Heidrun set koševa za otpad, 3 x 50 l
115 Kn

Set tri koša za otpad Heidrun volumena 50 l je izvrstan za odvajanje otpada, jer svaka košara ima poklopac različite boje. Srednji volumen prikladan je za sve prostorije u kojima se otpad prikuplja srednje brzo i brzo.

Heidrun široka polica s četiri ladice, bijela i prozirna
203 Kn

Posljednji komad!

Heidrun visokokvalitetna, široka plastična polica s četiri praktične ladice. Izuzetno je kompaktna i prikladna za organiziranje raznih predmeta u vašem domu. Materijal je transparentan za bolju preglednost.

Heidrun kutija za pohranu Kubrik, 100 l
121 Kn

Praktična kutija za pohranu s poklopcem je izrađena od prozirnog materijala za bolju preglednost. Ima kotače i ručke za lakši transport.

Heidrun regal s 4 pretinca, bijeli
135 Kn

Posljednji komad!

Heidrun kvalitetni plastični regal s četiri pretinca je iznimno kompaktan i primjeren za organizaciju raznih predmeta iz vašeg doma.

Heidrun regal s 4 pretinca, crni
135 Kn

Posljednji komad!

Heidrun kvalitetni plastični regal s četiri pretinca je iznimno kompaktan i primjeren za organizaciju raznih predmeta iz vašeg doma.

Heidrun regal s tri pretinca, bijeli
107 Kn

Heidrun kvalitetni plastični regal s tri pretinca je iznimno kompaktan i primjeren za organizaciju raznih predmeta iz vašeg doma.

Heidrun uski regal, sivi
121 Kn

Posljednji komad!

Heidrun praktičan uski regal s četiri police je izrađen od kvalitetne tvrde plastike.

Heidrun set kutija Dragon Box, 3 x 30 l
103 Kn 34,33 Kn/komad

Heidrun komplet od tri praktične kutije, idealne za uporabu u dječjoj sobi, ostavi ili drugdje. Imaju kapacitet od 30 litara.

Heidrun široki regal s 4 pretinca, crni
202 Kn

Heidrun kvalitetni, plastični, široki regal s četiri pretinca je iznimno kompaktan i primjeren za organizaciju raznih predmeta iz vašeg doma. Materijal je proziran za bolju preglednost.

Heidrun Koš za smeće s pedalom, 16 l
61 Kn

Posljednji komad!

Koš za smeće Heidrun ima kapacitet 16 l. Zatvara se s poklopcem, a praktična pedala za otvaranje je na dnu.

Heidrun kutija za pohranjivanje Dragon Box, 30 l
33 Kn

Heidrun praktična kutija za pohranjivanje, idealna je za upotrebu u dječjoj sobi, ostavi ili drugdje. Ima kapacitet od 30 litara i izrađena je od kvalitetne plastike.

Heidrun kutija za pohranjivanje Dragon Box, 42 l
44 Kn

Heidrun je praktična kutija za pohranjivanje, idealna je za uporabu u dječjoj sobi, spremištu i drugdje. Kapacitet je od 30 litara i izrađena je od kvalitetne plastike.

Heidrun plastičan stolac, bijeli
39 Kn

Heidrunova plastična stolica je odlična za dostizanje teže dostupnih predmeta, sjedenje i odlaganje stvari.

Heidrun kutija za pohranu Tex Box, 28 l
40 Kn

Posljednji komad!

Heidrun praktična kutija za pohranu zbog svoje visine je idealna za stavljanje pod krevet. Posebno je pogodna za spremanje sezonske odjeće koja zauzima prostor u ormaru.

Heidrun komplet kutija za pohranu Dragon Boxu, 15 L, 3 kom
73 Kn 24,33 Kn/komad

Alat, posude, igračke i sezonska odjeća može se pohraniti u kvalitetne plastične posude s poklopcem. Komplet Dragon Boxu Heidrun sadrži 3 komada posuda koje se zatvaraju, a svaka ima volumen 15 L.

Heidrun koš za smeće, 60 l
78 Kn

Heidrun praktičan koš za smeće s dvostrukim poklopcem ima rupu za veći i manji otpad. Napravljen je od tvrde plastike.

Heidrun regal s tri pretinca, crni
107 Kn

Heidrun kvalitetni plastični regal s tri pretinca je iznimno kompaktan i primjeren za organizaciju raznih predmeta iz vašeg doma.

Heidrun set kutija Dragon Box, 3 x 24 l
91 Kn 30,33 Kn/komad

Heidrun komplet od tri praktične kutije idealne za uporabu u dječjoj sobi, ostavi ili drugdje. Imaju kapacitet od 24 litre.

Heidrun kutija za spremanje Dragon Box, 18 l
29 Kn

Heidrun kutija za spremanje napravljena je od tvrde plastike. Kutija ima poklopac koji štiti sadržaj od prašine i prljavštine. Kutija je prozirna što povećava preglednost.

Heidrun široki regal s 3 pretinca
166 Kn

Heidrun kvalitetni,plastični, široki regal s tri pretinca je iznimno kompaktan i primjeren za organizaciju raznih predmeta iz vašeg doma. Materijal je proziran za bolju preglednost.

Heidrun regal, crni

Heidrun regal, crni

Ocjena: 3,3
160 Kn

Heidrun kvalitetni plastični regal s četiri pretinca je iznimno kompaktan i primjeren za organizaciju raznih predmeta iz radionice ili podruma. Izrađen je od tvrde plastike i ima nosivost od 15kg.