Canpol babies Wild Nature silikonski slinček s džepom
35 Kn

Praktični slinček, od mekog silikona, je idealan za putovanja. Canpol babies silikonski slinček, s printom Wild Nature, velikim džepompodesivim zatvaranjem, zaštitit će vaše dijete od prljanja. Prikladno za djecu stariju od 4 mjeseca.

Canpol babies torbica za dječju bočicu TOYS
28 Kn

Posljednji komad!

Torbica TOYS za jednu bočicu je primjerena za sve vrste dječjih bočica. Primjerena je za svaku mamu s djetetom. Održava toplinu na dugim šetnjama.

Canpol babies dječja bočica sa silikonskim usnikom Cute Animals
38 Kn

Posljednji komad!

Praktična bočica Cute Animals sa silikonskom dudom i ručkom koja neće nadraživati djetetove osjetljive desni. – Praktične široke ručke omogućuju jednostavno držanje bočice malim rukama. Prikladna je za djecu stariju od 6 mjeseci. Kad uklonite ručke, boca postaje boca/zdjelica za stariju djecu. – Volumen 320 ml. – Proizvod ne sadrži BPA.

Canpol babies glazbeni vrtuljak sa projektorom Zvijezde
354 Kn

Glazbeni vrtuljak će pomoći vašem djetetu da zaspe. Pogodan je za najmanju djecu koja se još ne kreću sama. Vrtuljak je opremljen s projektorom, glazbenim uređajemplišanim zvijezdama. Zbog brojnih funkcija ima pozitivan učinak na vizualnu i slušnu koordinaciju djeteta. Projektor se prikazuje u različitim bojama, ima 25 melodija prirode i daljinskim upravljačem.

Canpol babies Fish termometar za kupku-5%
29 Kn 27,51 Kn

Posljednji komad!

Termometar za kupku za nadzor temperature vode u kupki za bebe. Canpol babies termometar za kupku FISH je precizan, pouzdan i ima lako čitljivu skalu. Cijev termometra ugrađena je u tijelo ribe kako je dijete ne bi doseglo. Izuzetno je siguran jer ne sadrži živu.

Canpol babies portikla s džepom WILD NATURE
20 Kn

Imate li mladog kuhara ili kuharicu koji voli eksperimentirati s hranom? U ovom slučaju, ova portikla s džepom iz kolekcije WILD NATURE savršen je izbor za vas! Mekana plastična portikla s velikim praktičnim džepom za hvatanje mrvica i hrane. Mekan i jednostavan materijal za pranje – zaštitite odjeću od prljavštine tijekom hranjenja.

Canpol babies So Cool frotirni slinček, 1 komad
20 Kn

Praktični slinček je primjeren za najmlajđu djecu i zaštitit će odjeću od prljavštine. Canpol babies slinček So cool, s veselim motivom je izrađen od 80% pamuka i od 20% sintetike.

Canpol babies portikla s džepom HELLO LITTLE
21 Kn

Imate li mladog kuhara ili kuharicu koji voli eksperimentirati s hranom? U ovom slučaju, ova portikla s džepom iz kolekcije HELLO LITTLE savršen je izbor za vas! Mekana plastična portikla s velikim praktičnim džepom za hvatanje mrvica i hrane. Mekan i jednostavan materijal za pranje – zaštitite odjeću od prljavštine tijekom hranjenja.

Canpol babies silikonska žličica
27 Kn

Posljednji komad!

Dječja žličica Canpol babies, napravljen od mekog silikona, nježna za dječje desne. Dugačka ručka praktična je za hranjenje beba. Silikoni su vrlo čisti u svom dizajnu. Ergonomsko oblikovanje žlice vam daje pogodnu hranjenje. – Prikladno za djecu, stariju od 4 mjeseca.

Canpol babies silikonski slinček, rozi
34 Kn

Simpatični silikonski slinček marke Canpol babies pouzdano zadržava ostatke hrane. Slinček u ružičastoj boji je tako divan pomoćnik pri svakom glavnom obroku i užini.

Canpol babies ženski grudnjak s odjeljcima za dojenje
79 Kn

Posljednji komad!

Ženski grudnjak s odjeljcima za dojenje s odvojivim odjeljcima. Izrađen je od 100% pamuka koji ne iritira osjetljive bradavice dok dojite. Zbog odvojivih košarica, nije potrebno uklanjati cijeli grudnjak dok dojite.

Canpol babies električna pumpa za majčino mlijeko EasyStart
486 Kn

Potpuno nova električna pumpa EasyStart omogućava temeljito ispuštanje majčinog mlijeka. Sadrži trostupanjsku silu stvorenu nakon prirodnog dvofaznog ritma dojenja. Punite ju lako pomoću baterije ili spojite na mrežnu struju. Uz isporučene adaptere, mlijeko se može usisati izravno u usku ili široku bocu, kao i u posudu za spremanje mlijeka.

Canpol babies SENSORY kontrastni plišani vrtuljak s melodijama
356 Kn

Plišani vrtuljak ima 12 melodija, koje pridonose mirnom spavanju. Senzorne boje potiču senzorni razvoj, odvojive elemente i ogledalo. Canpol babies kontrastni plišani vrtuljak s melodijama SENSORY pogodan je za djecu do 1 godine.

Canpol babies torba za previjanje LADY MUM
278 Kn

Torba za previjanje iz serije „Lady Mum“ dizajnirana je posebno za aktivne mame koje se vole osjećati elegantno. Torba je dovoljno velika za sve potrebne stvari koje trebate u hodu ili putovanju. Mame će sigurno biti impresionirane svestranim prostorom u torbi. Elegantna, praktična i priručna torba na preklapanje poznate marke Canpol babies za aktivne mame. Idealno za šetnje u kojima morate imati sve na dohvat ruke. Možete ju i pričvrstiti na kolica.

