Dirkje dječji komplet
119 Kn

Posljednji komad!

Kombinezon za dječake, marke Dirkje, ima udoban kroj u kojem će se dječaci osjećati kao kraljevi čitav dan. Set je sastavljn od plave majice s izraženim natpisom i crvenih kratkih hlača.

Dirkje hlače za djevojčice s motivom životinja
89 Kn

Hlače za djevojčice s motivom životinja, marke Dirkje, lijepo se uklapaju, a djevojčice se tijekom cijelog dana osjećaju udobno i ugodno. Izvorni izgled s motivom egzotične životinje napravljen je za male princeze. Hlače imaju elastični rub i široki elastični struk.

Dirkje 2-dijelna trenirka za djevojčice
216,18 Kn

Ne samo lijep, već, prije svega, udoban komplet majice i hlača trenirke u koje će se djevojčice zaljubiti čim ih obuku. Komplet je napravljen od udobnog i kvalitetnog materijala.

Dirkje prugasti komplet za djevojčice
138,25 Kn

Ne samo lijep, već, prije svega, udoban komplet u koji će se djevojčice zaljubiti čim ih obuku. Komplet je napravljen od udobnog i kvalitetnog materijala.

Dirkje bodi za dječake
316,71 Kn 287,89 Kn

Bodi za dječake držat će toplim vašeg dječaka i u hladnim danima.

Dirkje komplet za djevojčice sa srcima
149 Kn

Set za djevojčice sa srcima ima udoban kroj u kojem će se male ljubavnice cijeli dan osjećati posebno. Nježan izgled s slatkim uzorkom srca napravljen je za male princeze. Sastavljen je od majice s dugim rukavima i krtkih hlača.

Dirkje majica za djevojčice s motivom životinja
79 Kn

Majica za djevojčice s motivom životinja, marke Dirkje, ugodno prianja, u njoj će se djevojčice tokom dana osjećati udogno i ugodno. Majica je ukrašena volanima na rukavima i ima otisak safarija na prednjoj strani.

Dirkje komplet za djevojčice sa srcima i prugama
149 Kn

Komplet za djevojčice sa srcima i prugama ima udoban kroj u kojem će se male djevojčice osjećati posebno cijeli dan. Nježan izgled s volanima je kao za stvoren za male princeze. Komplet čine majica i kratke hlače.

Dirkje kombinezon za dječake Hawaii
89 Kn

Kombinezon za dječake, marke Dirkje, u kojem će se dječaci osjećati kao kraljevi čitav dan. Ugodan materijal od kombinacije pamuka i elastana nudi maksimalnu udobnost. Kratki rukavi i hlače su pogodne za ljeto.

Dirkje hlače za dječake
132,74 Kn

Meka trenirka vrlo je udobnog kroja, ima stezanje na gležnjevima i zatezanje u struku. Ništa neće spriječiti cjelodnevno ugodno igranje čak i tijekom hladnijih razdoblja.

Dirkje komplet haljina za djevojčice, 2 komada
132,48 Kn

Ne samo lijep, već, prije svega, udoban komplet majice i hlača trenirke u koje će se djevojčice zaljubiti čim ih obuku. Komplet je napravljen od udobnog i kvalitetnog materijala.

Dirkje Komplet za dječake Motori
149 Kn

Komplet za dječake, marke Dirkje, ima udoban kroj u kojem će se dječaci osjećati kao kraljevi čitav dan. Komplet je sastavljen od majice s dugim rukavima s otiskom motora i plave trenirke.

Dirkje Komplet za dječake Panda
149 Kn

Komplet za dječake, marke Dirkje, ima udoban kroj u kojem će se dječaci osjećati kao kraljevi čitav dan. Set je sastavljen od majice sa slikama pande i plavih hlača.

Dirkje Bonjour majica za djevojčice
141,19 Kn

Za malu gospođicu ova je majica pravi izbor. Ne samo zbog kvalitete materijala, nego i zbog modernog printa, s kojim će vaša djevojčica zasjati.

Dirkje dječja prugasta majica
80,62 Kn

Udobna i stilska majica koja će odlično pristajati tijekom svim aktivnosti. Izrađena je od kvalitetnog materijala.

Dirkje dječji kombinezon
288,44 Kn

Za vaše najmlađe samo najbolje. Lijepi termo kombinezon je izrađen od kvalitetnog materijala, oblikovan je tako da odlično pristaje vašem djetetu.

Dirkje haljina za djevojčice
144,08 Kn

Vaša će se djevojka osjećati kao prava princeza u ovoj haljini s motivom mačke. Izrađena je od kvalitetnog i udobnog materijala koji će pružati udobnosti tijekom čitavog dana.

Dirkje haljina za djevojčice
144,08 Kn

Vaša će djevojka zasjati poput prave princeze u ovoj prekrasnoj stilskoj haljini. Izrađena je od kvalitetnog i udobnog materijala koji će pružati udobnosti tijekom čitavog dana.

Dirkje haljina za djevojčice
115,20 Kn

Vaša će djevojčica zasjati poput prave princeze u ovoj prelijepoj elegantnoj haljini s motivom srca. Izrađena je od kvalitetnog i udobnog materijala koji će pružati udobnosti tijekom čitavog dana.

