Cellfast grablje za lišće ERGO PH 40-121
53,90 Kn

Odlična cijena

Idealno za grabljanje lišća, trave i ostalog vrtnog otpada na malim i velikim površinama. Cellfast grablje s radnom širinom 52,5 cm mogu se koristiti kao ručni alat za uklanjanje lišća na kompostu. Jedinstveni oblik sprječava začepljenje između zuba grablji.

Cellfast Ergo univerzalna sjekira, 600 g
268,90 Kn

Odlična cijena

Univerzalna sjekira ima kompozitnu ručku koja je ojačana staklenim vlaknima za ovjes. Površina je neklizajuća i pruža veću sigurnost na radu. Sjekira Cellfast Ergo posebno je korisna u prirodi i na tečajevima preživljavanja.

Cellfast Ergo lopata za kopanje, šiljasta (40-002)
161,90 Kn

Odlična cijena

Šiljata lopata za rov dizajnirana je za rad na tvrdom tlu. Glava lopate izrađena je od indukciono kaljenog borovog čelika, a drška je ergonomski dizajnirana da osigura sigurno prianjanje i udobnost tijekom kopanja, sadnje i uklanjanja korijena.

Cellfast Ideal vile za kopanje (40-220)
145,90 Kn

Odlična cijena

Vilice za kopanje s kaljenim zubima od borovog čelika i robusnom drškom olakšavaju i udobavaju kupati i omekšavati zemlju.

Cellfast kolica za crijevo
279 Kn

Kolica za crijevo su odlična za prijevoz i spremanje crijeva. Dolaze u svijetlo plavoj boji.

Cellfast kolica s crijevom i priključkom COMPACT
502 Kn

Set obuhvaća kolica za crijevo COMPACT, vrtno crijevo promjera 12,7 mm i duljine 20 m, pištolj s mlaznicom IDEAL LINE i dva priključka. Kolica odlikuju stabilna baza za opuštanje crijeva.

Cellfast Ergo vile za kopanje (40-020)
197 Kn

Vile za kopanje dizajnirane su za kopanje i omekšavanje dizajnirane su za kopanje i omekšavanje tla. Zubi su izrađeni od kaljenog borovog čelika, a drška je ergonomski dizajnirana da osigura sigurno prianjanje i udobnost, kao i zaštitu od slučajnih oštećenja.

Cellfast Ergo sjekira za cjepanje, 1600 g
419 Kn

.Sjekira za cijepanje ima oštricu od indukcijskog kaljenog čelika i ojačanu i ergonomski dizajniranu ručku. Pogodan je za cijepljenje šikara promjera većih od 20 cm.

Cellfast Ergo univerzalna sjekira, 1100 g
335 Kn

Univerzalna sjekira ima oštricu izrađenu od visokokvalitetnog indukcijskog kaljenog čelika, koji je izuzetno izdržljiv i duboko zavaren ručkom. Svojom neklizajućom površinom pruža sigurnost i udobnost.

Tvrtka Cellfast osnovana je 1990. godine.

Prvo su radili proizvode za vrtlarenje. Danas su jedni od vodežih u Europi na svojem području. Uspješni su zbog visoko specijaliziranog osoblja i kvalitete.

Tvrtka Cellfast osnovana je 1990. godine.

Prvo su radili proizvode za vrtlarenje. Danas su jedni od vodežih u Europi na svojem području. Uspješni su zbog visoko specijaliziranog osoblja i kvalitete.