Compass set s odvijačima, 7 komada
80 Kn

Set odvijača sa ravnom i križnom glavom te funkcijom magneta. Za bolju prenosivost zbog skladištenja u kutiji koja se može zaključati. Compass komplet odvijača (7 kom) sadrži ukupno 4 vrste sa ravnim vrhom i 3 vrste križnog vrha. Prijem bez klizanja, jer imaju posebno dizajnirane ručke

Compass ručna pumpa s manometrom, 510 x 35mm ALU
81 Kn

Ručna pumpa za punjenje guma za automobile, bicikle i sportske lopte. Obrada od aluminijaplastike. Obostrana ručka za brzinu. Duljina cijevi za dovod zraka je 55 cm. Compass ručna pumpa s manometrom, 510 × 35mm ALU ima sklopiv naslon naslon za ruke za stabilnost.

Compass ručna pumpa s manometrom, 500 x 32mm CHROM
63 Kn

Ručna pumpa za punjenje guma za automobile, bicikle i sportske lopte. Obrada od kromiranog metalaplastike. Obostrana ručka za brzinu. Compass ručna pumpa s manometrom, 500 × 35mm CHROM ima sklopiv naslon naslon za ruke za stabilnost.

Compass držač telefona s podloškom i mikro USB kabelom
102 Kn

Nosač pametnog telefona za dom, prijevozno sredstvo s kabelom za punjenje microUSB. Produžetak ručice se kreće od 5,5 cm do 8,5 cm Sustav Magnetic Quick Connection, koji odmah isključuje telefon od kabela. Compass držač telefona s podloškom i mikro USB kabelom u plastičnom dizajnu namijenjen je za ugradnju na ploču s instrumentima.