DC Big Star dječja kapa
150,14 Kn

DC dječja kapa Big Star je odličan dodatak za sve male ulične umjetnike! S ovim motivom vaše će dijete izgledati odlično.

DC Circle Star dječja majica
187,68 Kn

DC dječja majica Circle Star je odličan dodatak za sve male ulične umjetnike! Uvijek popularna crvena. Sviđa vam se? Ne oklijevajte i odmah ju obucite.

DC Star Ph majica za dječake
418,66 Kn

DC majica Star Ph je super dodatak za sve male skejtere! Majica je odlična za lutanje ulicama, zato će se svidjeti svoj djeci. Majica klasičnog kroja i s otkačenim uzorkom na prsima je jednostavno kul!

DC Karved Crew dječja majica
372,46 Kn

DC dječja majica Karved Crew je odličan dodatak za sve male ulične umjetnike! Majica je odlična za lutanje ulicama, zato će se svidjeti svoj djeci. Majica klasičnog kroja i s otkačenim uzorkom na prsima je jednostavno kul!

DC majica za dječake Visual tre ss
185,54 Kn

Klasična majica sa slikom logotipa DC odličan je svakodnevni partner. Zbog pamučnog materijala i lijepog printa, ova majica je prikladna za svaku prigodu.

DC Spp Dc Crew 3Pk dječja čarape, 3 para
72,18 Kn

DC dječje čarape Spp Dc Crew 3Pk su odličan dodatak za sve male skejtere! Ove boje su odlične za lutanje ulicama pa će se svidjeti svoj djeci. **Čarape ** su univerzalne veličine od fleksibilnog i ugodnog materijala.

DC Tiago Court majica za dječake
187,68 Kn

DC dječja majica Tiago Court je odličan dodatak za sve male ulične umjetnike! S ovim motivom vaše će dijete izgledati odlično.