Happy Green roštilj KANSAS, antracit
1.317 Kn

Roštilj na ugljen Kansas izrađen je od čelika. Dovod zraka je prilagodljiv na bočnom nagibnom poklopcu. Dimenzije 114 × 60 × 108 cm. Ima kotače koji omogućuju jednostavno pomicanje.

Happy Green prijenosni WC, 20 L
518,90 Kn

Odlična cijena

Prijenosni WC Happy Green sa spremnikom od 20 l savršen je za kampiranje, brod, javne događaje ili kao privremeni WC tijekom preuređivanja doma.

Happy Green plastenik, 2x3m, zeleni
645,90 Kn

Odlična cijena

Plastenik je idealan za uzgoj u kućnim vrtovima. Višeslojna PE folija osigurava dugi vijek trajanja, a čelična konstrukcija osigurava veću stabilnost.

Happy Green plastenik 2x3 m, bijeli
645,90 Kn

Odlična cijena

Plastenik je idealan za uzgoj u kućnim vrtovima. Višeslojna PE folija osigurava dugi vijek trajanja, a čelična konstrukcija osigurava veću stabilnost.

Happy Green prijenosni umivaonik
606 Kn

Idealno za kućicu, kamp ili prikolicu – gdje postoji lošija higijenska situacija i nema izravne veze s vodom. Prijenosni umivaonik ima 19l spremnika za svježu vodu3l spremnika za tekući sapun. Kada se koristi s WC-om Happy Green, otpadna se voda može usmjeriti na gornji spremnik za WC školjku, i koristiti ju za ispiranje.

Happy Green vrtna ljuljačka SAMOA
1.921,90 Kn

Posljednji komad!

Vrtna ljuljačka sa zaštitnim krovom protiv jakog vjetra ili popodnevnog sunca. Prostor za sjedenje za 3 osobe maksimalne nosivosti 260 kg. Pokrivač od poliestera lako se uklanja. Happy Green vrtna ljuljačka SAMOA teži samo 40 kg, a njena čelična konstrukcija iznosi 140 × 192 × 190 cm.

Happy Green Nevada suncobran, bež
675 Kn

Viseći kvadratni suncobran Happy Green NEVADA bež, 2,88×2,88 m. Suncobran se otvara pomoću ručke. 8 čeličnih cijevi 12×18 mm, poliester 160g/m2. Postolje (dio proizvoda) se može postaviti u betonske pločice kako bi se povećala ukupna stabilnost.

Happy Green sklopivi vrtni stolac MANILLA s osloncem za noge, antracit, 74 x 57 x 106 cm
506 Kn

Posljednji komad!

Sklopivi stolac za odmor u vrtu, ima podesivi naslon za noge. Za dodatnu pogodnost ima poliestersko punilo debljine od 5 cm. Konstrukcija cijevi od čelika s promjerom 22/18 mm ima nosivost do 100 kg težine. Happy Green MANILLA sklopivi vrtni stolac, 74 × 57 × 106 cm, s potporom za noge, antracit, idealan za sunčanje i čitanje.

Happy Green Gril TRIPOD roštilj
81 Kn

Gril TRIPOD iod čelika u skupnoj veličini od 43 cm i emajlirani kamin s promjerom od 32,5 cm. Crvena zaštita protiv vjetra i kromirane rešetke.

Happy Green suncobran sa bočnom stijenkom, promjera 230 cm
245,90 Kn

Posljednji komad!

Suncobran sa bočnom stijenkom, koja štiti od vjetra. Suncobran Happy Green promjera 230 cm nezamjenjiv je pomagač ne samo za ribare, već i kao praktično sklonište na plaži ili u vrtu. Opremljen je dvostrukim zatvaračem za jednostavnu i brzu ugradnju.

Happy Green Stol i 4 stolca za kampiranje Bilbao, klopivvi
317 Kn

Komplet uključuje sklopivi stol s podesivom visinom i četiri stolca za kampiranje. Idealno za različite vrste putovanja. Oprema se lako sklapa u vrlo kompaktan dizajn, zauzimajući vrlo malo prostora tijekom transporta.

Happy Green šator za plažu BEACH, 195 x 100 x 85 cm
143 Kn

Sklonište za plažu koje će vas sigurno zaštititi od vjetra i sunca. Happy Green BEACH nudi promjer štapa 5 mm i dimenzije 195 × 120 × 90 cm (d × v × š). Šator možete izgraditi vrlo jednostavno – samo ga izvadite iz ambalaže i stavite ga na pod i spontano ga proširite.

Happy Green Ležaljka za plažu Austin, plava
114 Kn

Posljednji komad!

Udobna ležaljka za plažu Happy Green AUSTIN. Ležaljka za plažu obložena je finim materijalom. Naslon za leđa ima slobodno podesivu visinu. Konstrukcija naslona za leđa izrađena je od 13 mm čeličnih cijevi.

