Gelati majica za dječake Yettim-35%
114,60 Kn 73,90 Kn

Posljednji komad!

Majica narančaste boje u koju će se vaše dijete odmah zaljubiti. Napravljena je od udobnog pamučnog materijala. Prednja strana ima sliku Yettija i natpis Glacier Expedition. S ovom majicom vaš se pustolovac biti spreman na svaku avanturu.

Gelati dječje traperice
140,52 Kn 131,90 Kn

Prekrasne traperice u plavoj boji pristajat će svakom dječaku i osigurati mu udobnost tijekom cijelog dana. Napravljene su od ugodnog, lakog i podatnog materijala.

Gelati haljina za djevojčice
154,81 Kn 143,32 Kn

Lijepa haljina u ljubičastoj boji svidjet će se svakoj djevojčici i osigurat će joj udobnost tijekom cijelog dana. Izrađena je od ugodnog materijala s primjesama poliestera. Majica ima okrugli vratni izrez i duge rukave.

Gelati hlače za dječake s motivom automobila
157,68 Kn 143,32 Kn

Prekrasne traperice u plavoj boji pristajat će svakom dječaku i osigurati mu udobnost tijekom cijelog dana. Napravljene su od ugodnog, lakog i podatnog materijala.

Gelati majica s motivom policijskog vozila
114,60 Kn 105,98 Kn

Lijepa majica sive boje sa sivim s plavim crtama će oduševiti vaše dijete. Napravljena je od udobnog pamučnog materijala. Prednja strana je ukrašena motivom policijskog vozila.

Gelati majica za dječake Rock Rebel
114,60 Kn 105,98 Kn

Lijepa majica u tamno crvenoj boji, privući će svakog dječaka. Napravljena je od udobnog pamučnog materijala. Na prednjoj strani ima natpis Born To Be Rock Rebel.

Gelati majica za dječake s motivom medvjeda
114,60 Kn 105,98 Kn

Lijepa majica tamnoplave boje će oduševiti vaše dijete. Napravljena je od udobnog pamučnog materijala. Prednja strana ima sliku sjevernog medvjeda i natpis We Rule The Mountains.

Gelati majica za dječake Super Hero
100,24 Kn 85,88 Kn

Lijepa majica tamnoplave boje će oduševiti vaše dijete. Izrađena je od ugodnog pamučnog materijala s primjesama elastina. Prednja strana ukrašena je natpisom Off To Save The World.

Gelati majica za djevojčice s Indijankom
100,24 Kn 91,62 Kn

Lijepa crvena majica s Indijankom na prednjoj strani je idealan komad odjeće za vaše dijete. Majica je napravljena od udobnog i mekanog pamučnog materijala. Majica ima okrugli vratni izrez i duge rukave.

Gelati majica za djevojčice s motivom životinja
100,24 Kn 91,62 Kn

Lijepa crvena majica s divljim životinjama na prednjoj strani i mašnom je idealan komad odjeće za vaše dijete. Majica je napravljena od udobnog i mekanog pamučnog materijala. Majica ima okrugli vratni izrez i duge rukave.

Gelati pulover za dječake sa čudovištima
114,60 Kn 105,98 Kn

Prekrasan pulover narančaste boje u koju će se vaše dijete odmah zaljubiti. Napravljen je od udobnog pamučnog materijala. Prednja strana ima slike čudovišta i veliki natpis Rebel never Sleep.

Gelati majica Friuts
77,75 Kn

Majica Fruits roza boje će odlično pristajati svim djevojčicama Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir Majica je ukrašena velikom crvenom jagodom.

Gelati dječja majica Tropical
71,97 Kn

Dječja majica Tropical bijelo zelene boje, odličan je izbor za vaše dijete u ljetnim danima Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Majicu na prednjoj strani krasi napis Wild One i slika tigra.

Gelati dječji bodi Ocean
77,75 Kn

Bodi Ocean plave boje će odlično pristajati svoj djeci Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir Na prednjoj strani ima napis Love s dva manja srca bijele boje.

Gelati dječji bodi Tropical
71,97 Kn

Dječji bodi Tropical tirkizne boje, vašem će djetetu odlično pristajati Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Bodi je na prednjoj strani ukrašen slikom papagaja.

Gelati haljina Fruits
103,76 Kn

Haljina Fruits crne boje, odlično će pristajati djevojčicama Izrađene su od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Ima uzorak jagode i cvijeća.

Gelati komplet majice i kratkih hlača Ocean
103,76 Kn

Komplet majice i kratkih hlača Ocean u roza plavoj boji, odlično će pristajati djevojčicama Izrađen je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Na prednjoj strani ima napis Love the Sea s morskom tematikom i malom roza mašnom na vratu.

Gelati majica Friuts
103,76 Kn

Majica Fruits roza boje će odlično pristajati svim djevojčicama Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir Majica je ukrašena velikom crvenom jagodom.

Gelati majica Moments
92,20 Kn

Majica Moments svjetlo roza boje, odličan je izbor za vaše dijete tijekom toplih ljetnih dana Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir.

Gelati majica Monsters
71,97 Kn

Majica Monsters bijelo sive boje, odličan je izbor za vaše dijete Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Majica je na prednjoj strani ukrašena šarenom slikom.

Gelati majica Monsters
71,97 Kn

Majica Monsters tirkizne boje, odličan je izbor za vaše dijete tijekom toplih ljetnih dana Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Majica je na prednjoj strani ukrašena šarenom slikom.

Gelati majica Monsters
103,76 Kn

Majica Monsters sive boje će odlično pristajati svim djevojčicama Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina.

Gelati pulover Ocean
100,87 Kn

Pulover Ocean roza boje će odlično pristajati svim djevojčicama Izrađen je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Pulover na prednjoj strani ima napis Love s dva manja srca bijele boje.

Gelati trenirka Ocean
71,97 Kn

Trenirka Ocean plave boje, odličan je izbor za svakodnevno nošenje Izrađene su od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Trenirka je ukrašena natpisom Love Deep bijele boje.