Gardenius vrtne škare, 485mm
99 Kn

Škare s dvostrukim rubom pojačana sa staklenim vlaknima vrlo su izdržljive i vrlo lagane sa zaštitnim slojem. Maksimalni promjer rezanja je 80 mm.

Gardenius univerzalna sjekira, 44 cm
156 Kn

Visoka kvaliteta univerzalne sjekire dolazi iz Gardeniusa (GR2S4401) – ima kovanu čeličnu glavuojačanu oštricu. Drška je napravljena od najlona, ojačanog staklenim vlaknima. Sigurnost osigurava prijem ručke koja ne klizi i koja je posebno dorađena za udobnost. Paket sadržava kućište za sigurno rukovanje.

Gardenius Rotacijske škare za travu 360°
53 Kn

Škare za vrt u travnjaku pomoći će vam u održavanju vašeg travnjaka. Imaju rotirajuću radnu površinu od 360° i stoga su vrlo udobne za korištenje.

Gardenius sjekira za cijepanje, 71 cm
218 Kn

Visoka kvaliteta Gardenius GR2S7102 Gardenius s udarnom glavom od kovanog čelika ima posebno ojačanu oštricu. Drška je napravljena od najlona, ojačanog staklenim vlaknima. Sigurnost osigurava prijem ručke koja ne klizi i koja je posebno dorađena za udobnost. Paket sadržava kućište za sigurno rukovanje.

Gardenius vrtne škare, 535 mm
66 Kn

Škare s dvostrukom ručkom pojačane sa stakloplastikom, vrlo su izdržljive i vrlo lagane s premazom. Dužina je 53,5 cm.

Gardenius Nastavak za vrtnu motiku
29 Kn

Motika u tri točke dizajnirana za šipku od 135 cm pomoći će vam u održavanju vrta. Dizajniran je za alatnu traku Gardenius.

Gardenius vrtne škare, 700 mm
94 Kn

Škare s dvije oštrice vrlo su izdržljive i vrlo lagane sa zaštitnim slojem. Maksimalni promjer rezanja je 70 mm.