Gelati dječja majica Tropical
35 Kn

Posljednji komad!

Dječja majica Tropical bijelo zelene boje, odličan je izbor za vaše dijete u ljetnim danima Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Majicu na prednjoj strani krasi napis Wild One i slika tigra.

Gelati komplet majice i kratkih hlača Fruits
51 Kn

Akcija

Komplet majice i kratkih hlača Fruits u crno roza boji, odlično će pristajati djevojčicama Izrađen je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina.

Gelati komplet majice i kratkih hlača Ocean
51 Kn

Posljednji komad!

Komplet majice i kratkih hlača Ocean u roza plavoj boji, odlično će pristajati djevojčicama Izrađen je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Na prednjoj strani ima napis Love the Sea s morskom tematikom i malom roza mašnom na vratu.

Gelati dječje traperice
28 Kn

Akcija

Prekrasne traperice u plavoj boji pristajat će svakom dječaku i osigurati mu udobnost tijekom cijelog dana. Napravljene su od ugodnog, lakog i podatnog materijala.

Gelati majica za djevojčice s Indijankom
20 Kn

Akcija

Lijepa crvena majica s Indijankom na prednjoj strani je idealan komad odjeće za vaše dijete. Majica je napravljena od udobnog i mekanog pamučnog materijala. Majica ima okrugli vratni izrez i duge rukave.

Gelati majica za djevojčice s motivom životinja
20 Kn

Akcija

Lijepa crvena majica s divljim životinjama na prednjoj strani i mašnom je idealan komad odjeće za vaše dijete. Majica je napravljena od udobnog i mekanog pamučnog materijala. Majica ima okrugli vratni izrez i duge rukave.

Gelati dječji bodi Ocean
85 Kn

Bodi Ocean plave boje će odlično pristajati svoj djeci Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir Na prednjoj strani ima napis Love s dva manja srca bijele boje.

Gelati dječji bodi Tropical
81 Kn

Dječji bodi Tropical tirkizne boje, vašem će djetetu odlično pristajati Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Bodi je na prednjoj strani ukrašen slikom papagaja.

Gelati haljina Fruits
51 Kn

Akcija

Haljina Fruits crne boje, odlično će pristajati djevojčicama Izrađene su od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Ima uzorak jagode i cvijeća.

Gelati haljina za djevojčice
31 Kn

Akcija

Lijepa haljina u ljubičastoj boji svidjet će se svakoj djevojčici i osigurat će joj udobnost tijekom cijelog dana. Izrađena je od ugodnog materijala s primjesama poliestera. Majica ima okrugli vratni izrez i duge rukave.

Gelati hlače za dječake Tropical
38 Kn

Akcija

Hlače Tropical su svijetle boje i odlično će pristajati vašem djetetu Izrađene su od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Ukrašene su zakrpom u obliku lava.

Gelati majica Friuts
51 Kn

Akcija

Majica Fruits roza boje će odlično pristajati svim djevojčicama Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir Majica je ukrašena velikom crvenom jagodom.

Gelati majica Friuts
38 Kn

Akcija

Majica Fruits roza boje će odlično pristajati svim djevojčicama Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir Majica je ukrašena velikom crvenom jagodom.

Gelati majica Moments
46 Kn

Akcija

Majica Moments svjetlo roza boje, odličan je izbor za vaše dijete tijekom toplih ljetnih dana Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir.

Gelati majica Monsters
35 Kn

Akcija

Majica Monsters bijelo sive boje, odličan je izbor za vaše dijete Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Majica je na prednjoj strani ukrašena šarenom slikom.

Gelati majica Monsters
35 Kn

Akcija

Majica Monsters tirkizne boje, odličan je izbor za vaše dijete tijekom toplih ljetnih dana Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Majica je na prednjoj strani ukrašena šarenom slikom.

Gelati majica Monsters
51 Kn

Akcija

Majica Monsters sive boje će odlično pristajati svim djevojčicama Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina.

Gelati pulover Ocean
50 Kn

Akcija

Pulover Ocean roza boje će odlično pristajati svim djevojčicama Izrađen je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Pulover na prednjoj strani ima napis Love s dva manja srca bijele boje.

Gelati trenirka Ocean
35 Kn

Akcija

Trenirka Ocean plave boje, odličan je izbor za svakodnevno nošenje Izrađene su od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Trenirka je ukrašena natpisom Love Deep bijele boje.