Easy Camp Bellows Foot Pump pumpa
63,30 Kn

Klasična nožna pumpa. Easy Camp Bellows Foot Pump kapaciteta 3 l opremljena je s 3 mlaznice za različite veličine. Oprema na napuhavanje za kampiranje i čamac će s ovom pumpom biti lako napuhani.

Easy Camp sklopivi stolac Furniture Arm Chai
172,99 Kn 164,18 Kn

Udoban sklopivi stolac nosivosti 110 kg ima naslone za ruke i presvlaku od poliestera. Može se koristiti za odmor, kampiranje, sportska događanja ili u vrtu. Naslonjalo Easy Camp – pohištvo enostavno in hitro zložite.

Easy Camp Angers sklopivi stol
156,40 Kn

Sklopivi stol ima strukturu od laganog i čvrstog aluminija. Koristite ju pri hranjenju, pohranjivanju stvari ili kuhanju, kompaktna veličina koja odgovara u ruksak. Easy Camp Adventure Angers bit će idealan suputnik na kampiranju.

Easy Camp Blencow sklopivi ormar
695 Kn 641 Kn

Sklopivi ormar ima izdržljiv čelični okvir. Montaža nije potrebna, čim se otpakira iz amabalaže je spreman za korištenje Easy Camp sklopivi ormar Blencow je idealan za putovanja.

Easy Camp Corby sklopivi ormar
780 Kn 719 Kn

Sklopivi ormar ima izdržljiv čelični okvir. Montaža nije potrebna, čim se otpakira iz amabalaže je spreman za korištenje Easy Camp sklopivi ormar Corby je idealan za putovanja.

Easy Camp Halton sklopivi ormar
571 Kn 526 Kn

Sklopivi ormar ima izdržljiv čelični okvir. Montaža nije potrebna, čim se otpakira iz ambalaže je spreman za korištenje Easy Camp sklopivi ormar Halton je idealan za putovanja.

Easy Camp Quasar 300 Teal Green šator
866 Kn 798 Kn

Obiteljski šator ima prostor za 3 osobe. Ima velike otvore i prozore. Spavaća soba je zatamnjena. Priložena je petlja za svjetiljku i organizator za potrepštine. Easy Camp Stan Quasar 300 Teal Green ima u paketu klinove i štapove.

Easy Camp vreća za spavanje Moon
309 Kn 284,90 Kn

Vreća za spavanje ima sloj od poliesterskog vlakna i dvosmjerni patent zatvarač kako bi se mogla potpuno otvoriti, a možete stvoriti i pokrivač. Easy Camp vreća za spavanje Moon je idealna za kampiranje.

Easy Camp vreća za spavanje Nebula, L
351 Kn 323,40 Kn

Vreća za spavanje ima topli šuplji sloj vlakana i dvosmjerni patent zatvarač. Sadrži unutarnji džep za male predmete, kapuljaču s vrpcom i petlje za vješanje. Easy Camp vreća za spavanje Nebula L je idealna za kampiranje.