Happy Green rešetka za roštilj Rošt BBQ, 68 × 40 cm
99,90 Kn

Posljednji komad!

Kvadratna rešetka veličine 68 × 40 cm s manjim razmakom koja sprječava da hrana padne na područje roštilja. Konstrukcija žice je izrađena od kromiranog čelika i ima ukupno 40 komada – opterećenje je do 1,45 kg. Happy Green rešetka za roštilj Rošt BBQ 68 × 40 cm, je idealna pomoć u pripremi velike količine hrane.

Happy Green solarna svjetiljka NEON, 33 × 5,5 cm
21 Kn

Posljednji komad!

Solarna svjetiljka za osvjetljenje vrtnih uglova ili prilaza. Obrada od nehrđajućeg čelika sa zaštitom IP 44 nudi povećanu otpornost na vremenske uvjete. Sa LED izvorom i visinom 33 cm stvorit ćete potrebnu pokrivenost svjetlom u određeno vrijeme. Happy Green solarna svjetiljka NEON, 33 × 5,5 cm dostupna je u kutiji od 24 komada.

Happy Green Vrtna ljuljačka Capri, ratan
1.921 Kn

Ljuljačka pogodna za 3 osobe, Capri u tamno zelenoj boji koja visi na opružnim oprugama. Ljuljačka je izrađena od čvrstih čeličnih cijevi s platnenom nadstrešnicom i sjedalom od ratana. Maksimalno opterećenje je 260 kg.

Happy Green roštilj Gril BRISBANE-7%
166 Kn 153,90 Kn

Odlična cijena

Manji prijenosni roštilj koji je idealan za piknike na vašem omiljenom mjestu. Nudi završenu čeličnu konstrukciju i opremljen je poklopcem i ručkama. Roštilj Happy Green BRISBANE Grill teži samo 2,2 kg, što ga čini posebno pogodnim za putovanja. Osim toga, svaka od četiri noge opremljena je gumenim rukavima.

Happy Green Bazen s filtracijskim uloškom, 300 × 76 cm (51JL010202G)
600 Kn

Bazen Happygreen s filtracijskim uloškom ima promjer 3 m. Održavanje i pohranjivanje je jednostavno, zidovi su izrađeni pd izdržljivog materijala. Kada se obruč napuše bazen se sam oblikuje pod pritiskom vode, samo odaberite pogodno mjesto i napunite ga.

Happy Green roštilj Gril GRIMSBY
1.145 Kn

Posljednji komad!

Višenamjenski roštilj s promjerom mreže 42,5 cm. Roštilj je izrađen od titana, a ima vodenu kupelj, završenu obradu zračenja i odjeljak za pečenje pizze. Na vrhu se nalazi dimnjak za prikladan odvod zraka. Roštilj Happy Green Gril GRIMSBY ima ugrađen termometar koji će vam pomoći pri pripremi obroka.

Happy Green OBLO, vrtni stolac, 88 × 45 × 50 cm
184,90 Kn

Odlična cijena

Sklopivi stolac pogodan je za korištenje na izletima i vikend odmorima u kući. Čelična konstrukcija s promjerom cijevi 25 mm sadrži ploče od HDPE. Idealno za spremanje više komada. Nosivost do 120 kg s masom 4,6 kg. Happy Green OBLO, vrtni stolac, 88 × 45 × 50 cm je opremljen s plastičnim dijelovima za bolju udobnost.

Happy Green pekač za roštilj s ručkama, nehrđajući čelik, 43 x 25 cm
115 Kn

Posljednji komad!

Pekač sa širokim ručkama za pripremu mesa i povrća. Izrađen je od nehrđajućeg čelika, što osigurava dugi vijek trajanja i kvalitetnu izradu. Pogodan za uporabu u pećnici s mogućnošću čišćenja u perilici posuđa. Happy Green Plech pekač za roštilj s ručkama 43 × 25 cm, od nehrđajućeg čelika s površinom s ispupčenjima osigurava izvrsno pečenje mesa i povrća u vlastitom soku.

Happy Green ležaljka za plažu, narančasta
243 Kn

Udobna sklopiva ležaljka za plažu Happy Green. Ležaljka je pogodna za opuštanje na plaži kao i u vrtu. Gornja dio se može lako sklopiti i koristiti pored bazena ili kampiranja.

Happy Green Ležaljka za plažu Austin, narančasta
115,90 Kn

Posljednji komad!

Udobna ležaljka za plažu Happy Green AUSTIN. Ležaljka za plažu obložena je finim materijalom. Naslon za leđa ima slobodno podesivu visinu. Konstrukcija naslona za leđa izrađena je od 13 mm čeličnih cijevi.