ECOIFFIER kuhinjski komplet Fast food
114 Kn

Posljednji komad!

Ovaj bogati set hrane ne smije nedostajati ni u jednoj kuhinji. Svi će mali kuhari cijeniti brojne dodatke koji će biti potrebni za kuhanje. Komplet sadrži npr. pladanj, tanjure, pribor za jelo, povrće i još mnogo toga.

ECOIFFIER blagavaonski set u kutiji
90 Kn

Divan set za blagavaonicu koji će se uklopiti u bilo koju dječju kuhinju. Komplet će oduševiti svu malu djecu koja žele pripremiti prekrasan i ukusan obrok za svoje prijatelje. Uz ovaj komplet, vaše dijete će se jako zabavljati.

ECOIFFIER set kuhinjskog posuđa
71 Kn

Posljednji komad!

Ovaj set kuhinjskog posuđa ne smije nedostajati u niti jednoj kuhinji. Sve male domaćice cijenit će mnoge dodatke koji će biti korisni za kuhanje. Set uključuje lonce s poklopcima, tavu, posudu za pečenje, lončiće i kuhinjski pribor.

ECOIFFIER štand brze hrane
232 Kn

S ovim štandom bit ćete vrlo uspješni čak i s manjim narudžbama. Štand sadrži sve što vam treba za Fast Food. Igranje s ovim štandom je vrlo zabavno.

ECOIFFIER Fast Food komplet za igranje
163 Kn

Ne smije manjkati proizvoda niti u jednoj trgovini. Sadrži brojne dodatke. Igranje s ovim štandom je vrlo zabavno. Ovi šareni dodaci uljepšat će svaku dječju sobu.

ECOIFFIER kolica s vrtnim alatom i kantama, plavo-zelena
96 Kn

Plastična kolica s vrtnim alatima nezaobilazni su pribor za bilo kojeg malog vrtlara. Uz ovu kolica, rad u vrtu bit će mali zalogaj. Nakon sadnje cvijeća ili povrća, mali vrtlar još uvijek može zalijevati biljku priloženom zalijevanjem.

ECOIFFIER velika posuda za cijeđenje, 30 cm
79 Kn

Divan set posuđa koji će se uklopiti u bilo koju dječju kuhinju. Komplet će oduševiti svu malu djecu koja žele pripremiti prekrasan i ukusan obrok za svoje prijatelje. Uz ovaj komplet, vaše dijete će se jako zabavljati.

ECOIFFIER Veterinarska kolica sa psom
248 Kn

Veterinarski stol s priborom namijenjen je svim malim veterinarima. Na kotačima je, a u donjem dijelu je mjesto za sanduk sa psom. Gornji dio stola namijenjen je ispitivanju životinja.

ECOIFFIER Trkaća staza Abrick
186,90 Kn

U ovom kompletu ćete pronaći garažu koja ima 2 kata. Na izbor su rotacijska autopraona i benzinska crpka, koju treba svako vozilo. Tu je i kružni tok za sigurnu vožnju. Odlična vožnja može započeti.

ECOIFFIER Abrick vučna služba, 6 autiju
118,40 Kn

U ovom kompletu ćete pronaći prekrasan kamion vučne službe i 6 automobila Svaki auto je parkiran na vozilu vučne službe. Istovar automobila moguć je zbog kosog nagiba. Automobilski komplet idealan je za dječje igre u kojima se razvija fantazija.

ECOIFFIER štednjak s kuhinjskim dodacima
104 Kn

2 predjela za kuhanje na štednjaku sa setom kuhinjskih dodataka odlično će poslužiti u kućanstvu. Ne uključuje samo posuđe za kuhanje, već i hranu. Sve što vam je potrebno je tu. Tu je lonac s poklopcem, tava, pekač, dodaci, namirnice i još mnogo toga.