EDUCA Igra: Brzo, kao što je ris, 350 sličica
143 Kn

Akcijska obiteljska igra koja otkriva tko ima najbolji vid i najbrže reflekse! Tko je pametan kao ris, pobjeđuje! Jednostavno odvrnite ploču, promiješajte paket kartica i odaberite 3 slike.
Budite prvi igrač koji će pronaći sve svoje slike na ploči, prikupiti najviše karata i … pobijediti!

EDUCA Zeko - stvorite svoje kućne ljubimce
99,20 Kn

Posljednji komad!

Stvorite svog ljubimca – Zeko s dodacima. – Napravljen je vrlo jednostavno i sigurno. U paketu možete pronaći sve što vam je potrebno i zatim dovršiti sve slijedeći upute.

EDUCA Štene - stvorite svoje kućne ljubimce
99,20 Kn

Posljednji komad!

Stvorite svog ljubimca – štenca s dodacima. – Napravljen je vrlo jednostavno i sigurno. U paketu možete pronaći sve što vam je potrebno i zatim dovršiti sve slijedeći upute.

EDUCA višebojna slagalica, morski svijet
68 Kn

Posljednji komad!

Slagalica za djecu i odrasle sastoji se od 150 komada, koji će nakon sastavljanja stvoriti motiv antistresne knjige u boji s motivom morskog svijeta. Neobojani dijelovi izmjenjuju se s bojama na zagonetci. Obojani dijelovi stvaraju realan učinak markera ili olovaka u boji.

EDUCA Pizza Bingo

EDUCA Pizza Bingo

Ocjena: 4
76 Kn

Posljednji komad!

Zabavna obiteljska igra u kojoj su igrači kuhari i natječu se da bi prvi dodali sve potrebne sastojke u svoju pizzu i dovršili je. Igrač koji osvoji 3 medalje za pekara pizze postaje ukupni pobjednik igre.

EDUCA Mače - stvorite svoje kućne ljubimce
134 Kn

Stvorite svog ljubimca – Mače s dodacima. – Napravljen je vrlo jednostavno i sigurno. U paketu možete pronaći sve što vam je potrebno i zatim dovršiti sve slijedeći upute.

EDUCA Čudovišta
75 Kn

Vesela igra Čudovišta je igra koja testira memoriju. Cilj igre je hraniti crve svojim čudovištima, koja on jako voli. Tko će prvo nahraniti svoje čudovište i pobijediti?

EDUCA Katie - sastavi svoju lutku
121 Kn

Fofucha je brazilska riječ koja znači „lijepo“ ili „slatko“. Fofuchas su lijepe lutke koje imaju okruglu glavu i duge i velike noge. Svaka Fofucha je ** jedinstvena, kao i osoba koja ju je stvorila. Napravite svoju lutku **Fofucha – pjevačica Katie.

EDUCA Loto životinje
75 Kn

Zabavna obiteljska igra zasnovana na principu lutrije. Svaki igrač bira životinju, za koju će se potruditi da bude zadovoljna. Svi igraći žetoni pomiješaju se i stavljaju licem prema dolje na sredinu stola. Pobjednik je prvi igrač koji je zadovoljio sve četiri osnovne potrebe svog ljubimca i njegov ljubimac nije bolestan.

EDUCA Moj mali vrt - jagode, metvica, bosiljak
176 Kn

Komplet Moj mali vrt sadrži sve za uzgoj jagoda, metvice i bosiljka. Učite djecu da uzgajaju jagode i bilje. Ispunite polja sa zemljom, koja je uključena u paket. Sjeme sijete u kutije prema vrsti i upotrijebite zalijevalo da zalijete sve, kao pravi vrtlar.

EDUCA Piranje
75 Kn

Zabavna dječja igra s kartama Piranje pogodna za djecu od 4. godine starosti nadalje. Cilj igre je riješiti se karte piranja prije ostalih igrača. Ali pazi! Rijeka je puna nesigurnosti …

EDUCA Pop Star - napravite svoju lutku
121 Kn

Fofucha je brazilska riječ koja znači „lijepo“ ili „slatko“. Fofuchas su lijepe lutke koje imaju okruglu glavu i duge i velike noge. Svaka Fofucha je ** jedinstvena, kao i osoba koja ju je stvorila. Napravite svoju lutku **Fofucha – Pop Star Lisa.

EDUCA Pripremite svoj hamburger
94 Kn

Igra za pamćenje u kojoj ćete uživati! Položite kocke i premjestite komad za onoliko kutija koliki je broj na matrici. Kada igrate igru sa sastojcima odaberite karticu na sredini ploče. Je li isti sastojak na slici kao u kutiji na kojoj stojite? Iznimno! – Sad nabavite sastojke za svoj hamburger! Ako unesete kutiju za hamburger morate reći koji sastojak vam je potreban, a zatim odaberite karticu na središnjoj ploči. Ako se kartica podudara s navedenim sastojkom, dodajte je u svoj hamburger.

Početci tvrtke Educa sežu u 1894. godinu. Danas je Educa vodeća marka koja postavlja nove standarde u području obrazovnih igara i zagonetki. Njezini se proizvodi prodaju u više od 75 zemalja širom svijeta.

Početci tvrtke Educa sežu u 1894. godinu. Danas je Educa vodeća marka koja postavlja nove standarde u području obrazovnih igara i zagonetki. Njezini se proizvodi prodaju u više od 75 zemalja širom svijeta.