Gorenc roštilj na ugljen 45 x 42 cm
288 Kn

Roštilj na ugljen ima površinu za pečenje dimenzija 45 × 42 cm. Roštilj se nalazi na stalku i ima policu i kućište od inoxa.

Gorenc plinski roštilj RF, 35 x 39 cm, s LTŽ dubokom pločom i nogama
776 Kn

Posljednji komad!

Plinski roštilj koji omogućava zdrav način pripreme hrane je primjeren za velike i male majstore, koji će uz malo spretnosti i znanja, bez problema pripremati odlične gurmanske užitke. Ploča također nudi uštedu energije kod pečenja, jer može sačuvati toplinu kada se zagrije.

Gorenc ploča za roštilj, 40 x 40 cm
305 Kn

Posljednji komad!

Željezna ploča za kuhanje Gorenc 40×40 cm pogodna je za Gorenc plinske roštilje s istom veličinom ploče. Dubina ploče je 4 cm i prikladna je za veće količine hrane.

Gorenc plinska cijev 5m
76 Kn

Posljednji komad!

Plinska cijev duljine 5 m. Dostupna je u plavoj boji.

Gorenc sač LTŽ peka s priborom, 37 cm
883 Kn

Komplet sadrži: sač (peku) od lijevanog željeza s promjerom od 37 cm, lopaticu za ugljen i kuku za poklopac – sve što je potrebno za pripremu ukusne domaće hrane.

Gorenc roštilj na ugljen Beefer grill 44 s nogama, 45 cm
489 Kn

Roštilj na ugljen Gorenc Beefer Grill 44 je primjeren kako za početnike tako i za majstore pečenja na žaru, koji bi željeli pripremiti zdrave i ukusne obroke lako. Veličina površine za pečenje je 44 × 32. Gusta mreža sprečava da hrana ne bi pala u vatru.

Gorenc regulator Gorenc, 4 kg
114 Kn

Posljednji komad!

Regulator Gorenc je namijenjen za veće potrošače plina, kao što su bojleri ili plinske peći. Ima podesiv izlazni tlak plina.

Gorenc žični žar 42 × 63
213 Kn

Žični žar 42 × 63 je odličen pripomoček, ko potrebujete mrežo na kateri želite pripraviti hrano.

Gorenc plinski roštilj Elegance 65 Lid
2.575 Kn

Gorenc plinski roštilj Elegance 65 Lid ima beskonačno prilagodljivu snagu plamenika i može se opremiti različitim vrstama podnožja. Ploča za pečenje izrađena je od čelika i ima piezo paljenje. Roštilj ima inox poklopac.

Gorenc plinski roštilj Mini Quinee 320
1.050 Kn

Vrlo kompaktan plinski roštilj, idealan je za pripremu različitih vrsta hrane i dovoljno je malen da ga možete nositi sa sobom na kampiranje ili piknike. Plinski plamenik ispod ploče omogućuje jednostavno prilagođavanje temperature. Uklonjivu ploču za pečenje možete koristiti i za održavanje hrane na toplom. Ima piezzo paljenje, a kućište služi kao zaštita od vjetra.

Gorenc sač Fe peka veća obiteljska, 40 x 60 cm
1.166 Kn

Sač od posebno kvalitetnog materijala omogućuje jednakomjerno pečenje i neljepljivu površinu, koja će se pobrinuti da je vaša hrana uvijek jednakomjerno zapečena. Dimenzije 40 × 60 cm. Ovaj obiteljski model primjeren je za pripremu jela za veću obitelj.