Eukanuba hrana za odrasle pse manjih pasmina, 15 kg
339 Kn

Uravnotežena suha hrana za aktivne pse malih pasmina u dobi od 1–8 godina s prilagođenim receptom koji podržava zdravu probavu i snažan imunološki sustav. Pakiranje: 15 kg.

Eukanuba VD Dermatosis Dry Dog hrana za pse, 12 kg
412 Kn

Odlična cijena

Veterinarska dijeta odnosno hrana za odrasle pse koji imaju osjetljivu kožu. Namijenjena je smirivanju kože u slučaju alergije i svrbeža. Savjetujemo vam da se posavjetujete s veterinarom prije korištenja proizvoda kako bi bili sigurni u potrebe svojeg psa.

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin hrana za pse, 12 kg
349 Kn

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin je savršena prehrana za pse sa osjetljivom kožom. Obogaćena je prirodnim ribljim uljima za zdravu i sjajnu dlaku, sa Vital Health-recepturom i probioticima/FOS.

Eukanuba Boxer hrana za pse, 12 kg
349 Kn

Eukanuba Breed Boxer pseća hrana je razvijena posebno za odrasle boksere. Sadrži taurin i L-karnitin za zdravo srce, sa Vital Health-recepturom i probioticima/FOS.

Eukanuba hrana za odrasle pse manjih pasmina, 3 kg
99 Kn

Uravnotežena suha hrana za aktivne pse malih pasmina u dobi od 1–8 godina s prilagođenim receptom koji podržava zdravu probavu i snažan imunološki sustav. Pakiranje: 3 kg.

Eukanuba Yorkshire Terrier hrana za pse, 2 kg
99 Kn

Eukanuba Breed Yorkshire Terrier pseća hrana za potrebe odraslih Yorkshire terijera, za zdravu kožu i sjajnu dlaku, sa ital Health-recepturom i probiotocima/FOS.

Eukanuba Adult Medium Weight Control hrana za pse, 3 kg
109 Kn

Eukanuba Light pseća hrana za odrasle pse srednje velikih pasmina sa prekomjernom tjelesnom težinom ili niskim stupnjem aktivnosti, smanjen udio masti, za potporu zglobova, imunološkog sustava i probave.

Eukanuba Cocker Spaniel hrana za pse, 7,5 kg
239 Kn

Eukanuba Breed Cocker Spaniel pseća hrana razvijena je posebno za odrasle koker španijele, prilagođen sadržaj kalorija, sa Vital Health-recepturom i probioticima/FOS.

Eukanuba hrana za Jack Russell terijere, 2 kg
88 Kn

.

Eukanuba Breed Jack Russell Terrier hrana za pse za prehrambene potrebe odraslih Jack Russell terijera, za zdrave zglobove i mišiće, s Vital Health-recepturom i probioticima/FOS

Eukanuba VD Dermatosis Dry Dog hrana za pse, 5 kg
249 Kn

Veterinarska dijeta odnosno hrana za odrasle pse, koji imaju osjetljivu kožu. Namijenjena je smirivanju kože u primjeru alergije i svrbeža. Savjetujemo vam da se posavjetujete s veterinarom prije korištenja proizvoda, da budete sigurni u potrebe svojeg psa.

Tvrtka Eukanuba osnovana je 1946. godine. Ideju je dobio Paul Iams koji je bio u posjetu farmi s kunama. Psi su jeli istu hranu kao i kune te imali sjajnu i gustu dlaku.

Tvrtka Eukanuba osnovana je 1946. godine. Ideju je dobio Paul Iams koji je bio u posjetu farmi s kunama. Psi su jeli istu hranu kao i kune te imali sjajnu i gustu dlaku.