Devold majica za djevojčice Duo Active Kid Shirt
349 Kn

Novo

Majica za djevojčice izrađena od 100% merino vune kvalitetne marke Devold neizostavan je dio zimske garderobe, ne samo za planine! Materijal ne grize djecu, pa je kao prvi sloj pogodan i za osjetljivu kožu. Dugi rukavi i okrugli izrez pružaju udobnost.

Devold majica za dječake Duo Active Kid Shirt
349 Kn

Novo

Majica za dječake izrađena od 100% merino vune kvalitetne marke Devold neizostavan je dio zimske garderobe ne samo za planine! Materijal ne nagriza djecu, pa je kao prvi sloj pogodan i za osjetljivu kožu. Dugi rukavi i okrugli izrez pružaju udobnost.

Devold Breeze Kid Balaclava podkapa za djevojčice
259 Kn

Novo

Udobna kapa za djevojčice, tvrtke Devold, izrađena je od 100% merino vune koja učinkovito zagrijava dijete. Praktični kroj štiti glavu i vrat. Jednobojna potkapa na koju se možete osloniti koristit će se od jeseni do proljeća.

Devold Breeze Junior Shirt funkcionalna majica za djevojčice
419 Kn

Novo

Funkcionalna majica s dugim rukavima za djevojčice Devold izrađena je od 100% merino vune koja je ugodna za kožu u svim vremenskim uvjetima, zagrijava se i savršeno prilagođava tijelu. Među mnogim aktivnostima na otvorenom, hladi vas i pruža vam udobnost.

Devold Duo Active Junior Shirt funkcionalna majica za djevojčice
379 Kn

Novo

Majica za djevojke izrađena od 100% merino vune kvalitetne marke Devold neizostavan je dio zimske garderobe, posebno za planine! Materijal za djecu ne bode, pa su prikladni i kao prvi sloj za osjetljivu kožu. Dugi rukavi i okrugli izrez pružaju udobnost.

Devold Majica za dječake Duo Active Junior Shirt
379 Kn

Novo

Majica za dječake izrađena od 100% merino vune kvalitetne marke Devold neizostavan je dio zimske garderobe ne samo za planine! Materijal ne grebe djecu, pa je kao prvi sloj pogodan i za osjetljivu kožu. Dugi rukavi i okrugli izrez pružaju udobnost.

Devold Muška majica Hiking Half Zip Neck LS
676 Kn

Muška majica idealan je osnovni sloj za svaki dan. Otporna je na mirise, sudjeluje u termoregulaciji i može se dugo nositi. Muška majica Devold Hiking Half Zip Neck LS ima sposobnost termoregulacije i otporna je na mehanička oštećenja.

Devold muška majica Hiking LS
604 Kn

Muška majica idealan je osnovni sloj za svaki dan. Otporna je na mirise, sudjeluje u termoregulaciji i može se dugo nositi. Muška majica Devold Hiking LS ima sposobnost termoregulacije i otporna je na mehanička oštećenja.

Devold muška majica Hiking SS
518 Kn

Muška majica idealan je osnovni sloj za svaki dan. Otporna je na mirise, sudjeluje u termoregulaciji i može se dugo nositi. Muška majica Devold Hiking LS ima sposobnost termoregulacije i otporna je na mehanička oštećenja.

Devold Nansen Crew Neck pulover
1.208 Kn

Pulover izrađen je od vrlo ugodne merino vune koja prirodno odolijeva mirisima. Vrlo je svestran i mogu ga nositi i žene i muškarci tijekom višednevnih aktivnosti na otvorenom. Devold uniseks pulover Nansen Crew Neck pogodan je za višednevne sportske avanture.

Devold Nibba Baby Wool Playsuit funkcionalni bodi za dječake
609 Kn

Novo

Bodi za dječake izrađen od 100% merino vune marke Devold pouzdano grije svako malo dijete. Materijal ne bode, patentni zatvarač duž cijele duljine olakšava nošenje, a skupljene lisice na rukavima i hlačama zadržavaju toplinu. Bodi je prikladan kao prvi sloj.

Devold ženska majica Hiking Half Zip Neck LS
676 Kn

Ženska majica idealan je osnovni sloj za svaki dan. Otporna je na mirise, sudjeluje u termoregulaciji i može se dugo nositi. Ženska majica Devold Hiking Half Zip Neck LS ima sposobnost termoregulacije i otporna je na mehanička oštećenja.

Devold ženska majica Hiking LS
604 Kn

Ženska majica idealan je osnovni sloj za svaki dan. Otporna je na mirise, sudjeluje u termoregulaciji i može se dugo nositi. Ženska majica Devold Hiking LS ima sposobnost termoregulacije i otporna je na mehanička oštećenja.

Devold Muška majica Duo Active LS
561 Kn

Muška majica idealan je za svaki dan. Idealna kombinacija vlakana, gdje unutarnji sloj uklanja vlagu iz tijela u vanjski sloj, gdje isparava s njegove površine. Muška majica Devold Duo Active LS izrađena je od merino vune.

Devold Duo Active Woman Shirt
359 Kn

Triko s dlouhým rukávem Devold Duo Active Woman Shirt je složeno z jemné merino vlny a funkčního vlákna Thermo Cool Eco2, což zaručuje tepelný komfort za každého počasí.

Devold Hiking Man Boxer
259 Kn

Pánské boxerky Devold Hiking Man Boxer jsou vyrobeny ze 100 % Merino vlny, která dlouhodobě odolává zápachu. Lehký a prodyšný materiál se aktivně podílí na tělesné termoregulaci.

Devold Hiking Woman Shirt
419 Kn

Vlněné triko s dlouhým rukávem Devold Hiking může sloužit jako první vrtsva pro zimní i letní aktivity. Tričko je vyrobeno z měkké merino vlny, což zaručuje tepelný komfort za všech podmínek.

Devold muška sportska majica Expedition Man Hoodie
510 Kn

Muški iznimno topla vunena majica s kapuljačom Devold Expedition. Majica je prikladna kao osnovni sloj za ekstremne uvjete. Dvoslojna konstrukcija, u kojoj je primarna uloga unutarnjeg sloja brzo uklanjanje viška vlage iz tijela u drugi sloj gdje se isparava.

Devold ženska majica Ona Woman Round Sweater
616 Kn

Topla ženska majica ONA ROUND slijedi tradiciju norveških pulovera s klasičnim omiljenim modelima iz pedesetih godina 20. stoljeća. Vrlo popularan i elegantan gornji sloj i vrlo topli srednji sloj izolacije održavaju vas toplim i suhim u hladnijim vremenskim uvjetima.