Canpol babies Pastel silikonski slinček s džepom
40,81 Kn

Praktični slinček, od mekog silikona, je idealan za putovanja. Canpol babies silikonski slinček, s printom srce, velikim džepompodesivim zatvaranjem, zaštitit će vaše dijete od prljanja. Prikladno za djecu stariju od 4 mjeseca.

Canpol babies Wild Nature silikonski slinček s džepom
39 Kn

Praktični slinček, od mekog silikona, je idealan za putovanja. Canpol babies silikonski slinček, s printom Wild Nature, velikim džepompodesivim zatvaranjem, zaštitit će vaše dijete od prljanja. Prikladno za djecu stariju od 4 mjeseca.

Canpol babies boca Haberman
81,63 Kn

Nova Anti-Colic dječja boca Haberman je patentirani proizvod i predstavlja revolucionarni korak u smanjenju gutanja zraka. Poduzeće predstavlja potpuno novi, prirodni pristup minimiziranju gutanja zrak ** u hranjenju sa **zatvorenom posudom.

Canpol babies glazbeni vrtuljak sa projektorom Zvijezde
378 Kn

Glazbeni vrtuljak će pomoći vašem djetetu da zaspe. Pogodan je za najmanju djecu koja se još ne kreću sama. Vrtuljak je opremljen s projektorom, glazbenim uređajemplišanim zvijezdama. Zbog brojnih funkcija ima pozitivan učinak na vizualnu i slušnu koordinaciju djeteta. Projektor se prikazuje u različitim bojama, ima 25 melodija prirode i daljinskim upravljačem.

Canpol babies mekana igračka Jungle Plamenac, koraljna
71,96 Kn

Posljednji komad!

Mekana igračka sa zvoncima iz kolekcije JUNGLE, bit će odličan prijatelj u jaslicama ili kolicima. Plamenac koji spava svojim se nogama može privezati za krevetić, kolica ili sjedalicu.

Canpol babies bambus pribor za jelo, 5-dijelni
118,40 Kn

Izrađen od vlakana bambusa i biološki razgradiv. Prikladna za djecu od 1. godine. Sadrži 200 ml šalicu, 300 ml posudu, 300 ml dvodijelni tanjur te vilicu i žlicu. Canpol babies bambus pribor za jelo od 5 dijelova siguran je za pranje u perilici.

Canpol babies bočica protiv kolika HABERMAN
60,45 Kn

Bočica protiv kolika HABERMAN je patentirani proizvod i revolucionaran je korak u smanjenju gutanja zraka. Tvrtka je lansirala potpuno novi, prirodni pristup smanjenju gutanja zraka tijekom skladištenja – hranjenjem zatvorenom bocom. Veličina jedne boce za svu djecu 0–6 mjeseci.

Canpol babies dječja bočica sa slamkom, 250 ml
51,06 Kn

Novi sustav slamke olakšava djeci da jednostavno piju iz bočice bez prolijevanja. Težina zadržava slamku ispod razine napitka. Praktične ručke odgovaraju svakoj dječjoj ruci. Primjereno za djecu od 9. mjeseci starosti. Idealan izbor za putovanja ili šetnje. Volumen 250 ml. Boca ne sadrži BPA.

Canpol babies dječja bočica sa slamkom, 350 ml
56,54 Kn

Novi sustav slamke olakšava djeci da piju iz boce bez prolijevanja. Težina zadržava slamku ispod razine napitka. Primjereno za djecu od 12. mjeseci starosti. Idealan izbor za putovanja ili šetnje. Volumen 350 ml. Boca ne sadrži BPA.

Canpol babies Duda 0-6 m silikonska, simetrična Automobil
29 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije Automobili. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Pogodno za novorođenčad.

Canpol babies Duda 18 m+ silikonska, simetrična Automobil
29 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije Automobili. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Prikladno za djecu od dobi od 18 mjeseci nadalje.

Canpol babies Duda 6-18 m silikonska, simetrična Automobil
29 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije Automobili. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Pogodan za djecu od 6 do 18 mjeseci.

Canpol babies Duda 6-18 m silikonska simetrična So Cool
29 Kn

Silikonska duda s gumenom trakom anatomskog oblika, marke Canpol babies, iz vesele kolekcije SO COOL. Duda ne sadrži BPA, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu naljepnice smanjuje utisak i iritaciju osjetljive dječje kože. U paketu je 1 komad. Pogodna za djecu od 6 do 18 mjeseci.

