ECOIFFIER štednjak s kuhinjskim dodacima
103 Kn

2 predjela za kuhanje na štednjaku sa setom kuhinjskih dodataka odlično će poslužiti u kućanstvu. Ne uključuje samo posuđe za kuhanje, već i hranu. Sve što vam je potrebno je tu. Tu je lonac s poklopcem, tava, pekač, dodaci, namirnice i još mnogo toga.

ECOIFFIER Fast Food komplet za igranje
164 Kn

Ne smije manjkati proizvoda niti u jednoj trgovini. Sadrži brojne dodatke. Igranje s ovim štandom je vrlo zabavno. Ovi šareni dodaci uljepšat će svaku dječju sobu.

ECOIFFIER set kuhinjskog posuđa
71 Kn

Ovaj set kuhinjskog posuđa ne smije nedostajati u niti jednoj kuhinji. Sve male domaćice cijenit će mnoge dodatke koji će biti korisni za kuhanje. Set uključuje lonce s poklopcima, tavu, posudu za pečenje, lončiće i kuhinjski pribor.

ECOIFFIER velika posuda za cijeđenje, 30 cm
79 Kn

Divan set posuđa koji će se uklopiti u bilo koju dječju kuhinju. Komplet će oduševiti svu malu djecu koja žele pripremiti prekrasan i ukusan obrok za svoje prijatelje. Uz ovaj komplet, vaše dijete će se jako zabavljati.

ECOIFFIER Veterinarska kolica sa psom
251 Kn

Veterinarski stol s priborom namijenjen je svim malim veterinarima. Na kotačima je, a u donjem dijelu je mjesto za sanduk sa psom. Gornji dio stola namijenjen je ispitivanju životinja.

ECOIFFIER kuhinjski komplet Fast food
115 Kn

Ovaj bogati set hrane ne smije nedostajati ni u jednoj kuhinji. Svi će mali kuhari cijeniti brojne dodatke koji će biti potrebni za kuhanje. Komplet sadrži npr. pladanj, tanjure, pribor za jelo, povrće i još mnogo toga.

ECOIFFIER štand brze hrane
234 Kn

S ovim štandom bit ćete vrlo uspješni čak i s manjim narudžbama. Štand sadrži sve što vam treba za Fast Food. Igranje s ovim štandom je vrlo zabavno.