni razvoj, odvojive elemente i ogledalo. Canpol babies kontrastni plišani vrtuljak s melodijama SENSORY pogodan je za djecu do 1 godine.

Canpol babies kutijica za dude
43 Kn

Kutijica sprječava kontaminaciju i mogući gubitak dude. Možete jednostavno spremiti 2 para u mekanu kutijicu. Kutijica je prikladna za spremanje dude.

Canpol babies Pastel silikonski slinček s džepom
34 Kn

Praktični slinček, od mekog silikona, je idealan za putovanja. Canpol babies silikonski slinček, s printom srce, velikim džepompodesivim zatvaranjem, zaštitit će vaše dijete od prljanja. Prikladno za djecu stariju od 4 mjeseca.

Canpol babies So Cool frotirni slinček, 1 komad
20 Kn

Praktični slinček je primjeren za najmlajđu djecu i zaštitit će odjeću od prljavštine. Canpol babies slinček So cool, s veselim motivom je izrađen od 80% pamuka i od 20% sintetike.

Canpol babies boca s dudom Jungle, 120 ml
28 Kn

U obliku polipropilena boca iz nove kolekcije Jungle, s motivom majmuna, s volumenom 120 ml, će oduševiti svaku majku sa svojim bezvremenskim dizajnom. Pravilno napunite, operite i držite tijekom hranjenja. Boca ne sadrži BPA.

Canpol babies boca s dudom JUNGLE, 240 ml
30 Kn

Dizajn polipropilena JUNGLE bočice, s otiskom majmunskog motiva s volumenom 240 ml, koji će svojim dizajnom impresionirati svaku majku. Pravilno napunite, operite i držite tijekom hranjenja. Boca ne sadrži BPA.

Canpol babies dječja bočica sa silikonskim usnikom Cute Animals
38 Kn

Praktična bočica Cute Animals sa silikonskom dudom i ručkom koja neće nadraživati djetetove osjetljive desni. – Praktične široke ručke omogućuju jednostavno držanje bočice malim rukama. Prikladna je za djecu stariju od 6 mjeseci. Kad uklonite ručke, boca postaje boca/zdjelica za stariju djecu. – Volumen 320 ml. – Proizvod ne sadrži BPA.

Canpol babies Duda 0-6 m silikonska, simetrična Automobil
19 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije Automobili. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Pogodno za novorođenčad.

Canpol babies Duda 18 m+ silikonska, simetrična So Cool 22_523
22 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije SO COOL. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Pogodna za djecu od 18 mjeseci.

Canpol babies Duda 6-18 m silikonska, simetrična Automobil
15 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije Automobili. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Pogodan za djecu od 6 do 18 mjeseci.

Canpol babies Duda 6-18 m silikonska simetrična So Cool
22 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije SO COOL. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Pogodna za djecu od 6 do 18 mjeseci.

Canpol babies električni grijač za bočice
196,90 Kn

Grijač za bočice praktična je pomoć za zagrijavanje hrane ili tekućine na željenu temperaturu. Mogućnost podešavanja topline. Jednostavno korištenje, upravljanje samo jednim gumbom. Mogućnost grijanja zamrznute ili ohlađene hrane.

Canpol babies Lanac za dudu Automobil
21 Kn

Lanac s kopčom za stabilno pričvršćivanje dude na odjeću za bebe. Canpol babies lanac s kopčom štiti dudu od prljavštine ili od gubljenja. Zaobljeni rubovi sprječavaju da se dijete ozlijedi. Može se kombinirati s različitim dudama.

Canpol babies mekana igračka Jungle Lemur, koraljna
72 Kn

Mekana igračka sa zvoncima iz kolekcije JUNGLE, bit će odličan prijatelj u jaslicama ili kolicima. Lemur koji spava svojim se nogama može privezati za krevetić, kolica ili sjedalicu.

Canpol babies mekana igračka Jungle Lemur, plava
72 Kn

Mekana igračka sa zvoncima iz kolekcije JUNGLE, bit će odličan prijatelj u jaslicama ili kolicima. Lemur koji spava svojim se nogama može privezati za krevetić, kolica ili sjedalicu.

Canpol babies mekana igračka Jungle Lemur, siva
72 Kn

Mekana igračka sa zvoncima iz kolekcije JUNGLE, bit će odličan prijatelj u jaslicama ili kolicima. Lemur koji spava svojim se nogama može privezati za krevetić, kolica ili sjedalicu.