Dohany My First Play House, dječja vrtna kućica
408,90 Kn

Odlična cijena

Dječja plastična kuća u plavo-crvenoj boji. Kuća ima zidove i krov različitih boja. Ima otvorene prozore i vrata. Kuća je prikladna pa za unutarnju i vanjsku uporabu.

Dohany guralica 142 Superbike 4 Medium
71 Kn

Akcija

Među nama je jedna od najpopularnijih guralica plastični motocikl s tri kotača. Model marke Dohány Superbike 4 Medium je namijenjen djeci od 2 godine, do mase najviše 25 kg. Izdržljiva izrada spremna je za intenzivnije pokrete.

Dohany guralica 143 Superbike 4 Maxi
86 Kn

Među nama je jedna od najpopularnijih guralica plastični motocikl s tri kotača. Model marke Dohány Superbike 4 Maxi je namijenjen djeci od 3 godine, do mase najviše 50 kg. Izdržljiva izrada spremna je za intenzivnije pokrete.

Dohany guralica 141 Superbike 4 Mini
71 Kn

Akcija

Među nama je jedna od najpopularnijih guralica plastični motocikl s tri kotača. Model marke Dohány Superbike 4 Mini je namijenjen djeci od 1,5 godine, do mase najviše 25 kg. Izdržljiva izrada spremna je za intenzivnije pokrete.

Dohany Dječja vrtna kućica My First Play House, zelena
380,90 Kn

Odlična cijena

Dječja plastična kućica u zelenom dizajnu. Kuća ima zidove i krov različitih boja. Ima otvorene prozore i vrata. Kućica je pogodna za upotrebu u zatvorenim prostorijama i na otvorenom

Dohany loptice za igranje u mrežici, 100 komada
48,30 Kn

Odlična cijena

Set od 100 šarenih plastičnih kuglica veličine 6,5 cm. Kuglice su odličan dodatak za igranje, bazen, šator ili kućicu. Izrađene su od kvalitetne plastike.

Dohany guralica 106 Bunny
76 Kn

Plastična guralica za djecu od 18 mjeseci. Odbojnik u obliku zeca izrađen je od kvalitetne plastike. Najveća nosivost je 20 kg.

Dohany tobogan, crvena/žuta
111 Kn

Mali plastični tobogan u zeleno-crvenoj boji, pogodan za vrt ili dječju sobu. Robusna konstrukcija s dobrom stabilnošću. Vožnja je stoga sigurna i pogodna za djecu od 2 godine starosti.