Conceptronic punjiva baterija 4400mAh
82 Kn

Conceptronic Power Bank je prijenosni punjač koji osigurava moćan i brz izvor energije s visokom performansom baterije 4400mAh za mobilne telefone i tablete.

Conceptronic IP kamera Wireless Cloud, 720P
236 Kn

Bežična kamera s LED svjetlima za noćno snimanje Cloud IP, proizvođača Conceptronic, nadzirat će vaš dom ili pojedinačne sobe u rezoluciji 1280*720.

Conceptronic optički miš, žuti
29 Kn

Conceptronic je kvalitetan miš, koji ima jedinstven dizajn te je dizajniran za intuitivno, fleksibilno i udobno korištenje.

Conceptronic bežični Bluetooth zvučnik Dario
1.181 Kn

Dario je bežični zvučnik koji se povezuje sa svim telefonima, iPadima, tabletima ili prijenosnim računalima putem Bluetootha. To je izuzetno veliki zvučnik s visokom penetracijskom snagom, niskofrekvencijskim šokom i potpunom reprodukcijom/visoke frekvencije.

Conceptronic čitač kartica USB 3.0
180 Kn

Conceptronic je moćan čitač kartica koji je potpuno kompatibilan sa svim najboljim i najpopularnijim memorijskim karticama, koje se upotrebljavaju u mobilnim telefonima, digitalnim fotoaparatima i MP3 playerima.

Conceptronic 2-Port USB punjač 3.4A
80 Kn

Concepttronic punjač za telefon u autu sadrži dva USB izlaza namijenjena za punjenje mobilnih telefona i drugih naprava koje se pune preko USB priključka.

Conceptronic 4-portni USB hub 3.0
111 Kn

USB hub će vašem računalu dodati dodatne USB ulaze tako da nikada neće ponestati mjesta za spajanje dodatnih uređaja.

Conceptronic bežični Bluetooth zvučnik Brone
305 Kn

Brone je bežični zvučnik koji se povezuje sa svim telefonima, iPadima, tabletima ili prijenosnim računalima putem Bluetootha. Ima elegantnu traku koja olakšava nošenje i više načina slušanja glazbe.

Conceptronic punjač za telefon u autu
65 Kn

Concepttronic punjač za telefon u autu sadrži dva USB izlaza namijenjena za punjenje mobilnih telefona i drugih naprava koje se pune preko USB priključka.

Conceptronic Punjiva baterija
159 Kn

Conceptronic Power Bank je odlično rješenje kada vam se na putu isprazni baterija na mobilnom telefonu ili tabletu.

Conceptronic USB punjač za tablet 2A
83 Kn

Concepttronic punjač za telefon sadrži dva USB izlaza namijenjena za punjenje mobilnih telefona i drugih naprava koje se pune preko USB priključka.

Conceptronic bluetooth zvučnik za zabavu
409 Kn

Conceptronic bežični zvučnik za zabavu je Bluetooth multimedijski zvučnik koji nudi bežičnu Bluetooth vezu. Izvrsna reprodukcija zvuka s frekvencijskim rasponom od 100–20000 Hz pri 80 dB. Izlazna snaga je 20W + 5W i radi na bateriji od 1200 mAh.