EDUCA Igra: Brzo, kao što je ris, 350 sličica
147 Kn

Posljednji komad!

Akcijska obiteljska igra koja otkriva tko ima najbolji vid i najbrže reflekse! Tko je pametan kao ris, pobjeđuje! Jednostavno odvrnite ploču, promiješajte paket kartica i odaberite 3 slike.
Budite prvi igrač koji će pronaći sve svoje slike na ploči, prikupiti najviše karata i … pobijediti!

EDUCA komplet igre Princess, 4 u 1
84 Kn

Posljednji komad!

Educa set igara 4 u 1 – Princess je prekrasan set dječjih igara sa slikama omiljenih princeza iz Disneyevih bajki. Djeca se mogu igrati sama ili s roditeljima ili prijateljima. Set sadrži 2 zagonetke (2× 25 komada), 1 memorijsku igru ​​i 1 domino.

EDUCA Čudovišta

EDUCA Čudovišta

Ocjena: 5
76 Kn

Vesela igra Čudovišta je igra koja testira memoriju. Cilj igre je hraniti crve svojim čudovištima, koja on jako voli. Tko će prvo nahraniti svoje čudovište i pobijediti?

EDUCA slagalica u kovčegu Disney Princess, 12, 16, 20, 25 komada
73 Kn

Posljednji komad!

Izbor najljepših Educa® zagonetki s Disneyevim princezama sada se može pronaći u nevjerojatnom plastičnom kućištu. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih princeza, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

EDUCA Conector Junior - Mickey i Minnie
148,40 Kn

Educe Conector Junior – Mickey and Minnie je elektronička igra za učenje sa širokim spektrom tema poput oblika, boja, logike i mnogih drugih. Uživajte u zabavi kod kuće i u pokretu u društvu svojih omiljenih likova.

EDUCA slagalica u kovčegu Cars 3 (12, 16, 20, 25 komada)
74 Kn

Izbor najljepših Educa® zagonetki s automobilima iz filma Cars 3 iz filma Disney Pixar sada se može naći u nevjerojatnoj plastičnoj vrećici. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih automobila, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

EDUCA Loto životinje
76 Kn

Zabavna obiteljska igra zasnovana na principu lutrije. Svaki igrač bira životinju, za koju će se potruditi da bude zadovoljna. Svi igraći žetoni pomiješaju se i stavljaju licem prema dolje na sredinu stola. Pobjednik je prvi igrač koji je zadovoljio sve četiri osnovne potrebe svog ljubimca i njegov ljubimac nije bolestan.

EDUCA Piranje
76 Kn

Zabavna dječja igra s kartama Piranje pogodna za djecu od 4. godine starosti nadalje. Cilj igre je riješiti se karte piranja prije ostalih igrača. Ali pazi! Rijeka je puna nesigurnosti …

EDUCA slagalica Frozen II, 2x25 komada
65 Kn

Dijelovi slagalice Educa® Frozen II izrađeni su od novog ekološkog drveta, koje je jače i sigurnije za djecu. Zahvaljujući laminiranom završnom sloju, slike su svjetlije i atraktivnije. Set sadrži 2 zagonetke s bajkovitim motivima Frozen II.

EDUCA slagalica u kovčegu Mickey Mouse, 12, 16, 20, 25 komada
74 Kn

Izbor najljepših Educa® zagonetki s Disneyevim princezama sada se može pronaći u nevjerojatnom plastičnom kućištu. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih likova, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

EDUCA slagalica, 3000 komada, Phuket
199 Kn

slagalica Educa® Phuket: Tajland za djecu i odrasle je sastavljena od 3000 komada. Slika je panoramska i pruža čaroban pogled na more. Jednom kad se slika složi i uokviri, bit će idealan dodatak bilo kojoj sobi.

EDUCA Conector Junior - Peppa Pig
148,40 Kn

Educe Conector Junior – Peppa Pig je elektronička igra za učenje sa širokim spektrom tema poput oblika, boja, logike i mnogih drugih. Uživajte u zabavi kod kuće i u pokretu u društvu svojih omiljenih likova.

EDUCA slagalica u kovčegu Peppa Pig, 6, 9, 12, 16 komada
74 Kn

Izbor najljepših Educa® zagonetki s likovima iz bajke Peppa Pig – njih sada možete pronaći u nevjerojatnom kovčegu. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih likova, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

EDUCA Pizza Bingo

EDUCA Pizza Bingo

Ocjena: 4,6
76 Kn

Zabavna obiteljska igra u kojoj su igrači kuhari i natječu se da bi prvi dodali sve potrebne sastojke u svoju pizzu i dovršili je. Igrač koji osvoji 3 medalje za pekara pizze postaje ukupni pobjednik igre.

EDUCA Conector Junior - Frozen II
148,40 Kn

Educe Conector Junior – Frozen II je elektronička igra za učenje sa širokim spektrom tema poput oblika, boja, logike i mnogih drugih. Uživajte u zabavi kod kuće i u pokretu u društvu svojih omiljenih likova.

EDUCA Katie - sastavi svoju lutku
119 Kn

Fofucha je brazilska riječ koja znači „lijepo“ ili „slatko“. Fofuchas su lijepe lutke koje imaju okruglu glavu i duge i velike noge. Svaka Fofucha je ** jedinstvena, kao i osoba koja ju je stvorila. Napravite svoju lutku **Fofucha – pjevačica Katie.

EDUCA Slagalica Avengers, 2x500 komada
97 Kn

Slagalica Educa® Avengers za djecu i odrasle sadrži 2 zagonetke s motivima superheroja iz popularnih Marvelovih stripova i filmova. – Igračka se sastoji od 500 komada. Jednom presavijene i uokvirene, obje će slike biti idealan dodatak svakoj sobi.

EDUCA Slagalica Spanje, 500 komada
59 Kn

Slagalica Educa® Sleeper za djecu i odrasle sastoji se od 500 komada, koji nakon sastavljanja stvaraju prekrasan motiv usnulog mačića, na koji je pričvršćen slatki psić. Jednom kad se slika presavije i uokviri, bit će idealan dodatak bilo kojoj sobi.

EDUCA slagalica u kovčegu Frozen II, 12, 16, 20, 25 komada
74 Kn

Izbor najljepših Educa® zagonetki s likovima iz bajke Frozen II – njih sada možete pronaći u nevjerojatnom kovčegu. U koferu se nalaze 4 zagonetke sa slikama omiljenih likova, koje se sastoje od različitog broja dijelova, tako da djeca mogu započeti s lakšom slagalicom, a mogu nastaviti s težom.

Početci tvrtke Educa sežu u 1894. godinu. Danas je Educa vodeća marka koja postavlja nove standarde u području obrazovnih igara i zagonetki. Njezini se proizvodi prodaju u više od 75 zemalja širom svijeta.

Početci tvrtke Educa sežu u 1894. godinu. Danas je Educa vodeća marka koja postavlja nove standarde u području obrazovnih igara i zagonetki. Njezini se proizvodi prodaju u više od 75 zemalja širom svijeta.