Gelati komplet majice i kratkih hlača Ocean
104 Kn

Posljednji komad!

Komplet majice i kratkih hlača Ocean u roza plavoj boji, odlično će pristajati djevojčicama Izrađen je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Na prednjoj strani ima napis Love the Sea s morskom tematikom i malom roza mašnom na vratu.

Gelati dječja majica Tropical
82 Kn

Posljednji komad!

Dječja majica Tropical bijelo zelene boje, odličan je izbor za vaše dijete u ljetnim danima Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Majicu na prednjoj strani krasi napis Wild One i slika tigra.

Gelati komplet majice i kratkih hlača Fruits
104 Kn

Posljednji komad!

Komplet majice i kratkih hlača Fruits u crno roza boji, odlično će pristajati djevojčicama Izrađen je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina.

Gelati majica za djevojčice s Indijankom
94 Kn

Posljednji komad!

Lijepa crvena majica s Indijankom na prednjoj strani je idealan komad odjeće za vaše dijete. Majica je napravljena od udobnog i mekanog pamučnog materijala. Majica ima okrugli vratni izrez i duge rukave.

Gelati pulover Ocean
101 Kn

Posljednji komad!

Pulover Ocean roza boje će odlično pristajati svim djevojčicama Izrađen je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Pulover na prednjoj strani ima napis Love s dva manja srca bijele boje.

Gelati haljina Fruits
104 Kn

Haljina Fruits crne boje, odlično će pristajati djevojčicama Izrađene su od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Ima uzorak jagode i cvijeća.

Gelati komplet majice i kratkih hlača Fruits
159 Kn

Komplet majice i kratkih hlača Fruits u roza plavoj boji, odlično će pristajati djevojčicama Izrađen je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina.

Gelati majica Friuts
104 Kn

Majica Fruits roza boje će odlično pristajati svim djevojčicama Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir Majica je ukrašena velikom crvenom jagodom.

Gelati majica Moments
92 Kn

Majica Moments svjetlo roza boje, odličan je izbor za vaše dijete tijekom toplih ljetnih dana Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir.

Gelati majica Monsters
86 Kn

Majica Monsters bijelo sive boje, odličan je izbor za vaše dijete Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina.

Gelati majica Monsters
80 Kn

Majica Monsters bijelo sive boje, odličan je izbor za vaše dijete Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Majica je na prednjoj strani ukrašena šarenom slikom.

Gelati majica Monsters
82 Kn

Majica Monsters tirkizne boje, odličan je izbor za vaše dijete tijekom toplih ljetnih dana Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Majica je na prednjoj strani ukrašena šarenom slikom.

Gelati majica za dječake Pirates
86 Kn

Dječja majica Pirates svij.plave boje, odličan je izbor za vaše dijete u ljetnim danima Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir.

Gelati majica za dječake Racer
86 Kn

Dječja majica Racer plave boje, odličan je izbor za vaše dijete u ljetnim danima Napravljena je od mekog pamuka koji je ugodan na dodir.

Gelati majica za dječake Racer
90 Kn

Dječja majica Racer plavo sive boje, odličan je izbor za vaše dijete u ljetnim danima Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina.

Gelati majica za dječake Racer
86 Kn

Dječja majica Racer tamnoplave boje, odličan je izbor za vaše dijete u ljetnim danima Izrađena je od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina.

Gelati trenirka Ocean

Gelati trenirka Ocean

Ocjena: 4,7
82 Kn

Trenirka Ocean plave boje, odličan je izbor za svakodnevno nošenje Izrađene su od čistog i glatkog pamuka s primjesama elastina Trenirka je ukrašena natpisom Love Deep bijele boje.