Dirkje haljina za djevojčice NEON
119 Kn

Haljina za djevojčice, marke Dirkje, postaje sastavni dio garderobe svake male princeze. Narančaste boje sa sjajnim slovima na prednjoj strani, fascinantna na prvi pogled. Gumeni remen pruža maksimalnu udobnost nošenja.

Dirkje haljina za djevojčice Neon
119 Kn

Haljina za djevojčice, marke Dirkje, postaje sastavni dio garderobe svake male princeze. Narančasti dizajn s crnim točkicama i rukavima s balonima impresionira vas na prvi pogled. Gumeni remen pruža maksimalnu udobnost nošenja.

Dirkje haljina za djevojčice Neon
129 Kn

Haljina za djevojčice, marke Dirkje, postaje sastavni dio garderobe svake male princeze. Narančasti dizajn s crnim točkicama i crnom suknjom impresionira na prvi pogled. Gumeni remen pruža maksimalnu udobnost nošenja.

Dirkje haljina za djevojčice NEON
129 Kn

Haljina za djevojčice, marke Dirkje, postaje sastavni dio garderobe svake male princeze. Prugasti gornji dio s ružičastom suknjom očarava na prvi pogled. Gumeni remen pruža maksimalnu udobnost nošenja.

Dirkje haljina za djevojčice ROCK
119 Kn

Haljina za djevojčice, marke Dirkje, postaje sastavni dio garderobe svake male princeze. Prugasta sa sjajnim slovima na prednjoj strani, fascinantna na prvi pogled. Gumeni remen pruža maksimalnu udobnost nošenja.

Dirkje Haljina za djevojčice you´re a superstar
119 Kn

Haljina za djevojčice, marke Dirkje, postaje sastavni dio garderobe svake male princeze. Tamnoplave boje s crvenom prugastom suknjom i sjajnim remenom privlači na prvi pogled. Gumeni remen pruža maksimalnu udobnost nošenja.

Dirkje kombinezon za djevojčice
132,53 Kn

Za vaše najmlađe samo najbolje. Lijepi kombinezon je izrađen od kvalitetnog materijala, oblikovan je tako da odlično pristaje.

Dirkje kombinezon za djevojčice
119 Kn

Kombinezon za djevojčice, marke Dirkje, ima udoban kroj u kojem će se djevojčice osjećati ugodno cijeli dan. Ugodan materijal od kombinacije pamuka i elastana nudi maksimalnu udobnost. Nježan dizajn i natpis na prednjoj strani.

Dirkje komplet za djevojčice, mačke
209 Kn

Komplet za djevojčice, marke Dirkje, ima udoban kroj u kojem će se djevojčice osjećati ugodno cijeli dan. Nježan dizajn s finim uzorkom mačke izrađen za male princeze. Komplet je sastavljen od trenirke, veste sa patentom i majice dugih rukava

Dirkje komplet za djevojčice, papagaj
209 Kn

Komplet za djevojčice s točkama, marke Dirkje, ima ugodno prianjanje u kojem će se male djevojčice cijeli dan osjećati udobno. Nježan dizajn s finim uzorkom papagaja izrađen za male princeze. Komplet je sastavljen od hlača, veste sa patentom i majice

Dirkje komplet za djevojčice s kapicom
132,48 Kn

Ne samo lijep, već, prije svega, udoban komplet majice i hlača trenirke u koje će se djevojčice zaljubiti čim ih obuku. Komplet je napravljen od udobnog i kvalitetnog materijala.

Dirkje komplet za djevojčice, točkasti
209 Kn

Komplet za djevojčice s točkama, marke Dirkje, ima ugodno prianjanje u kojem će se male djevojčice cijeli dan osjećati udobno. Nježan dizajn s finim uzorkom točkica izrađen za male princeze. Set je sastavljen od trenirke, veste i majice s ljupkim životinjama.

Dirkje komplet za djevojčice XOXO
149 Kn

Komplet za djevojčice, marke Dirkje, ima udoban kroj u kojem će se djevojčice osjećati ugodno cijeli dan. Nježan dizajn s finim uzorkom bjelanjka izrađen za male princeze. Komplet je sastavljen od suknje, majice i tajica.

Dirkje košulja za dječake
215,79 Kn 201,38 Kn

Košulja za dječake u crnoj boji, u kojoj će vaš malac izgledati kao pravi slatkiš.

Dirkje ljetni komplet za dječake
138,30 Kn

Udoban i lijep komplet s motivom dinosaura u koji će se dijete zaljubiti čim ga obuče. Komplet je napravljen od udobnog i kvalitetnog materijala.

Dirkje majica s kapuljačom New York
115,16 Kn

Udobna i topla majica dugih rukava za dječake. Majicu će dijete odmah zavoljeti jer je savršena za slobodno vrijeme, druženje i igru čak i po hladnijem vremenu.

Dirkje majica za dječake
97,84 Kn

Udobna i topla majica dugih rukava za dječake. Majicu će dijete odmah zavoljeti jer je savršena za slobodno vrijeme, druženje i igru čak i po hladnijem vremenu.