EDUCA Pizza Bingo

EDUCA Pizza Bingo

Ocjena: 4
76 Kn

Zabavna obiteljska igra u kojoj su igrači kuhari i natječu se da bi prvi dodali sve potrebne sastojke u svoju pizzu i dovršili je. Igrač koji osvoji 3 medalje za pekara pizze postaje ukupni pobjednik igre.

EDUCA Čudovišta

EDUCA Čudovišta

Ocjena: 3
76 Kn

Vesela igra Čudovišta je igra koja testira memoriju. Cilj igre je hraniti crve svojim čudovištima, koja on jako voli. Tko će prvo nahraniti svoje čudovište i pobijediti?

EDUCA komplet igre Princess, 4 u 1
84 Kn

Educa set igara 4 u 1 – Princess je prekrasan set dječjih igara sa slikama omiljenih princeza iz Disneyevih bajki. Djeca se mogu igrati sama ili s roditeljima ili prijateljima. Set sadrži 2 zagonetke (2× 25 komada), 1 memorijsku igru ​​i 1 domino.

EDUCA slagalica u kovčegu Mickey Mouse, 12, 16, 20, 25 komada
73 Kn

Izbor najljepših Educa® zagonetki s Disneyevim princezama sada se može pronaći u nevjerojatnom plastičnom kućištu. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih likova, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

EDUCA Conector Junior - Frozen II
148,40 Kn

Educe Conector Junior – Frozen II je elektronička igra za učenje sa širokim spektrom tema poput oblika, boja, logike i mnogih drugih. Uživajte u zabavi kod kuće i u pokretu u društvu svojih omiljenih likova.

EDUCA Conector Junior - Mickey i Minnie
148,40 Kn

Educe Conector Junior – Mickey and Minnie je elektronička igra za učenje sa širokim spektrom tema poput oblika, boja, logike i mnogih drugih. Uživajte u zabavi kod kuće i u pokretu u društvu svojih omiljenih likova.

EDUCA Loto životinje
76 Kn

Zabavna obiteljska igra zasnovana na principu lutrije. Svaki igrač bira životinju, za koju će se potruditi da bude zadovoljna. Svi igraći žetoni pomiješaju se i stavljaju licem prema dolje na sredinu stola. Pobjednik je prvi igrač koji je zadovoljio sve četiri osnovne potrebe svog ljubimca i njegov ljubimac nije bolestan.

EDUCA Katie - sastavi svoju lutku
118 Kn

Fofucha je brazilska riječ koja znači „lijepo“ ili „slatko“. Fofuchas su lijepe lutke koje imaju okruglu glavu i duge i velike noge. Svaka Fofucha je ** jedinstvena, kao i osoba koja ju je stvorila. Napravite svoju lutku **Fofucha – pjevačica Katie.

EDUCA Piranje
76 Kn

Zabavna dječja igra s kartama Piranje pogodna za djecu od 4. godine starosti nadalje. Cilj igre je riješiti se karte piranja prije ostalih igrača. Ali pazi! Rijeka je puna nesigurnosti …

EDUCA slagalica Frozen II, 2x25 komada
64 Kn

Dijelovi slagalice Educa® Frozen II izrađeni su od novog ekološkog drveta, koje je jače i sigurnije za djecu. Zahvaljujući laminiranom završnom sloju, slike su svjetlije i atraktivnije. Set sadrži 2 zagonetke s bajkovitim motivima Frozen II.

EDUCA slagalica u kovčegu Cars 3 (12, 16, 20, 25 komada)
73 Kn

Izbor najljepših Educa® zagonetki s automobilima iz filma Cars 3 iz filma Disney Pixar sada se može naći u nevjerojatnoj plastičnoj vrećici. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih automobila, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

EDUCA slagalica u kovčegu Disney Princess, 12, 16, 20, 25 komada
73 Kn

Izbor najljepših Educa® zagonetki s Disneyevim princezama sada se može pronaći u nevjerojatnom plastičnom kućištu. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih princeza, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

EDUCA slagalica u kovčegu Frozen II, 12, 16, 20, 25 komada
73 Kn

Izbor najljepših Educa® zagonetki s likovima iz bajke Frozen II – njih sada možete pronaći u nevjerojatnom kovčegu. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih likova, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

EDUCA Slagalica Spanje, 500 komada
58 Kn

Slagalica Educa® Sleeper za djecu i odrasle sastoji se od 500 komada, koji nakon sastavljanja stvaraju prekrasan motiv usnulog mačića, na koji je pričvršćen slatki psić. Jednom kad se slika presavije i uokviri, bit će idealan dodatak bilo kojoj sobi.

EDUCA slagalica, 3000 komada, Phuket
197 Kn

slagalica Educa® Phuket: Tajland za djecu i odrasle je sastavljena od 3000 komada. Slika je panoramska i pruža čaroban pogled na more. Jednom kad se slika složi i uokviri, bit će idealan dodatak bilo kojoj sobi.

EDUCA slagalica u kovčegu Peppa Pig, 6, 9, 12, 16 komada
73 Kn

Izbor najljepših Educa® zagonetki s likovima iz bajke Peppa Pig – njih sada možete pronaći u nevjerojatnom kovčegu. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih likova, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

EDUCA Conector Junior - Peppa Pig
148,40 Kn

Educe Conector Junior – Peppa Pig je elektronička igra za učenje sa širokim spektrom tema poput oblika, boja, logike i mnogih drugih. Uživajte u zabavi kod kuće i u pokretu u društvu svojih omiljenih likova.

EDUCA Slagalica Avengers, 2x500 komada
96 Kn

Slagalica Educa® Avengers za djecu i odrasle sadrži 2 zagonetke s motivima superheroja iz popularnih Marvelovih stripova i filmova. – Igračka se sastoji od 500 komada. Jednom presavijene i uokvirene, obje će slike biti idealan dodatak svakoj sobi.

Početci tvrtke Educa sežu u 1894. godinu. Danas je Educa vodeća marka koja postavlja nove standarde u području obrazovnih igara i zagonetki. Njezini se proizvodi prodaju u više od 75 zemalja širom svijeta.

Početci tvrtke Educa sežu u 1894. godinu. Danas je Educa vodeća marka koja postavlja nove standarde u području obrazovnih igara i zagonetki. Njezini se proizvodi prodaju u više od 75 zemalja širom svijeta.