Canpol babies nazalni aspirator s uključenom cijevi
58,61 Kn

Odlična cijena

Jednostavan nazalni aspirator s cijevi u kućištu je namijenjen za djecu mlađu od tri godine koja još ne mogu puhati nos. Koristi se za prekomjernu količine sluzi iz djetetovih nosnica koja može uzrokovati kašalj ili upalu ušiju.

Canpol babies dječja podloga za igranje Pirati
531 Kn

Ukrasna deka u Pirati stilu je opremljena raznim elementima, ovisno o modelu – šarene igračke, imitacija ogledala, zvečka i drugi zveckajući elementi. Igračke se mogu koristiti kao odvojene zvečke. Podignut rub sprječava prevrtanje djeteta s deke na pod.

Canpol babies SENSORY kontrastni pokrivač za igru
671 Kn

Pokrivač za igru ima interaktivne elemente za potporu razvoja djeteta. Ima zvečku, dudu, ogledalo, šarene kuglice i zveckave elemente. Canpol babies SENSORY kontrastni pokrivač za igru pogodan je za djecu od rođenja.

Canpol babies rezervna silikonska posuda za dudu
39 Kn

Posuda ne služi samo za spremanje dude, već i za svježe voće, povrće, sir ili peciva. Posebno je prikladna za prijelaz iz tekuće hrane u tvrdu. Rupice osiguravaju odlično zračenje spremljenog sadržaja. U paketu su dva komada.

Canpol babies staklena boca s usnikom Toys, 250 ml
26 Kn

Jedna od bočica u Habermanovi zbirki za Canpol dojenčad. Sadrži jedinstven ventil protiv prolijevanja koji omogućuje djetetu da pije samo, bez prolijevanja. Namijenjena je djeci starijoj od 9 mjeseci. Volumen 250 ml.

Canpol babies dječja bočica sa slamkom, 250 ml
47 Kn

Novi sustav slamke olakšava djeci da jednostavno piju iz bočice bez prolijevanja. Težina zadržava slamku ispod razine napitka. Praktične ručke odgovaraju svakoj dječjoj ruci. Primjereno za djecu od 9. mjeseci starosti. Idealan izbor za putovanja ili šetnje. Volumen 250 ml. Boca ne sadrži BPA.

Canpol babies dječja bočica sa slamkom, 350 ml
52 Kn

Novi sustav slamke olakšava djeci da piju iz boce bez prolijevanja. Težina zadržava slamku ispod razine napitka. Primjereno za djecu od 12. mjeseci starosti. Idealan izbor za putovanja ili šetnje. Volumen 350 ml. Boca ne sadrži BPA.

Canpol babies Duda 18 m+ silikonska, simetrična So Cool 22_523
22 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije SO COOL. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Pogodna za djecu od 18 mjeseci.

Canpol babies Duda 6-18 m silikonska simetrična So Cool
22 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije SO COOL. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Pogodna za djecu od 6 do 18 mjeseci.

Canpol babies kutijica za dude
28 Kn

Kutijica sprječava kontaminaciju i mogući gubitak dude. Možete jednostavno spremiti 2 para u mekanu kutijicu. Kutijica je prikladna za spremanje dude.

Canpol babies kutijica za dude
44 Kn

Kutijica sprječava kontaminaciju i mogući gubitak dude. Možete jednostavno spremiti 2 para u mekanu kutijicu. Kutijica je prikladna za spremanje dude.

Canpol babies Lanac za dudu Automobil
21 Kn

Lanac s kopčom za stabilno pričvršćivanje dude na odjeću za bebe. Canpol babies lanac s kopčom štiti dudu od prljavštine ili od gubljenja. Zaobljeni rubovi sprječavaju da se dijete ozlijedi. Može se kombinirati s različitim dudama.

Canpol babies Lanac za dudu So cool
21 Kn

Lanac s kopčom za stabilno pričvršćivanje dude na odjeću za bebe. Canpol babies lanac s kopčom štiti dudu od prljavštine ili od gubljenja. Zaobljeni rubovi sprječavaju da se dijete ozlijedi. Može se kombinirati s različitim dudama.

Canpol babies Pastel silikonski slinček s džepom
35 Kn

Praktični slinček, od mekog silikona, je idealan za putovanja. Canpol babies silikonski slinček, s printom srce, velikim džepompodesivim zatvaranjem, zaštitit će vaše dijete od prljanja. Prikladno za djecu stariju od 4 mjeseca.

Canpol babies plišana glazbena igračka Medvjed, crvena
104 Kn

Plišana glazbena igračka iz kolekcije Medvjedi za djecu, razvija osjetila, motoričke sposobnosti i sluh djeteta. -Plišana glazbena igračka potiče razvoj djetetovih osjetila. Živahne boje potiču djetetovu radoznalost.

Canpol babies torba za previjanje
403 Kn

Sve mame žele biti bezvremenske s novom torbom za previjanje za dječja kolica Moderna praktična i potpuno opremljena ** torba za previjanje za dječja kolica Canpol Babies. Idealno za šetnje u kojima morate imati sve na dohvat ruke. Vanjski džepovi na magnet, unutarnji duboki džepovi za veće predmete kao što su pelene, mali džep, termo džep za bočicu/časšu (za održavanje topline) traka s kopčom **za ključeve.