Canpol babies Fish termometar za kupku
39 Kn

Termometar za kupku za nadzor temperature vode u kupki za bebe. Canpol babies termometar za kupku FISH je precizan, pouzdan i ima lako čitljivu skalu. Cijev termometra ugrađena je u tijelo ribe kako je dijete ne bi doseglo. Izuzetno je siguran jer ne sadrži živu.

Canpol babies kutijica za dude
49,44 Kn

Kutijica sprječava kontaminaciju i mogući gubitak dude. Možete jednostavno spremiti 2 para u mekanu kutijicu. Kutijica je prikladna za spremanje dude.

Canpol babies Lanac za dudu Automobil
29 Kn 23,56 Kn

Lanac s kopčom za stabilno pričvršćivanje dude na odjeću za bebe. Canpol babies lanac s kopčom štiti dudu od prljavštine ili od gubljenja. Zaobljeni rubovi sprječavaju da se dijete ozlijedi. Može se kombinirati s različitim dudama.

Canpol babies Lanac za dudu So cool
29 Kn 23,56 Kn

Lanac s kopčom za stabilno pričvršćivanje dude na odjeću za bebe. Canpol babies lanac s kopčom štiti dudu od prljavštine ili od gubljenja. Zaobljeni rubovi sprječavaju da se dijete ozlijedi. Može se kombinirati s različitim dudama.

Canpol babies staklena boca s dudom Jungle, 120 ml
40,11 Kn 32,96 Kn

U obliku polipropilena boca iz nove kolekcije Jungle, s motivom majmuna, s volumenom 120 ml, će oduševiti svaku majku sa svojim bezvremenskim dizajnom. Pravilno napunite, operite i držite tijekom hranjenja. Boca ne sadrži BPA.

Canpol babies staklena boca s dudom JUNGLE, 240 ml
42,99 Kn 39,29 Kn

Dizajn polipropilena JUNGLE bočice, s otiskom majmunskog motiva s volumenom 240 ml, koji će svojim dizajnom impresionirati svaku majku. Pravilno napunite, operite i držite tijekom hranjenja. Boca ne sadrži BPA.

Canpol babies staklena boca s dudom Party, 120 ml
37,11 Kn 30,65 Kn

Praktična staklena boca s dudom iz kolekcije Canpol babies PARTY s volumenom 120 ml, potpuno jednostavno se puni, zahvaljujući širem grlu. Boca ne sadrži BPA. Vaša će beba sisati ovu bočicu, što će dati prirodni osjećaj dojke.

Canpol babies staklena boca s dudom Party, 240 ml
36,11 Kn

Praktična staklena boca s dudom iz kolekcije Canpol babies PARTY s volumenom 240 ml, potpuno jednostavno se puni, zahvaljujući širem grlu. Boca ne sadrži BPA. Vaša će beba sisati ovu bočicu, što će dati prirodni osjećaj dojke.

Canpol babies torba za previjanje
400,67 Kn 369,90 Kn

Odlična cijena

Sve mame žele biti bezvremenske s novom torbom za previjanje za dječja kolica Moderna praktična i potpuno opremljena ** torba za previjanje za dječja kolica Canpol Babies. Idealno za šetnje u kojima morate imati sve na dohvat ruke. Vanjski džepovi na magnet, unutarnji duboki džepovi za veće predmete kao što su pelene, mali džep, termo džep za bočicu/časšu (za održavanje topline) traka s kopčom **za ključeve.

Canpol babies torba za previjanje LADY MUM
398 Kn

Torba za previjanje iz serije „Lady Mum“ dizajnirana je posebno za aktivne mame koje se vole osjećati elegantno. Torba je dovoljno velika za sve potrebne stvari koje trebate u hodu ili putovanju. Mame će sigurno biti impresionirane svestranim prostorom u torbi. Elegantna, praktična i priručna torba na preklapanje poznate marke Canpol babies za aktivne mame. Idealno za šetnje u kojima morate imati sve na dohvat ruke. Možete ju i pričvrstiti na kolica.

Canpol babies Ulošci za grudnjake za jednokratnu upotrebu, 30 komada
29 Kn 28,26 Kn

Ulošci za grudnjake za jednokratnu upotrebu, sa samoljepljivom trakom marke Canpol babies. Namijenjeni su ženama u kasnijoj trudnoći i dojiljama. Ne nadražuju osjetljivu kožu grudi i bradavica. Mekani upijajući sloj zadržava istjecanje mlijeka, a nepropusni vanjski sloj sprječava prljanje rublja. Paket sadrži ukupno 30 komada