Disney by Arnetta gležnjače za djevojke Frozen
123 Kn

Posljednji komad!

Čizme za djevojčice s motivom Frozen. Kombinacija metalik i baršunaste površine, zvjezdani print i sjajna tehnika s omiljenim heroinama predodređuju ove cipele da postanu hit ove jeseni.

Disney by Arnetta dječje čizme Princess
89 Kn

Posljednji komad!

Dječje čizme sa zakrpom Disney princeza. Čak i princeze trebaju zimi obući cipele i uvući se u udobne i tople cipele, ali nedostaju im stil i elegancija.

Disney by Arnetta komplet za djevojčice Frozen
64 Kn

Akcija

kompletom za djevojčice marke Disney by Arnetta, vaše će princeze ući u svijet AnneElse. Mogu ga nositi po doma, ali i u školu ili izlete. Izrađen je od pamuka pa će biti ugodan za nošenje. Komplet se sastoji od majice dugih rukavatajica.

Disney by Arnetta dječje japanke Spiderman
19 Kn

Odlična cijena

Lijepe japanke sa Spidermanom za vruće ljetne dane. Akcijski junak će pratiti vaše dijete na avanturama u vodi. Samo obujte japanke i krenite.

Disney by Arnetta dječje papuče Bambi
53 Kn

Odlična cijena

Dječje papuče s motivom Bambi u dizajnu gležnja oduševit će svako dijete. Prikladna čičak traka za jednostavno obuvanje.

Disney by Arnetta dječje papuče Batman
39 Kn

Odlična cijena

Dječje papuče do gležnja s motivom Batman. Meke i udobne papuče u vrtiću i kući odgovarat će svim obožavateljima ovog omiljenog junaka.

Disney by Arnetta dječje papuče Spiderman
39 Kn

Odlična cijena

Dječje papuče s motivom Spidermana. Meke i udobne papuče u vrtiću i kući odgovarat će svim obožavateljima ovog omiljenog junaka.

Disney by Arnetta dječje papuče Spiderman
39 Kn

Odlična cijena

Dječje papuče do gležnja s motivom Spidermana. Mekane i udobne papuče za predškolski odgoj da vam stopala budu topla, a pritom će ugoditi svim ljubiteljima ovog paukova heroja.

Disney by Arnetta dječje tenisice Avengers
123 Kn

Odlična cijena

Dječje tenisice do gležnja s motivomAvengers. Izgledaju lijepo, imaju meko podignut potplat, učvršćuju gležanj i još uvijek čine da se vaše dijete osjeća kao pravi superheroj.

Disney by Arnetta pidžama za dječake Batman
41 Kn

Akcija

Pidžama za dječake s Batman printom marke Disney by Arnetta dizajnirana je za sve male ljubitelje ovog superjunaka. Izrađena je od pamuka. Pidžama se sastoji od majice s dugim rukavimadugih hlača. Poklonite svojoj djeci slatke snove uz ovu pidžamu.

Disney by Arnetta pidžama za dječake Mickey Mouse
41 Kn

Akcija

Pidžama za dječake, marke Disney by Arnetta, za male obožavatelja miša Mickeyja. Pidžama s motivom Mickey Mousea zasigurno će se svidjeti vašem sinu. Izrađena je od pamuka pa će spavanje u njoj biti ugodno. Sastoji se od majice dugih rukavadugih hlača.

Disney by Arnetta pidžama za dječake Mickey Mouse
41 Kn

Akcija

Pidžama za dječake, marke Disney by Arnetta, za male ljubitelje miša Mickeyja. Pidžama s motivom Mickey Mousea zasigurno će se svidjeti vašem sinu. Izrađena je od pamuka pa će spavanje u njoj biti ugodno. Sastoji se od majice dugih rukavadugih hlača.

Disney by Arnetta komplet za djevojčice Minnie
64 Kn

Akcija

Komplet za djevojčice s likom omiljene Minnie Mouse, marke Disney by Arnetta, sastoji se od majice dugih rukavatajica. Mogu ga nositi po doma, ali i u školu ili na izlete. Izrađen je od pamuka pomiješanog s poliesterom, tako da će se djevojčice osjećati ugodnoudobno.